Banner

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului
Evenimente

MasterMind - Devii ceea ce gândeşti - concentrat 100% de Gândire Pozitivă, 9 iulie 2015

Email Imprimare PDF
Care e dorinţa ta cea mai fierbinte? Ce anume te împiedică să ţi-o realizezi ?
Există vreun domeniu în viaţa ta, care scârţâie, care nu merge "ca pe roate"?
Ei bine, suntem cu toţii îndreptăţiţi să ne bucurăm de viaţa la care visăm, să îndrăznim să visăm şi să ne apucăm visele cu mâna.
E dreptul nostru din născare să fim fericiţi, indiferent de greutăţile de care ni se pare că ne izbim în fiecare zi.
Nu ştii cum să ajungi acolo unde îţi doreşti ?
Nu ai un « acolo » ? sau ţi-ai pierdut încrederea în forţele proprii ? Tu eşti singurul/singura responsabil(ă) de rezultatele eforturilor tale.
Dă-ţi voie să devii cine eşti cu adevărat !
Urmează cursul gratuit MasterMind – « Devii ceea ce gândeşti », bazat pe metoda Academiei Inge Rock din Belgia(http://www.ingerock.be/) şi care se bucură deja de succes în Belgia, Statele Unite, Serbia, Macedonia, Croaţia - în premieră în limba română, online.

Comentarii (0)... >>
Citeşte mai mult...
 

Protest pentru apărarea justiției, democrației și statului de drept

Email Imprimare PDF
Comunicat de presă

Un grup de cetățeni aparținând comunității românești din Belgia organizează duminică, 21 iunie, începând cu ora 14,00, o acțiune de protest (autorizată de către autoritătile belgiene) care va avea loc în fața Ambasadei României la Bruxelles, Rue Gabrielle, comuna Uccle.

Această manifestație este organizată ca urmare a recentelor evenimente și decizii politice din România, care constituie, prin natura lor, un pericol pentru independența justiției, democrație și statul de drept. Mai mult decât atât, ele aruncă un con de umbră peste imaginea României în străinătate, îi subminează aderarea la spațiul Schengen și parteneriatele euro-atlantice, diminuează încrederea pe care am dobândit-o în plan internațional, descurajează investitorii străini.

Politicienii români au uitat că reprezintă interesele oamenilor care i-au votat. Promovează inițiative legislative de modificare a Codurilor (penal și de procedură penală) menite să slăbească puterea justiției, se apără prin imunități de răspunderea în fața legii, își reprezintă și își servesc interesele proprii. Primul-ministru, urmărit penal, refuză să demisioneze, discreditând, astfel, o țară. Tot el amenință cu dosare penale pe miile de oameni ieșiți să protesteze, în stradă, împotriva lui și a guvernului pe care îl conduce. Este o încălcare flagrantă a dreptului la libera exprimare. Miniștrii României fac declarații publice injurioase la adresa familiilor cetățenilor români plecați să muncească în străinătate. Ce credibilitate are, în fața Europei și a lumii, un stat cu o astfel de reprezentare?

În noiembrie 2014 am stat, unii dintre noi, 10 ore sau mai mult în fața secțiilor de vot din străinătate, pentru schimbarea în bine a României. Mulți fără să reușim să ne exercităm un drept garantat de Constituție. Am primit promisiuni că se vor soluționa prioritar problema votului prin corespondență și a votului electronic. Nu s-a întâmplat nimic. Sunt 4 milioane de români aflați peste hotare, ale căror interese sunt, în mod voit, ignorate. Comentarii (0)... >>
Citeşte mai mult...
 

Mons 2015 – capitala culturală europeană și scenă a creativității româneşti

Email Imprimare PDF

Mons, capitala culturală europeană în 2015 va găzdui un week-end cultural românesc (10-12 iulie 2015), la Maison Folie (Mons, Belgia) organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român (ICR) Bruxelles.

Jazz de inspirație tradițională, arte vizuale și bijuterii din lemn, instalații de lumini și mapping 3D, cinema în aer liber, gastronomie și vinuri românești – sunt  doar câteva dintre fațetele patrimoniului cultural românesc care vor fi prezentate în premieră publicului belgian și european din capitala culturală a Europei - Mons 2015.

11 tineri, printre care artistul vizual Doru Dumitrescu, muzicienii Cătălin Milea și Ioana  Mihai, arhitecții Alexandra Suciu și Virgiliu Guraliuc (Visual Skin), Marinela Vasilica Ardelean – specialistă în oenogastronomie – alături de alți artiști belgieni, vor fi protagonişti timp de trei zile la Maison Folie din Mons.

Maison Folie, un loc de referință pe scena culturală a oraşului Mons, se va metamorfoza pe durata sezonului estival în Escala albastră – a cărei scenografie imaginată de artista belgiancă Anne Desclée va fi animată de artiștii români și transformată într-o destinație turistică și culturală românească. Comentarii (0)... >>
Citeşte mai mult...
 

ROMBEL VILLAGE 2015

Email Imprimare PDF
Va invitam la a VIII-a editie a Rombel Village, la Lac de léau d'heur.
Nota: Meniul BBQ este limitat la 40 de persoane, cei inscrisi au prioritate. Peste aceste locuri se poate cumpara meniul standard de la bar.
Pentru inscrieri si detalii consultati Forumul Rombel si evenimentul pe facebook: Rombel Village .
Comentarii (0)... >>
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
        
Iulie 2015
Lu Ma Mi Jo Vi Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Vremea la Brussels
Vremea la Bruselles   21°C
12°C / 25°C

Vremea la Bucuresti
Vremea la Bucuresti   26°C
17°C / 27°C

Curs Valutar
RON - EUR 4.4819
RON - USD 4.0321

Utilizatori

We have 94 guests and 0 members online

Statistici

Membri : 13966
Conţinut : 3059
Număr afişări conţinut : 4522470