Comisionul il achita cel care inchiriaza(este de obicei 1luna de chirie dar nu te intereseaza).
Chiria este cam peste tot aceeasi pentru acelasi tip de confort.
Daca ai deja un contract de munca si un loc unde vei lucra ti-as sugera sa incepi cautarea din zona aia extinzand treptat. Transportul in comun in Bruxelles, parerea mea, nu este tocmai civilizat (lipseste aerul conditionat din metrou) asa ca ti-as recomanda ca locuinta sa fie la un max 20-30min a pied de job daca nu vrei sa mori la orele de varf prin metrou sau bus. Pe alta parte daca vei merge pe jos cand ploua(cica tot timpul, eu nu am prins de 3luni de cand sunt aici) ai mari sanse sa ajungi leoarca indiferent de cate umbrele ai.
Aici in Belgia totul este cu rendez-vous, nu suna la usa :)) imi si imaginez ce fete ar face :))
Oricum cu cat te vei grabi mai tare cu atat vei gasi mai greu asa ca take it easy.
Din cate am vazut pana acum la 900euro iti poti gasi ceva la 90mp...
Citeste cu atentie tot ce este postat pe forum cu privire la inchirieri pentru a nu avea surprize.
In ceea ce priveste cateii (sper ca nu ai mai mult de 1) nu te arunca sa zici dinainte ca ai, vezi cum evolueaza lucrurile, cred ca, daca nu este prevazut expres in contract ca nu ai voie cu animale, nu-ti poate interzice nimeni ulterior.
Oricum eu nu as pune problema: am catel! ci mai degraba as intreba "stiti eu iubesc animalele, daca ma hotarasc sa imi iau un animal credeti ca ar fi ok?"
Pretul il gasesti peste tot la fel si dupa mine in orice cartier sunt zone bune si zone proaste.Eu de ex platesc 600+80euro pentru vreo 55mp dar m-am pacalit groaznic cu zgomotul care incepe la 7dimineata si se aude din cauza "termopanului" de aluminiu de acum 50de ani caruia la inceput nu i-am dat importanta din pacate