Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

vic wrote:Compania cauta muncitori calificati, cum ar fi electricieni si sudori din România si ii plaseaza in cadrul companiilor belgiene.

vic wrote:tin sa fac o precizare : toata luna septembrie vom avea lista de intrebari deschisa. Nicoleta ne va raspunde in luna octombrie

cristian_d wrote:Cum pot lua legatura cu personalul firmei accent din Belgia, in conditiiile in care, cand incerc sa trimit mail la adresa [b]nicoleta.costache@be.accent.jobs.be[/b] primesc inapoi Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.
Puteti afisa un numar de telefon sau exista alta adresa de mail?
Multumesc anticipat.

Catalin-Luciano wrote:Buna, incerc si eu marea cu degetul tinand sa precizez ca si cineva de mai sus ca inteleg franceza in proportie de 80 %, vorbesc in proprtie de 35 %. Engleza scris, citit si vorbit, foarte bine si pe langa, ma descurc bine in italiana si mediu, germana. Am lucrat in vanzari mai bine de 18 ani, distributie food si non-food, am inceput ca si agent de marketing, agent vanzari, supervisor, director vanzari si ultimii 6 ani, general manager.
Realizez ca este aproape imposibil sa mai ating un asa nivel, dar in acest domeniu sunt nenumarate oportunitati, incepand chiar de la depozit, livrare marfa, etc. Sunt deschis pentru orice varianta, chiar si altceva complementar, consider ca detin calitatile necesare pentru a confirma. Am toate actele in regula aici, locuiesc cu familia si consider Belgia a doua mea casa, avand copilul la Master aici,sotia lucreaza deja contabila, deci eu ce sunt oaia neagra a familiei, momentan.
In speranta ca exista o oportunitate si pentru mine si cu mentiunea ca lucrez intens la invatarea limbii franceze de la foarte bine in sus, va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns.
Succes tuturor celor care vor reusi sa-si gaseasca drumul in aceasta tara.

Return to Joburi/Cariera/Drept de munca/Independent
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests