colete BELGIA-RO-BELGIA

Atentie,reclamele ce vor fi postate in alte forumuri vor fi sterse fara un anunt prealabil!Nici repetarea aceleiasi reclame nu este permisa daca reclama postata prima data mai este vizibila in pagina intai a forumului Reclame si Anunturi .

Moderator: Moderatori Rombel

Re: colete BELGIA-RO-BELGIA

Postby fmircov on Wed Jun 17, 2009 1:49 pm

OK,
Multumesc
ideal ar fi sa mi le dai pe mail:flavian.mircov@yahoo.com
o zi buna
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Postby AliBaba on Wed Jun 17, 2009 8:58 pm

ionel wrote:A tu le ai luat de asta te bagi in seama ? , flacau eu i am pus o intrebare, te deranjeaza ?, de ce ? , spune mi te rog .

Daca pentru apelativul "flacau" ti-as raspunde cu celebra "Amice, esti i***t", as fi acuzat, judecat si condamnat pentru rautate, nu-i asa ? Bine, imi convine. Considera ca ti-am dat-o.
AliBaba
Membru
Membru

Postby rek on Wed Jun 17, 2009 10:23 pm

[quote="fmircov"]Salutare,
am in RO zi faina
quote]
Unde in Ro? Dupa nume esti lipovean din baltile Tulcei? Am carat vagoane de coletarie pe toata moldova si Dobrogea din Italia .De unde sunt cei mai multi plecati dealtfel. Si in belgia tot moldova e baza deci tot pe-acolo renteaza. Decand s-a dat drumul la vize si romanul nu mai e blocat din cauza vizei si circula, nu mai mergea.Atentie care se baga: multe pachete vin cu furaciuni tot ce vrei si nu vrei, de la biciclete la aur.Atentie mare.
Am amintiri haioase cu lipovenii.La 12 gaseai numai barbatii in sat, beti deja de la vodca sau spirt, femeile erau la camp.Ai mai batrani stiau doar ruseste si plangeau de tristete daca le pomeneam de moscova.Aiiii,Maskva,Maskva.
rek
Membru
Membru

Postby fmircov on Thu Jun 18, 2009 10:32 am

REK,
jur ca nu te inteleg,ce are numele meu cu Baltile ...............?
am afirmat mai sus la un moment dat ca locuiesc Timis, de cand m-am nascut in Timisoara sau mai exact la 7km de Timisoara si daca tot vrei sa faci analiza numelui meu hai sa ti-l prezint pe tot:
nume de familie: Nicolae-Mircov:
- este format din numele de familie al tatalui meu respectiv Nicolae a carui parinti au fost din Lenauhaim o comuna din TM, au ajuns In TM din Bulgaria, inainte de asta nu prea stie nimeni mare lucru, nu de alta dar din partea tatalui meu, numai de la bunicii mei in coace ne cunostem si toti locuim in TM;
- iar Mircov vine de la bunicul meu din parte mamei pe care pana la "colectivizare" s-a numit parca(din ce imi amintesc) Mircovici Giura(nu stiu exact cat de corect am scris) si este din Banatul sarbesc
prenume: Flavian- nume ales de mama mea.
sunt nascut in Timisoara si am copilarit in Carpinis-Timis respectiv Sacalaz-Timis unde locuiesc si in prezent.
Am scris mai sus ca am bunici din Banatul sarbesc si Hateg(bunicii sotiei mele pe care ii consider ca si ai mei) si sunt singurii pe care ii mai avem.
Sper ca ti-am elucidat indoielile.
Legat de vagoanele tale de marfa iti doresc sa le ai si in continuare, am mai spus nu fac concurenta nimanui, imi fac treaba mea cum stiu eu mai bine.
Legat de amintirile tale cu Lipovenii - iti doresc sa le pastrezi cu grija, omul traieste prin amintirile sale.
O zi buna
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Postby fmircov on Thu Jun 18, 2009 2:18 pm

Am doua mesaje pe mess, care de alfel(mess-ul meu) a murit pt patrie.
Pls cei care mi-au trimis ieri pe mess mesaje sa le mai dea o data la adressa flavian.mircov@yahoo.com pana se repara mess-ul
multumesc
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Postby rek on Thu Jun 18, 2009 8:30 pm

fmircov wrote:REK,
jur ca nu te inteleg,ce are numele meu cu Baltile ...............?
am afirmat mai sus la un moment dat ca locuiesc Timis,

Pai de ce n-ai scris din prima,nu m-am coborat mai jos sa citesc.In satele din tulcea, care-s asezate pe linga ape de aia le zic baltile tulcei,terminatia numelui tau e foarte des intalnita de aia am crezut ca esti de pe-acolo.Bun asa.. nu esti de-acolo esti din alta parte.
In fine, n-am concurenta cu tine dupa cum am spus(deci nici tu nu ai citit ce am scris eu) am facut (la trecut) asa ceva... dupa ce s-au scos vizele si a inceput toata pustimea sa faca carausie chiar si cu breakuri s-a decis stop, vremurile de aur (pentru soferi pana la patron)apuneau.
Bafta.
rek
Membru
Membru

Postby fmircov on Wed Jun 24, 2009 9:12 pm

Plecam din RO in 2 noaptea, daca are cineva nevoie de ceva din RO nu ezitati sa ne contactati, am si 2 locuri persoane(de data asta).
In Ro ridicare de la adresa.ajung in Belgia in cca 48 ore nu am inca intinerariul complet
tel 0040751199771
mail: flavian.mircov@yahoo.com
o zi buna
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Postby fmircov on Sun Jun 28, 2009 10:12 pm

comenzile de preluari pentru cursa cu plecare din Ro pe 2.07 va rugam sa le transmiteti pana cel tarziu marti seara in 30.06.
multumesc
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Postby fmircov on Thu Jul 02, 2009 12:53 am

Pentru Plecarea din 02.07 nu mai putem ridica marfa, dar
VA asteptam pentru urmatoarea cursa care va avea plecare din Romania pe 16.07 se pot face comenzi de ridicare de pe Romania pana pe 14.07 iar de pe Belgia pana pe 17.07.
mail:flavian.mircov@yahoo.com
tel:0040-751199771
O zi buna
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Previous

Return to Reclame si Anunturi