Lucreaza vreun roman/ca la Comuna de la DeBroucker?

Intrebari si raspunsuri despre Joburi, Cariera, Drept de munca, Independent in Belgia.
Oferte si cereri de servicii/joburi in Belgia.

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Lucreaza vreun roman/ca la Comuna de la DeBroucker?

Postby crys85 on Wed Jul 04, 2012 1:36 pm

Buna ziua.

Lucreaza vreu roman/romanca la Comune de la DeBroucker? Nu reusesc sa-mi obtin anexa 19,am toate actele necesare,sunt indepenendeta,am inceput sa lucrez si nu-mi pot deschide cont bancar sa-mi iau banutii pe ce muncesc,pt ca nu am anexa 19. tot imi zic sa astept randez-vous de la ei..tot astept de 2 luni,din luna Mai a venit politia la mine,sa vada ca aici locuiesc..si nimic. Prietenul meu este si el aidant-ul meu,el a primit anexa 19,eu nu..cica sa astep.. :shout:

Numai bine
Last edited by crys85 on Wed Jul 04, 2012 3:28 pm, edited 1 time in total.
crys85
Junior
Junior

Re: Lucreaza vreu roman/ca la Comuna de la DeBroucker?

Postby MolenbeekPride on Wed Jul 04, 2012 1:48 pm

Nu exista Comuna de la "DeBrouker".Poate vrei sa spui Comuna din Paris. :D
De unde rasariti fratilor,nu stiu cum de reusiti sa luati bilet de belgia??? Sa nu fii in stare sa numesti comuna in care locuiesti e grav, cred ca-i pune cineva la tren altfel nu se "iezsplica"
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby crys85 on Wed Jul 04, 2012 3:09 pm

Mesajul meu se referea la cu totul altceva, nu la denumirea comunei. si daca nu toti au avut "norocul" sa fie isteti ca tine, asta este, ignora mesajul lansat de catre mine.

numai bine
crys85
Junior
Junior

Postby MolenbeekPride on Wed Jul 04, 2012 3:15 pm

Scuza-ma pentru iesire,dar m-am saturat de invazia de independenti a caror conditie de a pleca din satul lor a fost sa poata lega la sireturi :shout:
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby crys85 on Wed Jul 04, 2012 3:27 pm

Spre dezamagirea ta, nu sunt de la sat :yellgrin: Si nu mai fi rautacios, pentru ca daca este sa vorbim pe romaneste, cand "rahatul prinde coaja", e usor sa-i critici pe altii, sa uiti cat de greu ti-a fost si tie la inceput, sa te uiti inapoi de unde ai plecat.
Nimeni nu se naste invatat,toti oricand o luam de la zero,cand viata iti da o palma si nu stii din ce motive au plecat altii "de nebuni" din tara
crys85
Junior
Junior

Re: Lucreaza vreun roman/ca la Comuna de la DeBroucker?

Postby aniita_z on Thu Jul 05, 2012 1:45 pm

Salut

la comuna 1000 Bruxelles e foarte greu sa obtii un document. Am asteptat si eu aproape 1 an de zile si nu am primt nimic de la ei, m-am mutat in Jette si toate s-au rezolvat in maxim o luna cu tot cu vizita politiei.

1 exp: am vrut doar sa depun perisul de lucru la 1000 Bruxxelles, am stat acolo la rand cam 3-4 ore iar in Jette nici 5 minute
aniita_z
Junior
Junior

Postby crys85 on Thu Jul 05, 2012 1:50 pm

multumesc de raspuns :)

Off..sper s anu dureze atat, ca este tare greu. oricum e ca in filmele cu prosti, al meu prieten care este aidant-ul meu a obtinut anexa 19..si eu independent, nu.

o zi buna anita
crys85
Junior
Junior

Postby Topolino on Sat Jul 07, 2012 11:13 am

crys85 wrote:Off..sper s anu dureze atat, ca este tare greu. oricum e ca in filmele cu prosti, al meu prieten care este aidant-ul meu a obtinut anexa 19..si eu independent, nu.

Ai uitat sa mentionezi daca ai mai avut intrari anterioare (oficiale sau neoficiale) pe teritoriul Belgiei, adica inainte de a da drumul la statutul de independent. Daca da, formalitatile dureaza. Chestie de "sapaturi " si ochi electronici. ... :yycryy:
“Dictatura îţi închide gura; Democraţia te lasă să vorbeşti cît te ţin puterile.”
Topolino
Membru
Membru

Return to Joburi/Cariera/Drept de munca/Independent