Intangibilul a fost atins- Nastase in pârnae

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: Intangibilul a fost atins- Nastase in pârnae

Postby pucini on Mon Jun 25, 2012 11:14 pm

ETET wrote:M-am intors ...

Eu zic ca NU face puscarie !!!

sigur nu va face puscarie :yellgrin: au grije avocatii si mafioti din PSD de tov Nastase B-)

PSD nu se disociaza de Adrian Nastase, a spus Liviu Dragnea, precizand ca acesta a fost un om politic si de stat important.

Era Adrian Nastase nu s-a incheiat. Adrian Nastase mai are lucruri de spus in politica romaneasca, a mai spus Dragnea.

Citiţi mai mult: La Alba, PNL merge cu PDL și lasă PSD de căruță - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/la-alba ... z1yqGlQYvO
EVZ.ro

"O plângere la CEDO nu are nicio legătură cu executarea pedepsei. Pedeapsa trebuie executată. CEDO nu este instituţie de recurs", a declarat Macovei, pentru Realitatea TV.
Aceasta a mai spus că informaţiile pe care avocaţii lui Adrian Năstase le dau presei sunt subiective, iar fostul prim-ministru este, din nou, deasupra legii.
"Lumea trebuie să înţeleagă că cei mai mulţi dintre cei care apar la TV sunt avocaţii domnului Năstase, a avut cinci. Şi sigur că îşi apără clientul în orice fel. Informaţia lor nu trebuie luată ca informaţie obiectivă. Dânşii îl apără pe Adrian Năstase [...] Din nou, Adrian Năstase este deasupra legii, oricine altcineva ar fi fost acum la închisoare sau la spital, inchis", a mai spus Monica Macovei.

Citiţi mai mult: Macovei: Din nou, Năstase este deasupra legii - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/macovei ... z1yqFpzJh4
EVZ.ro
pucini
Guru
Guru

Postby ETET on Tue Jun 26, 2012 11:43 pm

Se pare ca totusi a facut primul pas spre parnaie ...
Dovada existentei civilizatiilor extratereste inteligente exista : nu ne-au contactat inca.
ETET
Membru
Membru

Postby gelu21 on Wed Jun 27, 2012 8:59 am

Nu degeaba a zis :"un fleac i-am ciuruit" :)))
http://www.youtube.com/watch?v=rqIqSTNO-dI

Fugi, Adriane :))
gelu21
Membru
Membru

Postby pucini on Fri Jun 29, 2012 8:57 am

in sfarsit Bombonelu e la mititica!
:yylove:
sper sa il urmeze si multi altii :foollove:
pucini
Guru
Guru

Postby two4me_one4you on Fri Jun 29, 2012 12:21 pm

ceea ce nu se vede este ca absolut totul este un joc politic iar in spate base trage sforile. Nu il apar pe nastase toti au facut toti au tras cate ceva. Dar asta e razbunarea lui base pt primele alegeri unde nastase si la facut dusman pt cine mai isi aduce aminte episoadele de atunci. Oare domnul base si domnul popoviciu nu merita aceeasi soarta?!?
two4me_one4you
Nou venit
Nou venit

Postby pucini on Fri Jun 29, 2012 12:42 pm

two4me_one4you wrote:ceea ce nu se vede este ca absolut totul este un joc politic iar in spate base trage sforile. Nu il apar pe nastase toti au facut toti au tras cate ceva. Dar asta e razbunarea lui base pt primele alegeri unde nastase si la facut dusman pt cine mai isi aduce aminte episoadele de atunci. Oare domnul base si domnul popoviciu nu merita aceeasi soarta?!?

consider ca toata clasa politica de dupa 90 merita aceeasi soarta, fara exceptie :yellgrin:
pucini
Guru
Guru

Postby MolenbeekPride on Fri Jun 29, 2012 3:57 pm

pucini wrote:in sfarsit Bombonelu e la mititica!

Are pile e inca la infirmerie,tot de acolo o sa iasa afara,nu va intra la celula
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby pucini on Fri Jun 29, 2012 4:39 pm

MolenbeekPride wrote:
pucini wrote:in sfarsit Bombonelu e la mititica!

Are pile e inca la infirmerie,tot de acolo o sa iasa afara,nu va intra la celula

a dat spaga B-)
pucini
Guru
Guru

Postby MolenbeekPride on Wed Jul 04, 2012 10:15 am

Acum cateva zile Nastase intr-un acces de demnitate cica,a scris ca renunta la cererea de intrerupere a pedepsei.In fond el stia dinainte ca saptamana asta Basesc u va fi xuspendat,Antonescu va prelua functia de presedinte si s-ar putea in proportie de peste 50% ca primul act semnat de somnorila sa fie actul de gratiere a lui nastase.Nastase desigur un detinut politic,va fi salvat in ghearele tinraniei.Acum devine logic de ce s-a tergiversat atat tinerea lui nastase in spiqtal floreasca,apoi cazarea in infirmerie pe termen nelimitat.
Nastase va iesi afara ajutat de sistemul corupt ,fara o zi de puscarie.Ceea ce face el acum in spital,nu e puscarie.
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby pucini on Thu Jul 05, 2012 6:28 pm

MolenbeekPride wrote:Acum cateva zile Nastase intr-un acces de demnitate cica,a scris ca renunta la cererea de intrerupere a pedepsei.In fond el stia dinainte ca saptamana asta Basesc u va fi xuspendat,Antonescu va prelua functia de presedinte si s-ar putea in proportie de peste 50% ca primul act semnat de somnorila sa fie actul de gratiere a lui nastase.Nastase desigur un detinut politic,va fi salvat in ghearele tinraniei.Acum devine logic de ce s-a tergiversat atat tinerea lui nastase in spiqtal floreasca,apoi cazarea in infirmerie pe termen nelimitat.
Nastase va iesi afara ajutat de sistemul corupt ,fara o zi de puscarie.Ceea ce face el acum in spital,nu e puscarie.

daca antoneasca il gratieaza si-a pierdut orice sansa sa fie ales presedinte al Romaniei :yellgrin:
o fi poporul roman mamaligar dar prost nu e B-)
pucini
Guru
Guru

Postby ETET on Thu Jul 05, 2012 8:17 pm

In orice caz, Nastase ca om politic nu mai exista ! Daca il gratiaza de parnaie, indiferent cine, va avea aceeasi valoare ca el ... Bineinteles ca undeva, candva se va crea o diversiune pentru mamaligari ... Si dolofanul va fi liber ...
Dovada existentei civilizatiilor extratereste inteligente exista : nu ne-au contactat inca.
ETET
Membru
Membru

Postby MolenbeekPride on Thu Jul 05, 2012 11:08 pm

ETET wrote:In orice caz, Nastase ca om politic nu mai exista ! Daca il gratiaza de parnaie, indiferent cine, va avea aceeasi valoare ca el ... Bineinteles ca undeva, candva se va crea o diversiune pentru mamaligari ... Si dolofanul va fi liber ...

Vezi-ti de treaba. Nastase va aparea iar in politica si lumea il va vota. O sa bage textele cu detinut politic.
Cel mai bun exemplu sunt doi primari din romania care la alegerile locale recente au fost alesi dar atentie ei fiind arestati (deci nici macar nu si-au putut face campanie) pentru luare de mita..Ca sa depuna juramantu primarul din Jilava ales din puscarie (a luat o spaga dovedita de 500.000 euro) cu 70% a venit cu invoire din arest si cu politaiu langa el a depus juramantul.Se jura culmea ca o sa fie corect,si o sa apere interesele obstii (sic).
Ce vorbesti domle, Nastase? O sa fie reabilitat si apoi poa sa candideze presedinte sa vedeti de nu. :apache:
MolenbeekPride
Senior
Senior

Previous

Return to Forumul celor interesati de politica