naturalizare in olanda?

Discutii a caror teme nu se incadreaza intr-unul din celelalte forumuri

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

naturalizare in olanda?

Postby MolenbeekPride on Fri Jul 06, 2012 1:09 am

E adevarat ca legea in Olanda impune renuntarea la cetatenia romana de exemplu, in cazul in care ti-o acorda pe cea olandeza?
MolenbeekPride
Senior
Senior

Re: naturalizare in olanda?

Postby essa on Fri Jul 06, 2012 9:34 am

MolenbeekPride wrote:E adevarat ca legea in Olanda impune renuntarea la cetatenia romana de exemplu, in cazul in care ti-o acorda pe cea olandeza?

Nu este adevarat. In anumite conditii nu este nevoie sa renunti la cetatenia romana.Pot detalia daca chiar te intereseaza.
essa
Membru
Membru

Postby MolenbeekPride on Fri Jul 06, 2012 9:58 am

essa wrote:
MolenbeekPride wrote:E adevarat ca legea in Olanda impune renuntarea la cetatenia romana de exemplu, in cazul in care ti-o acorda pe cea olandeza?

Nu este adevarat. In anumite conditii nu este nevoie sa renunti la cetatenia romana.Pot detalia daca chiar te intereseaza.

Nu inteleg.Din ce spui, in altfel de conditii trebuie sa renunti la cetatenia romana,iar in anumite,nu.Deci nici ca nu e adevarat n-ar fi adevarat in cazul acesta :brick:
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby essa on Fri Jul 06, 2012 10:20 am

Cand faci cererea de naturalizare trebuie sa renunti la cetatenia prezenta daca: ex: nu detii proprietati care se pot dovedi ca le poti pierde in urma renuntatii la cetatenia romana, daca legal de 5 ani esti in Olanda dar esti singur sau casatorit cu cineva care nu detine cetatenie olandeza sau doar esti in partenierat cu un cetatean olandez, etc.
essa
Membru
Membru

Postby MolenbeekPride on Fri Jul 06, 2012 10:53 am

essa wrote:Cand faci cererea de naturalizare trebuie sa renunti la cetatenia prezenta daca: ex: nu detii proprietati care se pot dovedi ca le poti pierde in urma renuntatii la cetatenia romana, daca legal de 5 ani esti in Olanda dar esti singur sau casatorit cu cineva care nu detine cetatenie olandeza sau doar esti in partenierat cu un cetatean olandez, etc.

Mersi,acum ai fost mai explicit.
MolenbeekPride
Senior
Senior

Return to General