Caut prieteni in Bruxelles

Forum regional, dedicat comunitatilor romanesti din diverse zone ale Belgiei si de ce nu...ale Europei. Aici puteti gasi alti romani care locuiesc in apropiere de dumneavoastra. Titlul topicului trebuie sa reflecte regiunea sau orasul dv.

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Caut prieteni in Bruxelles

Postby veronica on Thu Jul 05, 2012 3:04 pm

Caut prieteni in Bruxelles sunt o tânara mamica si mă plictisesc groaznic,daca e vro mamica in situația mea sa mă contacteze poate ieșim la plimbare cu bebelusi.mersi
veronica
Nou venit
Nou venit

Re: Caut prieteni in Bruxelles

Postby MolenbeekPride on Thu Jul 05, 2012 4:54 pm

Indicat e sa spui si in ce parte de bxl locuiesti.Distantele pot fi mari in bxl.
Last edited by MolenbeekPride on Thu Jul 05, 2012 11:36 pm, edited 1 time in total.
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby veronica on Thu Jul 05, 2012 9:55 pm

Locuiesc in Etterbeek,sper sa găsesc mame cu bebelusi sau fara,e greu fara prieteni aici,soțul vine seara târziu de la servici si imi e tare greu si cu un bebelus de o luna.mersi
veronica
Nou venit
Nou venit

Postby essa on Thu Jul 05, 2012 10:38 pm

veronica wrote:Locuiesc in Etterbeek,sper sa găsesc mame cu bebelusi sau fara,e greu fara prieteni aici,soțul vine seara târziu de la servici si imi e tare greu si cu un bebelus de o luna.mersi

Esti singurica cu un bebe de 1 luna? E foarte greu daca nu ai nici un ajutor. Daca pot face ceva da un pm aici.
essa
Membru
Membru

Postby gabytza on Fri Jul 06, 2012 4:04 pm

:yellgrin: lasa-mi id-ul tau sau un nr de tel in privat si poate iesim la o cafelutza cu piticii.. :yellgrin: pupici
Niciodata nu e prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut fi!!
gabytza
Membru
Membru

Return to Comunitati Romanesti in Belgia