Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

simo.vik wrote:iar schimbarea numelui as putea sa o fac tot aici..?mentionez k vrea sa-i schimbe si prenumele si sa-l treaca pe numele lui de familie

simo.vik wrote:au fost alte probleme la mijloc pana acum....nu k nu si-ar fi dorit sa-l recunoasca mai devreme....doar ca....nu s-a putut....

simo.vik wrote:viktor e numele baiatului....vrem sa-l schimbam cu yannis....cand am ales numele am luat decizia singura....ceea ce pe el l-a deranjat apoi...

kyo wrote:Imi cer scuze ca ma arunc ca musca in lapte si mai ales pentru o problema care nu e a mea. Totusi un sfat: nu schimba numele copilului. El are deja 1 an si 3 luni si fara nici o indoiala isi recunoaste numele, se bucura cind il strigi pe nume: intoarce capul zimbeste, da din picioruse. Cred ca l-ar destabiliza ca de pe o zi pe alta sa-l cheme altfel. Nu cred ca i-ar placea schimbarea. Gindeste-te daca tie ti-ar place ca intr-o buna zi cineva sa-ti spuna ca nu te mai cheama Simona ci Viorica. Poti sa adaugi la Victor celalalt prenume, mi se pare mai normal.

Users browsing this forum: milanello and 1 guest