Studentii romani de la Londra fac miting azi, noi ce facem?

Bombaneli personale si interpersonale, certuri cum numai pe RomBel poti vedea, harjoneli a
celor cu prea mult timp liber ce vor sa fie "on spot"...

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Studentii romani de la Londra fac miting azi, noi ce facem?

Postby pucini on Wed Jul 04, 2012 3:30 pm

Bonjour a tous,
va transmit un mesaj primit de la studentii romanii de la Londra:

"Catre intreaga diaspora!

In tara si in diverse colturi ale Europei se organizeaza proteste. Vedeti, va rog, mai jos o initiativa a studentilor din Londra la care vom participa si noi in seara asta.

Acesta este un mesaj catre voi toti sa va mobilizati si sa mergeti la institutiile cele mai apropiate (ambasade, consulate) pentru a protesta impotriva atrocitatilor care se petrec in tara. Sunt convinsa ca multi dintre voi sunt socati de evenimentele derulate in mod vertiginos in ultimele cateva saptamani.

Va rog, dati mai departe prietenilor vostri! Sunati-i si dati-va intalnire cat de curand!

Implicati-va - asta e un moment important in care va puteti implica in primul rand ca romani si de-abia apoi ca simpatizanti ai Noii Republici. Important e sa actionati!

http://hear-ro.eu/demonstration-in-supp ... practices/

http://www.nouarepublica.ro/protest-al- ... in-londra/"

Noi ce facem? ne luam popcorn si seminte si stam in fata TV :yyton: sau ne mobilizam? :worky:
pucini
Guru
Guru

Re: Studentii romani de la Londra fac miting azi, noi ce facem?

Postby MolenbeekPride on Wed Jul 04, 2012 4:48 pm

Du-te si obtine aprobare de la politie dureaza 2 saptamani, apoine zici unde e locul.
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby balan1ioan on Wed Jul 04, 2012 6:29 pm

eu tocmai am baut o bere in gradina si a trebuit sa ma mut in casa - ploua! asta fac eu!
si cred ca maine la fel, vneri merg in crasma ca deh! - e vineri, sambata poate trag un gratar.. si uite asa nu mai stiu ce sa ma fac de grija romanicii
Image
DACA REALITATEA-I CRUDA, O S-O PUN PE GRATAR
Image
balan1ioan
Senior
Senior

Postby dalis on Wed Jul 04, 2012 6:39 pm

balan1ioan wrote:

Mesaj de balan1ioan pe Mie Iul 04, 2012 5:29 pm

Ai devenit cinic.Cum sa fii atit de insensibil in aceste clipe triste ,prin care trece tatuca basesscu si buzata lui fatuca Elena?

Ps Sa bei cu masura!
CU CIT CUNOSC MAI BINE OAMENII,CU ATIT IUBESC MAI MULT CIINII !!!!
Basescu preluind din invataturile lui Adolf Hitler
dalis
Senior
Senior

Postby balan1ioan on Wed Jul 04, 2012 7:08 pm

Sa bei cu masura!

altijd! B-)
DACA REALITATEA-I CRUDA, O S-O PUN PE GRATAR
Image
balan1ioan
Senior
Senior

Postby mihai24 on Wed Jul 04, 2012 7:54 pm

Ce miting oameni buni.... :brick:
dar ce politicienii din Romania au ceva treaba cu viata fiecaruia in Belgia....
parerea mea e ca daca tot suntem in Belgia apoi sa ne implicam in viata politica aici... ce sa faci cu aia din tara..; ei i-au votat, sa ramana cu ei.

Eu unul nici nu am mers la vot si nici nu o sa am de gand sa merg vreodata... ca niciunul nu misca un deget pentru confortul meu aici. :sqglass:
Vorba lui balan1ioan mai bine beau o bere, ba chiar doua in gradina la soare (cat pot profita de pseudo-vara de aici). B-)
mihai24
Initiat
Initiat

Postby edith on Wed Jul 04, 2012 8:32 pm

bre pucini,daca simti ca ai probleme cu politicu' ,cu panaramele alea din tara chiorului,te rugam ia'ti medicamentele,induci o stare de panica,alerta,nervozitate,lasa'ne in pace,am venit aici ca sa scapam de imbecilii din tara,nu ne mai aminti de ei!!studentii din Londra protesteaza ca moare da foame,de aia,aici ploua intruna,asta e singurul motiv pentru care ar trebui sa protestez,da' nu am timp..da' stii de ce??pentruca muncesc,d'aia!!!
edith
Initiat
Initiat

Postby pucini on Wed Jul 04, 2012 9:07 pm

MolenbeekPride wrote:Du-te si obtine aprobare de la politie dureaza 2 saptamani, apoine zici unde e locul.

ma las pagubas..doar nu o sa alerg ptr PD-L si Base :yellgrin: Sa se duce fii-sa ca doar e parlamentar european sa scoata autorizatia B-)
pucini
Guru
Guru

Postby pucini on Wed Jul 04, 2012 9:10 pm

edith wrote:bre pucini,daca simti ca ai probleme cu politicu' ,cu panaramele alea din tara chiorului,te rugam ia'ti medicamentele,induci o stare de panica,alerta,nervozitate,lasa'ne in pace,am venit aici ca sa scapam de imbecilii din tara,nu ne mai aminti de ei!!studentii din Londra protesteaza ca moare da foame,de aia,aici ploua intruna,asta e singurul motiv pentru care ar trebui sa protestez,da' nu am timp..da' stii de ce??pentruca muncesc,d'aia!!!

bre Edith, hai sa nu ne aruncam vorbe grele, sa fim niste domni ca palaria mea, ca doar traim si muncim la belgique :yellgrin: si mai si platim taxe pe aici... :yellgrin:
nu ma duc la nici un vot la belgieni, ca odata votat sunt obligat de fiecare data sa votez altfel se plateste amenda :yellgrin: si mai bine imi cumpar cei de prune de banii aia :foollove:
hai sa mai bem un paharel si sa ne mai veselim nitel :yyslee:
pucini
Guru
Guru

Postby MolenbeekPride on Wed Jul 04, 2012 9:41 pm

pucini wrote:
edith wrote:bre pucini,daca simti ca ai probleme cu politicu' ,cu panaramele alea din tara chiorului,te rugam ia'ti medicamentele,induci o stare de panica,alerta,nervozitate,lasa'ne in pace,am venit aici ca sa scapam de imbecilii din tara,nu ne mai aminti de ei!!studentii din Londra protesteaza ca moare da foame,de aia,aici ploua intruna,asta e singurul motiv pentru care ar trebui sa protestez,da' nu am timp..da' stii de ce??pentruca muncesc,d'aia!!!

bre Edith, hai sa nu ne aruncam vorbe grele, sa fim niste domni ca palaria mea, ca doar traim si muncim la belgique :yellgrin: si mai si platim taxe pe aici... :yellgrin:
nu ma duc la nici un vot la belgieni, ca odata votat sunt obligat de fiecare data sa votez altfel se plateste amenda :yellgrin: si mai bine imi cumpar cei de prune de banii aia :foollove:

Pucini doar nu vrei sa zici ca te-a intimidat !
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby pucini on Wed Jul 04, 2012 9:46 pm

MolenbeekPride wrote:
pucini wrote:

Pucini doar nu vrei sa zici ca te-a intimidat !

un piculet, stau in gradina cu un paharel de cei de prune :yellgrin:
pucini
Guru
Guru

Postby ETET on Thu Jul 05, 2012 8:12 pm

Eu ma duc maine la pescuit ... Pe aproape de GB ... Daca e suspendat, Base poa' sa vina sa ne conduca vaporul :hey: da' sa aduca si ceva bere :yellgrin:
Dovada existentei civilizatiilor extratereste inteligente exista : nu ne-au contactat inca.
ETET
Membru
Membru

Postby pucini on Thu Jul 05, 2012 9:57 pm

ETET wrote:Eu ma duc maine la pescuit ... Pe aproape de GB ... Daca e suspendat, Base poa' sa vina sa ne conduca vaporul :hey: da' sa aduca si ceva bere :yellgrin:

deci din cauza asta a fost suspendat :yellgrin:
pucini
Guru
Guru

Postby MolenbeekPride on Fri Jul 06, 2012 12:33 pm

pucin wrote:un piculet, stau in gradina cu un paharel de cei de prune :yellgrin:

Hmm...cred ca tocmai ai raspuns singur la intrebarea "noi ce facem"?
Bun baiat pucini :rock:
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby pucini on Fri Jul 06, 2012 6:09 pm

MolenbeekPride wrote:
pucin wrote:un piculet, stau in gradina cu un paharel de cei de prune :yellgrin:

Hmm...cred ca tocmai ai raspuns singur la intrebarea "noi ce facem"?
Bun baiat pucini :rock:

:yyton:
pucini
Guru
Guru

Next

Return to Loc de dat cu capul