BUNA ZIUA TUTUROR, AM SI EU O PROBLEMA CARE SE PARE CA O AU MAI MULTI IN PRIVINTA PLATIILOR IMPZITELOR IN BELGIA AM URMĂRIT CU ATENȚIE TOATE DISCUȚIILE DE PE FORUM DAR NU AM GĂSIT UN LINK SAU O INFORMAȚIE SA MA AJUTE IN PROBLEMA MEA,PE SCURT

eu am o activitate de independent principal din 2007 si bineînțeles ca stiam legea cu plata partiilor sociale a impozitelor taxelor cam tot ce după 1/01/2007 după aderare s;a decis pentru romanii și bulgarii care vor avea o activitate pe teritoriul Belgiei,legile in ceea ce ne privește au fost luate pe parcurs după integrare și am numeroase exemple

cum ar fi-alocațiile pentru copii,SPAS,diferite formulare care in 2007 se numeau într:un fel in 2013 se numesc altfel dar e aceiași Marie cu alta pălărie

in sfârșit sa ajung unde vroiam,eu independent principal,sotul meu conjuint aidant,cumnatul meu edant din 2010 si pe lângă toate in Mai 2008 am încheiat un contract cu o societate de titre service ca sa am o ocupație permanenta dar am rămas independent principal,in 2010 din cauza unor probleme de sănătate am rămas in incapacitate de munca iar apoi in invaliditate de gr1 in charge la mutualitatea Partena cu o alocație lunara,soțul și cumnatul meu continuând sa lucreze cu TVA-ul meu,sa facturez,sa plătesc toate part iile sociale,mutualitatea,tot la zi,eu am continuat colaborarea cu societatea de titre service in sensul ca nu eram platita ducea-m lunar un certificat medical de la doctor iar ei îmi trimiteau fishe de pay cu 0 asta ca sa pot sa îmi mențin drepturile,pecule de vacanta,pensie,etc::::dar în Noiembrie societatea a fost declarata falimentara,de fapt si:a schimbat denumirea si a rămas in continuare cu aproape 300 de angajații,am primit o înștiințare de la un avocat sa complectez diferite acte pentru recuperarea unor sume dar eu fiindcă nu mai lucram efectiv nu am beneficiat de nimic,nu asta e problema

problema este ca am primit de la Partena o înștiințare ca statutul meu de independent complementar cu aceasta societate nu este valabil in 2009 cind eu lucram inca,in 2010 când eram in chargeul mutualității Partena si mi s;au recalculat 2009,2010,2011,2012 si au ajuns la concluzia ca sunt datoare cu suma de 14000 euro

acum am apelat la un mediator federal care analizează cazul meu,problema este ca in hatisul birocratiei din aceasta tara,cu părerea generala a lor despre Romanii,despre romanii care s;au făcut independent pentru acte de Belgia sau alte măgarii suntem toții in aceiași oala

nu ni se spune țiganii in fata ca in Franța dar mentalitatea este aceiasi si e pacat

suntem un popor muncitor,corect,eu am 52 de ani am prins toate timpuriile grele din România si cind mi s-a spus la INASTI: a,sunteți romanii??mergeți la Tribunal de Travaille sa va cereți drepturile ca aici la noi alții au drepturi

poate nu ma credeți dar asa am pățit îmi pare rău ca nu am înregistrat;o pe doamna cu telefonul ,a făcut o criza numai când i:am spus ca sunt românca,deși am acte E+,rezidenta permanenta aici,am niște drepturi,în afara de dreptul de a fi OM

inchei cu speranta ca cineva care deține o informație care ma poate ajuta sa îmi dea o replica,va doresc putere de munca și sa încercam sa fim uniții