Rombel Village 2012

Agenda de activitati si intalniri si evenimente a romanilor din Belgia. Publicati doar evenimente de interes pentru comunitatea romanilor din Belgia.

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: Rombel Village 2012

Postby H2SO4 on Thu Jun 28, 2012 10:10 pm

mâine seara cumva :yellgrin: - se'ntuneca la 22.00 ba chiar mai tarziu
kd obicei, de vineri seara (21.00>>>) prezentza simpatica(deja primele tzuici si foc de lemne)
va fi onorata de "veterani" Balan,Io,Parbriz(Ionel) Dragosh...si voi, de ce nu ??? tot ala-i drumu'
si pe racoare in 2h si "cumva" sunteti liberi de orash!!! :yellgrin:
....................................................................................................................
PS
maeshtrii pescuitului- sa-si aduca agregatele(rapitor/crap) sa ma'nvetze si pe mine cum e cu
datu' la apa dulce... ca la sardine am diploma !!!
H2SO4
Guru
Guru

Si prazul merge cu marmalada.Oltenii stiu de ce!

Postby 5orin3l on Fri Jun 29, 2012 4:27 pm

balan1ioan wrote:
Vrei sa stam acolo peste noapte? :)
- yep! cu cortu'
locatia rombel village e pe pajistea clubului

coordonate gps :50.180059,4.38554
Image

--------------------------------------------------------------------------------------

S-a dus dracului mujdeiul ! N-a fost bun traseul daca au ajuns ei tocmai in Austria.

:vhh: :yawn:
-------------
''Smells like...19,000 lbs. of stolen garlic!''

''Oostenrijkse politie neemt 9,5 ton knoflook in beslag op snelweg.
In Oostenrijk zijn vijf Roemenen opgepakt die met drie bestelwagens bijna 9,5 ton knoflook vervoerden over een snelweg in het oosten van het land. Dat maakte de Oostenrijkse politie woensdag bekend.''
--------------
http://www.cbsnews.com/8301-504083_162- ... ncol;lst;1
http://www.standaard.be/artikel/detail. ... 120627_135
:yellgrin:
5orin3l
Initiat
Initiat

Postby speedyvera on Fri Jun 29, 2012 9:53 pm

H2SO4 wrote:prezentza simpatica
Balan,Io,Parbriz(Ionel) Dragosh!!!

++++leukeroemeen , toti preferatii mei :inlove: :inlove:
Petrecere placuta dragilor :yylove:
Furia si intoleranta sint dusmanii unei bune intelegeri

Gandhi
speedyvera
Guru
Guru

Postby lariss_a on Sat Jun 30, 2012 10:51 am

Pana la urma se tine azi?????
Merci de raspuns.
lariss_a
Nou venit
Nou venit

Postby Georgiana Andreea on Sat Jun 30, 2012 10:56 am

lariss_a wrote:Pana la urma se tine azi?????
Merci de raspuns.

Pai din mesaje, baietii sunt deja acolo, la locul actiunii - a plouat ceva ieri dar acum e soare cu vant.......
Georgiana Andreea
Senior
Senior

Postby leukeroemeen on Sun Jul 01, 2012 10:47 pm

Nu știu cum în alți a fost... însă anul acesta am avut parte de oameni faini. De la maneliști la rockeri, de la karaoke la talente rare... de la preșcolari la pensionari... a fost un amestec de oameni care mi-o fost tare drag. Toți au fost oameni cu o poveste, oameni cu spițe sărite sau îndoite, oameni diverși. Gurile bune îmi spuseră că nu am fost atât de numeroși ca în alți ani... Nu știu ce ar trebui să însemne asta pentru că eu tare m-am bucurat că ne-am putut aduna cu toții în jurul a două mese. Tare m-am bucurat că am apucat să ne privim cel puțin odată unii pe alții în ochi și să ne zâmbim...

Dacă nu aș fi participat la această reuniune aș fi crezut că Rombelul este pe ducă... Însă fiind acolo, bând șampania de 10 ani... dându-mă cu bicletele unor oameni pe care în fapt nu-i cunoșteam, rupând pâine împreună mi-am schimbat opinia. Încă nu! Rombelul este! Rombel este și dincolo de monitoare și tastaturi... Rombelul este pe iarbă, prin corturi, în apă, în bărci, chiar și pe fundul sticlelor de bere sau la frigare... Rombel este chiar și fără mujdei de usturoi!

Eu vă mulțumesc tuturor celor care ați fost acolo și m-ați bucurat trei zile la rând!

Mai jos galeria foto.

http://postimage.org/gallery/529x6ou8/
leukeroemeen
Guru
Guru

Postby ionel on Mon Jul 02, 2012 12:30 am

Si eu vreau sa va multumesc la toti-si in general tie Horia. Sper ca toti a ți ajuns cu bine la casele voastre. Va urez o săptămâna frumoasa. Apropo Horica / mă bucur ca am descoperit încă o calitate de a ta ( super pozele).
ionel
Membru
Membru

Postby H2SO4 on Mon Jul 02, 2012 8:39 pm

Rombelul este pe iarbă, prin corturi, în apă, în bărci, chiar și pe fundul sticlelor de bere sau la frigare...
+ in aer--- prima data cand am fost pushi la onoare cu o survolare la joasa altitudine, un zbor de curtoazie si profesionist
executat de Julian(numai cei vechi il cunosc) si il felicit pentru brevet :foollove: !!!!
miiiii de multzumiri si echipei de salubrizare(tot cei vechi/nu-i citez,sunt aceeasi) care si-au alocat 1/4 m³ de portbagaj
sa care sacii de desheuri, rasplatind curatzenia poienii :yellgrin:
Leuker...- superbe flashuri si unele chiar "picturiale" din care ne vom servi(copy/paste) multzam fain !!! :foollove:
.................
in fine , nu vom obosi rabdarea celor cu treburi "importante si arzatoare, la ordinea zilei"- sa ne vedem sanatoshi
si voioshi la anu' pe vremea asta : pe iarbă, prin corturi, în apă, în bărci, chiar și pe fundul sticlelor de bere sau la frigare
sincer- face bine, macar o data pe an...ca de serviciu si facturi... suntem satuli !!!
vacantza placuta,spor in toate si... la anu' si la multzi ani !!! :foollove: :yellgrin: B-)
H2SO4
Guru
Guru

Postby MolenbeekPride on Tue Jul 03, 2012 10:17 pm

H2SO4 wrote:Rombelul este pe iarbă, prin corturi, în apă, în bărci, chiar și pe fundul sticlelor de bere sau la frigare...
+ in aer--- prima data cand am fost pushi la onoare cu o survolare la joasa altitudine, un zbor de curtoazie si profesionist
executat de Julian(numai cei vechi il cunosc) si il felicit pentru brevet :foollove: !!!!

E interzis zborul la joasa altitudine.E greseala celor care se dau mari asi si ajung sa agate in firele de inalta tensiune. Nu ai voie sa cobori sub 500 de picioare.Acum depinde ce intelegi tu prin joasa altitudine.
:sqglass:
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby H2SO4 on Tue Jul 03, 2012 11:43 pm

la ochi era cam la 500 ft....un survol neobishnuit locului, l-am numit "jos" ca onorat
prezentza, chiar si din aer ! a fost frumos si laudabil ! :yellgrin:
H2SO4
Guru
Guru

Postby H2SO4 on Sun Jul 08, 2012 11:04 pm

onor domn' admin,Dorin - asteptam poza de familie-elocventa,adevarata si "pe bune" cu noi toti
cei care am fost...asa cum cheful de viata ne-a chemat la rasfatz la iarba verde,apa,aer si...relax !!!
pana la anu' ... sa ne revedem sanatoshi si voioshi !!!
H2SO4
Guru
Guru

Postby MolenbeekPride on Sun Jul 08, 2012 11:25 pm

H2SO4 wrote:onor domn' admin,Dorin - asteptam poza de familie-elocventa,adevarata si "pe bune" cu noi toti
cei care am fost...asa cum cheful de viata ne-a chemat la rasfatz la iarba verde,apa,aer si...relax !!!
pana la anu' ... sa ne revedem sanatoshi si voioshi !!!

Poate inca se lucreaza in photoshop la poaza(scoaterea burtilor,ridurilor,ajut de pectorali,etc) :yellgrin: :bgrin:
MolenbeekPride
Senior
Senior

Previous

Return to Activitati - Agenda evenimente