Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

cory_i30 wrote:Ma gandeam ca ar fi bine daca mamicile romance din Belgia ne-ar descrie experienta lor in ceea ce priveste acomodarea copiilor la gradinita,scoala.Au invatat limba usor[ma refer la cei de gradinita]?Au fost ajutati de educatori sau au fost marginalizati?Ati gasit usor un loc liber cand ati vrut sa va inscrieti copiii in diverse forme de invatamant?Nu ati avut probleme ca sunteti straini?

giulia81 wrote:pacat ca nu a raspuns nimeni pe acest topic...desi ar fi fost de mare ajutor experientele celor trecuti prin asta....

giulia81 wrote:pacat ca nu a raspuns nimeni pe acest topic...desi ar fi fost de mare ajutor experientele celor trecuti prin asta....

MolenbeekPride wrote:giulia81 wrote:pacat ca nu a raspuns nimeni pe acest topic...desi ar fi fost de mare ajutor experientele celor trecuti prin asta....
Asa se procedeaza foarte des aici.Dupa ce-si vede lumea sacii in caruta nu mai da pe forum.Luând in calcul statisticile, banuiesc ca si dumneavoastra o sa procedati la fel.

beyonce wrote:giulia81 wrote:pacat ca nu a raspuns nimeni pe acest topic...desi ar fi fost de mare ajutor experientele celor trecuti prin asta....
Buna Giulia
Al meu Bebelissimo a fost 3 zile la onthaal la varsta de 6 luni!Deoarece era la inceput,al nostru pui era singurul! O casa noua,cu niste dale stralucind de curatenie! Dormitorul sus insa la etaj,fara baby phone sau altceva!Daca puiul meu ar fi fost bolnav sau refuza sa doarma,e k avea si o camera in ''fund'' unde putea fi lasat sa tipe dupa pofta inimii(relatez ce ne-a spus dna).Sperand din inima ca nu se va imbolnavi si bucurosi ca el e singurul si va beneficia de toatttttaaaa atentia lui'' moeder''l-am lasat pe taty sa il duca dim, in timp ce eu distrusa si cu sosetutele lui bebelisimo sub uniforma exact langa inima ,ma taraiam 8 ore la serv,bocind regulat si invinovatindu-ma mereu. Intr-un suflet plecam de la serv,scuzandu-ma mereu de la noile colege care mereu plecau ''in turma'' dupa barfa de inca o ora dupa program.Asa antisociala,plecam pedaland drum de o ora juma' in 45 de minute (intelegand de unde si denumirea PEGAS la bici) sa imi iau inimioara si sa o asez inapoi unde ii e locul:la sufletul meu! In toate aceste zile, mi-am gasit puiul meu zacand pe spate(dzeu stie de cat timp,in timp ce ii spusesem ca evit sa il las f mult pe spate sa evitam craniul sa se formeze plat) intr-un tarc(noi niciodata nu l-am pus in tarc,l-am lasat sa explore sub supravegere) cu o jucarie de plus(jucarii care in primul rand nu le lasi in patut la 6 luni si care ''moeder'' deja stia ca nu ii plac la pui si avea jucarii preferate de acasa) langa el ,fara pic de interactiune si stimulare vizuale sau intelectuala (diminetile sunt ideale ptr asimilare intelectuala la bebei)si mancare uscata pe fata,in timp ce moeder se uita la tv!;-(!Cumplit m-a durut!Am simtit ca imi dezamagesc sufletelul! Eu una nu am mai putut si am decis sa gasim o alta sol. asa incat bebelissimo sa stea in mediul lui familiar,acasa la el,cu matele si catelul lui .Asa am optat ptr un ''live-in'' nanny(instalat in camera lui bebe,oricum bebelisimo doarme cu noi)iar dupa 6 luni,am reusit sa ne aranjam turele lunar in asa fel incat mereu bebelisimo era cu unul din noi doi!Asta a fost experienta noastra tumultoasa cu onthaal! ;-))))

giulia81 wrote:flacaul meu are 10 ani jumate, l-am inscris deja la scoala aici in Be, urmeaza sa vina in vara dupa ce termina clasa a 4-a in Ro. directoarea ne-a spus ca nu va repeta clasa a 4-a (desi ne-am pregatit psihic pentru acest lucru) si ne-a dat si o adresa si un nr de tel a l unei scoli de vara, unde va putea invata sa scrie si sa citeasca in franceza pe perioada verii. sa speram ca nu vom intampina mari probleme. voi reveni cu impresii...

[/quote]
Return to Despre copii si parinti
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests