La "doi boi"

Discutii a caror teme nu se incadreaza intr-unul din celelalte forumuri

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

La "doi boi"

Postby MolenbeekPride on Sun Jul 08, 2012 4:02 pm

Image

Claxoane, politisti fluierasi plictisiti,masini parcate in “dublu fil”, africani carând saci cu oase la portbagaj,bisnitari ce murmura printre dinti:”sigaret-sigaret” tigani cu pantofi spitati ce-ti vâra sub nas replici de Iphone si parfumuri “e original sa moara mama”, dubite “curse de romania” cu obloanele deschise in asteptare de musterii ce vor sa trimita in tara sacose gigant de rafie burdusite si scociuite din belsug,manele, mici,cârnati la gratar, cutii de bere, servetele, scobitori, doi comercianti de mici si cârnataraie certati unul cu altul, parasolare,mese soioase, lume multa, discutii aprinse, hohote,onomatopee,ghiuluri,dinti de aur,cumparaturi în pungi din plastic lasate la picior din care se revarsa pe macadam “rudele” de salam si sfertul taiat de pepene...Si câte si mai câte, în mica românie de la “doi boi”.

Image

Image
MolenbeekPride
Senior
Senior

Re: La "doi boi"

Postby Cristian IONITA on Sun Jul 08, 2012 4:31 pm

cred ca nu ai mai fost demult timp in Romania .... jegul de la "doi boi" era la moda in spatiu carpato danubiano pontic acum foarte multi ani. Pietele de acum din orasele Romanesti sunt cu multe clase peste.
Cristian IONITA
Membru
Membru

Postby MolenbeekPride on Sun Jul 08, 2012 4:46 pm

Cristian IONITA wrote:cred ca nu ai mai fost demult timp in Romania .... jegul de la "doi boi" era la moda in spatiu carpato danubiano pontic acum foarte multi ani. Pietele de acum din orasele Romanesti sunt cu multe clase peste.

Pe tine ,decand ti-ai creeat un nickname-> bushid0, doar ca sa raspunzi la misto la un post fara miza,te-am bagat automat la ignore.
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby Topolino on Sun Jul 08, 2012 6:15 pm

OK. Citit si fara critica.

Pe cind, un reportaj de la Bxl plaja ?
“Dictatura îţi închide gura; Democraţia te lasă să vorbeşti cît te ţin puterile.”
Topolino
Membru
Membru

Postby Cristian IONITA on Sun Jul 08, 2012 8:35 pm

MolenbeekPride wrote:
Cristian IONITA wrote:cred ca nu ai mai fost demult timp in Romania .... jegul de la "doi boi" era la moda in spatiu carpato danubiano pontic acum foarte multi ani. Pietele de acum din orasele Romanesti sunt cu multe clase peste.

Pe tine ,decand ti-ai creeat un nickname-> bushid0, doar ca sa raspunzi la misto la un post fara miza,te-am bagat automat la ignore.

Te inseli amice .... nu am alt cont decat acesta.
Cristian IONITA
Membru
Membru

Postby RLC on Sun Jul 08, 2012 9:23 pm

MolenbeekPride wrote: mica românie de la “doi boi”.

Te rog sa dezvolti subiectul si il punem articol pe prima pagina.

Multumesc!

Cornel
RLC
Moderator
Moderator

Postby bushidoO on Mon Jul 09, 2012 7:01 pm

Aici sant mai ' LAKE '__--de MolenbeekPride
Acolo an jegul ala de piata ai sa dai coltu :D
bushidoO
Nou venit
Nou venit

Postby Topolino on Mon Jul 09, 2012 8:04 pm

Cred ca ai inceput sa imbatrinesti: ti s-a prapadit umorul si
incepi sa pierzi si capacitatea de întelege o particica a folclorului bruselez ..... :hairglass:
“Dictatura îţi închide gura; Democraţia te lasă să vorbeşti cît te ţin puterile.”
Topolino
Membru
Membru

Return to General