MolenbeekPride wrote:Cristian IONITA wrote:exista sigur, numai sap-ti convina cat iti ofera
eu am luat un pejo si-mni ofereau cam 1400 euro pe Loganul vechi ... am preferat sa-l vand in tara
Deci ai primit 62 de milioane in Belgia. Cu cat ai dat Loganu în tara?
Hai sa vedem:benzina pâna in tara,oboseala (necuantificabila),sanse mari de accident incepând cu Ungaria pana in fata blocului din orasul de resedinta,mancare, bautura la drum, cazare la motel pe autostrada (eventual... daca e ales dormitul in masina sanse sporite de accident), biletul de avion de intors in Belgia...
Poate ce castigi pa mere dai pa pere.

of of of .... stii tu vorba aia cu cainele si drumul lung in raport cu prostul si grija altuia, dar cum nu e nici un secret hai sa-ti spun:
- masina am vandut-o cu 2000 Euro in conditiile in care se impuneau ceva reparatii care m-ar fi costat inca minim 200Euro (un scaun de reparat, saboti si tamburi spate), daca tineam la pret probabil ca as fi dat-o la 2500 Euro;
- drumul a costat cam 200 Euro (benzina, vignete, etc) dar oricum trebuia sa ajung in tara deci ar trebui sa scadem avionul;
- din tara m-am intors cu alta masina.
Nu am facut mare economie dar oricum ar fi am iesit pe plus.
mai este un aspect .... in tara masina am vandut-o unei cunostinte care o va mai folosi in continuare pe cand aici au spus ca or sa o topeasca automat .... si eu am prostul obicei de a ma atasa de masini .... chiar nu era o masina de distrus.