Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

siebica wrote:Buna,
Stie cineva daca certificatul de nastere de tip vechi este valabil fara traducere + apostila la comuna pentru dobandirea rezidentei?
De asemenea, vroiam sa intreb daca se poate face o imputernicire pentru o persoana din Romania la un notar de aici din Belgia(as prefera sa nu merg la consulat pentru asta) pentru schimbarea si ridicarea certificatului de nastere si punerea de apostila pe acesta in tara.

siebica wrote:Buna,
Stie cineva daca certificatul de nastere de tip vechi este valabil fara traducere + apostila la comuna pentru dobandirea rezidentei?
De asemenea, vroiam sa intreb daca se poate face o imputernicire pentru o persoana din Romania la un notar de aici din Belgia(as prefera sa nu merg la consulat pentru asta) pentru schimbarea si ridicarea certificatului de nastere si punerea de apostila pe acesta in tara.
Multumesc.

Manuela*** wrote:Buna ziua tuturor

cam asa ma simt si eu...o zi buna in continuare
Manuela*** wrote:Multumesc frumos,eu sunt doar din 9 octombrie aici in Belgia,mai exact in Bruxelles,nu cunosc foarte multe dar incerc sa ma documentez cat de mult pot,sunt convinsa ca mai sunt persoane ca mine nou venite ce se simt putin pierdutecam asa ma simt si eu...o zi buna in continuare
...sinteti asa de multi in Brussel !!

giulia81 wrote:multumesc pentru raspuns![]()
deci pot sa pun doar apostila de la haga pe certificatul sotului meu si sa i-o trimit sau se face doar personal?
eu am sa mi-l schimb oricum, iar copilul are din cel nou.

giulia81 wrote:ok, multumesc.
el e acolo de 2 ani, intr-adevar , dar abia acum a trecut pe contract de munca belgian. Pana acum lucra printr-o firma romaneasca de asta nu s-a interesat de chestii administrative.
daca am gresit punand intrebarea, imi cer scuze...nu voi mai posta.
multumesc

Return to Acte/Proceduri/Consulat&Ambasada
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest