Bun gasit, tuturor !
Caut persoana capabila sa faca un site, pentru o societate de constructii.
Multumesc, pentru sugestii !
PS. Pe cei de la Gesto ii voi contacta, dar as vrea sa mai am 1-2 optiuni.
Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

aniita_z wrote:Salut
ne-a facut si noua site-ul: +32 495 75 15 89, Richard
Anita

dmstelian wrote:Buna tuturor,
Persoane sunt cate vrei car esa faca un site. Depinde de ce are nevoie societatea.

wolfie.bxl wrote:Asa cum am spus, este vorba de o societate de constructii..site-ul, in cauza, va urma - sa zicem - modelul clasic, pentru acest profil.
Eu stiu ce as vrea, dar abilitatile creatorului sint foarte importante, pentru a reuni, intr-un tot, ideile mele si pentru sugestiile, cu care ar putea contribui....
Multumesc !
Toate cele bune !

dmstelian wrote:Poti sa-mi faci tu unu slabut ca fiable ?
da-mi un pret.
Da de data asta studiaza-l

Gesto wrote:Si eu candva am inceput cu joomla, wordpress si alte cms-uri cu care se poate descurca orice pusti din clasa a 8 a.
Dar acum noi facem altceva, custom.
Desenam template-ul, unic si il implementam custom php, cms, tot.
Ce ma distreaza pe mine personal este faptul cum unii se baga in seama doar din invidie ca ei nu pot face asa ceva. Romanul a uitat de mult cuvantul constructiv, el nu stie altceva, decat sa distruga.
Daca eu nu am capra sa moara si capra vecinului.
Faptul ca tu ai gasit chestii asa de interesante intr-un cod html ma lasa fara suflare.
Da faptul ca sunt in Belgia sunt companii "tari" care fac site-uri de 2 lei fara formulare de contact, mailto: direct, nu te deranjeaza ?
Cautam colaboratori, oferim comisioane substantiale.

MolenbeekPride wrote:Mai mestere gesto
Ca si nenea ala cu pravalia si tu suferi de mania persecurtiei. Mai bine spui asa: românul e atat de fudul incat daca un altul discuta un subiect, gata e invidios pe el. Fii tu sanatos si clienti cati mai multi, nu te invidiez deloc, ba chiar dimpotriva... e chiar o meserie aiurea pentru ca ai de-aface cu oameni care te fierb in suc propriu ba ca nu-i buna culoarea,ba ca e buna, ba aia ailalta ...
Asa ca nu ma lua cu invidia, asta e o scuza prea ...uzata si prea des uzitata?

dalis wrote:MolenbeekPride wrote:Mai mestere gesto
Ca si nenea ala cu pravalia si tu suferi de mania persecurtiei. Mai bine spui asa: românul e atat de fudul incat daca un altul discuta un subiect, gata e invidios pe el. Fii tu sanatos si clienti cati mai multi, nu te invidiez deloc, ba chiar dimpotriva... e chiar o meserie aiurea pentru ca ai de-aface cu oameni care te fierb in suc propriu ba ca nu-i buna culoarea,ba ca e buna, ba aia ailalta ...
Asa ca nu ma lua cu invidia, asta e o scuza prea ...uzata si prea des uzitata?
Te cam bagi ca musca ..............undeva .Ai competentele necesare sa vorbesti despre un site bine facut? Daca da sa fii fericit ,daca nu stai in banca ta.
Secondo --incearca sa afli mai multe despre Wolfie si apoi mai discutam

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest