Cursuri Java

Intrebari si raspunsuri despre Joburi, Cariera, Drept de munca, Independent in Belgia.
Oferte si cereri de servicii/joburi in Belgia.

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Cursuri Java

Postby alynutzu20 on Wed Jun 06, 2012 12:41 pm

Buna ziua ! :)
Poate daca stie cineva sa imi lase un PM sau un reply cu un sfat/adresa unde pot face cursuri de Java (developer etc) sau orice alte cursuri IT in limba ENGLEZA deoarece sunt incepator in franceza.
Va multumesc anticipat !
alynutzu20
Junior
Junior

Re: Cursuri Java

Postby L-B on Wed Jun 06, 2012 4:20 pm

Salut,

si pe mine ma intereseaza, in limba franceza...deci cine stie ceva poate posta direct in topic...

merci,
L-B
Initiat
Initiat

Postby tgeorgescu2 on Wed Jun 06, 2012 11:51 pm

Java pentru webdesign mai merge, desi Flash e mult mai folosit ca Java (de exemplu eu pe Windows n-am masina Java si nici nu-i duc lipsa, dar daca mi-ar lipsi Flash-ul s-ar simti imediat), dar daca nu stii ce sunt alea COM, OLE, cum se gestioneaza memoria si o multime-ntreaga de algoritmi nu poti face programare in Java. Altfel vei concura cu ingineri software si si normal ca nu te va angaja cineva (daca nu esti inginer software).
tgeorgescu2
Guru
Guru

Postby alynutzu20 on Fri Jun 22, 2012 9:58 pm

tgeorgescu2 wrote:Java pentru webdesign mai merge, desi Flash e mult mai folosit ca Java (de exemplu eu pe Windows n-am masina Java si nici nu-i duc lipsa, dar daca mi-ar lipsi Flash-ul s-ar simti imediat), dar daca nu stii ce sunt alea COM, OLE, cum se gestioneaza memoria si o multime-ntreaga de algoritmi nu poti face programare in Java. Altfel vei concura cu ingineri software si si normal ca nu te va angaja cineva (daca nu esti inginer software).

Pur si simplu intrebarea mea a fost in legatura cu niste cursuri java si raspunsul dvs a fost pe langa.
Multumesc.
alynutzu20
Junior
Junior

Postby tgeorgescu2 on Mon Jun 25, 2012 12:39 am

alynutzu20 wrote:Pur si simplu intrebarea mea a fost in legatura cu niste cursuri java si raspunsul dvs a fost pe langa.
Multumesc.

Faptul ca netam-nesam vrei sa faci cursuri de Java mi-a starnit nedumerire. Daca esti inginer softist, cred ca ar fi trebuit sa inveti Java la facultate. Daca nu esti inginer softist sa nu-ti pui mari sperante ca te va angaja cineva in urma unui curs de Java, lacunele pe care le-ai avea in comparatie cu un inginer softist ar fi mult prea mari ca sa programezi cu succes. Era un expert de securitate la TV si zicea: websiteuri poate face si varul meu de 14 ani, dar daca-l intrebi de securitatea websiteului nu stie nimica.
tgeorgescu2
Guru
Guru

Postby mishulyna on Fri Jul 13, 2012 9:37 pm

Cursuri de bachelor în informatica organizeaza o multime de Haute-Ecole în Wallonie (în limba franceza). O problema ar fi ca trebuie diploma de bac echivalata pentru înscriere. Daca aveti echivalarea sau dosarul este în procesare va puteti înscrie începând de la sfârsitul lunii august. O alta problema ar fi ca scoala dureaza 4 ani. Am înteles ca la unele scoli se studiaza Java în primul an asa ca poate nu-i musai de trecut în anul II daca doar asta va intereseaza. ;)

Între timp va puteti amuza pe http://www.siteduzero.com/tutoriel-2-178-java.html
Mieux vaut aller seul quelque part que nulle part à plusieurs.
mishulyna
Guru
Guru

Return to Joburi/Cariera/Drept de munca/Independent