by slavita on Thu Jul 19, 2012 8:20 am
buna ziua! nu vreau sa dau sfaturi vreau doar sa spun experienta mea poate te ajuta cu ceva. sa lucrezi e simplu spus dar nu e simplu de facut,depinde ce vrei si ce sti sa lucrezi? eu de ex. cand am venit mi-am facut in timp destul de scurt toate actele,si am avut toate drepturile de sedere munca etc... dupa sotul meu deci asta a fost relativ simplu.dar tot am stat 3 ani de zile si am lucrat diverse,pana am inceput lucru in domeniul meu.deci a trebuit sa stapanesc destul de bine limba,si sa cunosc foarte bine meseria in care am vrut sa lucrez adica coafura si frizerie,si inca un lucru foarte important am gasit omul care mi-a dat o sansa,sa arat ce stiu.deci nu e chiar asa de usor,dar daca am avut rabdare,dupa 3 ani de zile cand nu mai speram,ca o sa lucrez in domeniul meu acuma lucrez,dar eu am avut sansa ca sotul meu sa lucreze si sa avem de unde ne intretine,si de aceea mi-am permis sa lucrez ocazional,pana cand am gasit asta,deci cam asa sta situatia acuma te orientezi si tu!! acuma lucrez la kreatos,si sunt bucuroasa ca sunt in domeniul meu,si am noroc ca am multi ani de lucru in meseria mea,si experienta,si stiu ce am de facut asa ca patronul sare cu vederea ca nu inteleg chiar totul,si ma ajuta.a-ti urez noroc!!!