am nevoie de ajutor

Modalitati de emigrare,acomodare,cazare,gasirea unui job,viata in Belgia pentru noii veniti.Inainte de a pune intrebari in acest forum nu uitati sa consultati "intrebari frecvente ale emigrantului roman" in meniul din stanga.

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: am nevoie de ajutor

Postby angelica mariana on Tue Jun 05, 2012 12:53 pm

Am inteles ca fiind asistenta medicala asi putea gasi mai usor de lucru dar pentru celelalte meserii,imi poate raspunde cineva. Eu am calificare in: contabil-stastician-planificator,secretar-dactilograf,ospatar-barman.
angelica mariana
Junior
Junior

Postby mishulyna on Sat Jul 14, 2012 12:42 am

angelica mariana wrote:Am inteles ca fiind asistenta medicala asi putea gasi mai usor de lucru dar pentru celelalte meserii,imi poate raspunde cineva. Eu am calificare in: contabil-stastician-planificator,secretar-dactilograf,ospatar-barman.

Se cauta contabili în Belgia, se pare ca e oarece diferenta între contabilitatea din România si cea de-aici, poate sa faceti un curs de durata mai redusa... Am urmat un curs de contabilitate de 40 de ore la scoala, trimiteti-mi o adresa de mail în mesaj privat si va trimit notitele de la curs cu ceva exercitii rezolvate sa va faceti o idee. Secretar-dactilograf: v-ati putea echivala competentele cu conditia sa stiti binisor limba franceza sau flamanda. Si barman/maid se cauta în orasele mai mari, cu aceleasi conditii pentru cunosterea limbii.
Mieux vaut aller seul quelque part que nulle part à plusieurs.
mishulyna
Guru
Guru

Postby angelica mariana on Fri Aug 17, 2012 9:31 pm

Buna ziua.Sunt asistenta medicala si am obtinut echivalarea diplomei in Belgia.In luna septembrie merg in Belgia pentru ca momentan am lucrat o luna in Italia sunt impreuna cu fetita mea de 8ani si doresc sa lucrez si sa imi dau fetita acolo la scoala.Cunoaste cineva un angajator.Multumesc.
angelica mariana
Junior
Junior

Previous

Return to Emigreaza in Belgia