Despre Belgia in general

Discutii a caror teme nu se incadreaza intr-unul din celelalte forumuri

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: Despre Belgia in general

Postby leukeroemeen on Tue Jun 05, 2012 8:12 am

SuperPippo wrote:I-a sa intoarcem noi putin foaia.....

:) Prefer sa raman un simplu om cu bune si rele decat sa ma afund in orice subiect si sa ating in curand n'spe mii posturi ca alte legende ... moarte .... ale acestui forum. Tu prietenas vad ca tinzi sa devii un personaj neplacut care cauta ca necrofilii orice .... tesut mort numai ca sa le zgandare lor placerea, ceva gen: Oglinda oglinjoara \ Cine e plecat din tara !? \ Se duce spre 12 mii de posturi ca misulina si vrea sa moara!? ... Vezi ca Bacovia a fost var cu o alta ruda de-a mea, ti-o dau in versuri la ore tarzii ca tu dimineata inainte sa te duci pe santier sa nu ai ce sa mai scrii ;)

Daca intram in absolut toate detaliile si ma zbat putin, iti garantez ca, cu relatiile potrivite iti fac limba romana limba oficiala la Clemenceau in zilele de Sambata si Duminica ;) . Pentru asta poti sa intri pe http://www.suntunromancarenusemaisuport ... lectual.be si sa te clarifici. Ia-ti ma baiatule o fetita, petrece-ti timpul altfel, esti tanar, e pacat de tine.

Pai ba smechere care esti tu smecher, in toate anunturile din belgia in ce proportie iti cer limba franceza si flamanda si in ce proportie iti cer limba germana!? Atlas mic ce esti, da tu un raspuns divin.

Kyo, vezi-ti tata de treaba ta si lasa-ma in pace. Ia-ti bocceluta si du-te techerelos spre Budapesta.

Ia uite ma nene, nu esti citit, nu mai poti posta ca iti sar Socrates astia la cap :)
Cauta-mi greseli in text, citeaza-ma, da-mi linkuri oficiale, abia astept sa intru pe ele :)

Germana rămâne limba oficială, în ciuda divagațiilor. Ai scris multe pe lângă subiect, însă nu ai reușit să argumentezi corespunzător. De aceea:

Nu mă mai mai căuta pe mine între craci de preferințe sexuale. Nu insista asupra sexualității mele. NU te va face nici mai inteligent și nici nu va schimba structura demografică și lingvistică a Belgiei.

Nu poți compensa goluri în cultură printr-un atac la persoană... Nu este nevoie să te afunzi... lasă fundurile pentru mine... Și apoi, a putea enumera limbile naționale ale unei țări nu reprezintă un efort intelectual deosebit și nici nu ar trebuie să fie necesară o "afundare".

Nu mai gesta informații false și nu le mai avorta pe forum. Nu poți măsura veridicitatea cu "raportul" sau cu "majoritatea".

Modetaror, consideri și dumneata că asemenea discuții sunt menite să stea la "locul de dat cu capul." ?
leukeroemeen
Guru
Guru

Postby kyo on Tue Jun 05, 2012 2:35 pm

Unii se supara repede si fara motiv, imediat ce sint contrazisi o-) . Asta e , ce sa le faci?
kyo
Membru
Membru

Postby RLC on Tue Jun 05, 2012 2:56 pm

leukeroemeen wrote:Modetaror, consideri și dumneata că asemenea discuții sunt menite să stea la "locul de dat cu capul." ?

La "locul de dat cu capul" nu e greu de ajuns insa e una dintre ultimele solutii.... Poate nu e cazul.

C.

P.S. Ca fapt divers, germana este una dintre cele trei limbi oficiale in Belgia. yy:)y
RLC
Moderator
Moderator

Postby MolenbeekPride on Tue Jun 05, 2012 8:50 pm

RLC wrote:
leukeroemeen wrote:Modetaror, consideri și dumneata că asemenea discuții sunt menite să stea la "locul de dat cu capul." ?

P.S. Ca fapt divers, germana este una dintre cele trei limbi oficiale in Belgia. yy:)y

Numai acum ai aflat?hahaha :alien:
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby RLC on Tue Jun 05, 2012 9:03 pm

Ha, ha! De unde concluzia asta?
RLC
Moderator
Moderator

Postby Dragos on Sat Jul 14, 2012 8:19 pm

SuperPippo wrote:Din cate stiu eu sunt doar 2 limbi oficiale aici. Olandeza(flamanda) si franceza.
Exista o mica comunitate germanica in est dar limba germana nu este oficiala.

Cele trei limbi oficiale din Belgia sunt: olandeza, franceza si germana.
Razvan Exarhu: "E normal sa fie mai multi idioti pe lume, pentru ca Mama Tampitilor e tot timpul gravida".
Dragos
Guru
Guru

Postby mishulyna on Wed Jul 18, 2012 7:13 pm

Nu asa coane Dragos, trebe un raspuns în limba lui Clemenceau! Iaca de la sursa Wiki, la-ndemâna oricui are 0,21 secunde disponibile pentru cautare pe Google: http://fr.wikipedia.org/wiki/Langues_de_Belgique
Mieux vaut aller seul quelque part que nulle part à plusieurs.
mishulyna
Guru
Guru

Previous

Return to General