La o cafea?

Daca esti nou venit pe site,daca te-ai saturat sa mai stai ascuns in spatele unui computer si vrei sa ne spui cine esti cu adevarat, sau vrei sa-ti faci prieteni

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

La o cafea?

Postby B.swatch on Sun Jul 08, 2012 10:09 pm

Buna,sunt din Constanta si venit in Belgia de aproximativ 6 luni si in acest timp nu am reusit sa cunosc nici un roman in zona unde locuiesc eu in Beveren,Antwerpen,daca este cineva din zona si vrea sa iesim,sa socializam la o cafea ca eu unu o iau razna din cauza monotoniei,munca,casac,munca,casa:-)
B.swatch
Nou venit
Nou venit

Re: La o cafea?

Postby eugen88 on Sun Jul 15, 2012 9:06 pm

eugenpopescu88
eugen88
Nou venit
Nou venit

Postby MieZ on Sun May 05, 2013 2:10 pm

bine ca ai munca frate :)) altii nu au .. tu esti umpic mai fericit .. eu stau in zoersel ... nu stiu cam ce distanta e ! Si saptamana viitoare incep si eu munca .. si din cate am auzit numai diminica e mai free asa .. in rest 9-10 seara acasa de luni - sambata ... asta e banu conteaza ..dar pe viitor ne auzim la o cafelutza , maslina , barfa etc ... Te salut ..Mihai
MieZ
Nou venit
Nou venit

Postby adevarul on Sun May 05, 2013 2:57 pm

B.swatch wrote:Buna,sunt din Constanta si venit in Belgia de aproximativ 6 luni si in acest timp nu am reusit sa cunosc nici un roman in zona unde locuiesc eu in Beveren,Antwerpen,daca este cineva din zona si vrea sa iesim,sa socializam la o cafea ca eu unu o iau razna din cauza monotoniei,munca,casac,munca,casa:-)

Buna! cea mai "dulce" cafea va fi cu siguranta la întîlnirea din 2 Iunie de la Mare!....
adevarul
Membru
Membru

Postby speedyvera on Sun May 05, 2013 9:27 pm

adevarul wrote:
B.swatch wrote:Buna,sunt din Constanta si venit in Belgia de aproximativ 6 luni si in acest timp nu am reusit sa cunosc nici un roman in zona unde locuiesc eu in Beveren,Antwerpen,daca este cineva din zona si vrea sa iesim,sa socializam la o cafea ca eu unu o iau razna din cauza monotoniei,munca,casac,munca,casa:-)

Buna! cea mai "dulce" cafea va fi cu siguranta la întîlnirea din 2 Iunie de la Mare!....

O da , cafea la nisip ca la noi la Constanta ....greu de gasit :(
Furia si intoleranta sint dusmanii unei bune intelegeri

Gandhi
speedyvera
Guru
Guru

Return to Bine ati venit,haideti sa ne cunoastem