Va demisiona sau nu Ponta?

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Va demisiona sau nu Ponta?

Postby pucini on Fri Jun 29, 2012 11:01 pm

ca urmare a plagiatului dovedit voi ce credeti? va demisiona sau nu Ponta?
B-)
"sunt enervat de felul în care poate fi discutat un caz de furt intelectual, pentru că asta este un plagiat
Doctoratul îl dai pentru a demonstra că în spatele acelei lucrări se regăsește un efort de cercetare nu unul de compilare
Fiecare titlu universitar se obține cu bibliografia pe masă. În clipa în care faci saltul de la lector la conferențiar bazat pe un furt, simpla idee că ajungi la un rang superior pe baza unui furt este absolut scandaloasă
Un om politic nu trebuie să aibă o mulțime de titluri universitare până la urmă
Este necesară retragerea titlului de doctor pentru Victor Ponta și eventual o sancțiune de ordin financiar. Nu știu dacă legea prevede așa ceva însă cred că s-ar impune
Eu l-am auzit spunând că demisionează dacă se dovedește plagiatul, îl aștept să demisioneze. Trăim într-un banc prost
Sunt foarte mulți membri ai corpului didactic universitar care se pretează la astfel de furturi
Nu știu cum se face că acest Guvern este compus într-o majoritate extraordinară de oameni care nu sunt mulțumiți cu ce sunt ei. Până la urmă chiar se mizează pe tăcerea la infinit a oamenilor? Sunt mii care se revoltă în acest moment de ceea ce se petrece în interiorul executivului."

Citiţi mai mult: MRU: "Aștept demisia lui Victor Ponta din funcția de premier" - Politica > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/mru-sun ... z1zDb33nnr
EVZ.ro
pucini
Guru
Guru

Re: Va demisiona sau nu Ponta?

Postby mishulyna on Wed Jul 18, 2012 9:55 pm

Va demisiona cum a demisionat si Base! Toti promit ca nu-i doare gura. :yyton:
Mieux vaut aller seul quelque part que nulle part à plusieurs.
mishulyna
Guru
Guru

Postby gelu21 on Thu Jul 19, 2012 9:34 pm

mishulyna wrote:Va demisiona cum a demisionat si Base! Toti promit ca nu-i doare gura. :yyton:

Mai ales ca da bine ,cand o zici pt.,presa internationala :brick:
gelu21
Membru
Membru

Postby doal on Fri Jul 20, 2012 8:30 pm

Dle Puccini, ca fost taranist[!!!?], (sau poate ai vrut sa zici ca taranist esti acum , dar din acela barat, basist de al lui Milut_Pavelescu?) adorarea lui Basescu si punerea la zid a adversarilor sai nu ar trebui sa te preocupe in mod special caci prioritate pt ROMANIA e disparitia acestui paradox al istoriei, o indelungata eroare pt romani, acasta KANALIA PERFECTA[nu o zic eu, eu doar plagiez din Octavian Paler, nu-i asa ca esti de acord cu acest lucru ca doar asta imi repeti mereu, Dle Gerot, sau mai ales Dta maestre MOALE'N_BEEK,bolsevic.... ce rimeaza cu voinic, dar eu zic, blegos, ca esti moralmente tare jos...\,
deci Stimate Puccini
Gandeste-te la Maniu_Mihalache_Coposu,cum si pe ei i-au strapuns, ca pe un JESUS, spinii
Durerii, flagelarilor securitatii
Ce le-a refuzat bucuria vietii!

_Cat priveste demisia lui Ponta, ea tine de cuvinte
Nu poate fi DEMNA ca la Basescu data in cinci minute!
doal
Guru
Guru

Postby pucini on Fri Jul 20, 2012 11:16 pm

doal wrote:Dle Puccini, ca fost taranist[!!!?], (sau poate ai vrut sa zici ca taranist esti acum , dar din acela barat, basist de al lui Milut_Pavelescu?) adorarea lui Basescu si punerea la zid a adversarilor sai nu ar trebui sa te preocupe in mod special caci prioritate pt ROMANIA e disparitia acestui paradox al istoriei, o indelungata eroare pt romani, acasta KANALIA PERFECTA[nu o zic eu, eu doar plagiez din Octavian Paler, nu-i asa ca esti de acord cu acest lucru ca doar asta imi repeti mereu, Dle Gerot, sau mai ales Dta maestre MOALE'N_BEEK,bolsevic.... ce rimeaza cu voinic, dar eu zic, blegos, ca esti moralmente tare jos...\,
deci Stimate Puccini
Gandeste-te la Maniu_Mihalache_Coposu,cum si pe ei i-au strapuns, ca pe un JESUS, spinii
Durerii, flagelarilor securitatii
Ce le-a refuzat bucuria vietii!

_Cat priveste demisia lui Ponta, ea tine de cuvinte
Nu poate fi DEMNA ca la Basescu data in cinci minute!

PNTCD a avut un sigur Presedinte dupa revolutie ,regretatul Coposu, restul au fost niste caricaturi :yycry:
pucini
Guru
Guru

Postby doal on Sat Jul 21, 2012 2:03 am

Dupa parerea mea, V.CIORBEA, unul din apropiatii Seniorului Coposu si victima in CDR a masinatiilor kanaliei perfect_malefice, nu a fost o caricatura; caricatura la nivel national e Basescu, cea mai odioasa figura posibila.Datorita acestui scelerat, PNTCD-ul a disparut de pe esichierul politic.Sansa lui sa reapara e doar suspendarea kanaliei, caci abia atunci JUSTITIA va deveni independenta si se va anula abuzul de a i se fura partidul lui V Ciorbea pt a-l da cartetelor lui Basescu, Milut si Pavelescu[deranja plantforma politica a lui V.Ciorbea, ce incepea cu statuarea monarhiei constitutionale ca forma de stat]....
doal
Guru
Guru

Return to Forumul celor interesati de politica