politichie

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

politichie

Postby balan1ioan on Sat Jul 28, 2012 7:03 pm

de fo luna-doua nu mai gasesti altceva pe rombel decat base - ponta - antonescu..... mai lasati-o draku de treaba, rombel = romani din belgia ! mai de ce ati mai plecat din ro dak va pasioneaza atat de tare? sa discuti un subiect de presa e una, sa bati campii luni in sir vorbind despre niste talhari - e aiurea!
sfatul meu : lasati-o mai moale, luati un distonocalm si beti o bere belgiana la o terasa si lasati romanii din romania se spele pe cap cu cei pe care i-au votat sau cei pe care ii vor vota !
un w-e placut!
DACA REALITATEA-I CRUDA, O S-O PUN PE GRATAR
Image
balan1ioan
Senior
Senior

Re: politichie

Postby doal on Sat Jul 28, 2012 7:47 pm

pai ce s[pui tu asta au spus si Iliescu inca din 90 si Basescu la fel cum a scos si el capul in prim plan fie ca ministru in CDR fie primar fie apoi mare snapan al tarii, prezident.Romanii sa-si vada de saracia,bolille, foametea lor, si sa-si ingrape calmi si-tacere, aliniati in ordine si disciplina civica, necracnind o vorba, pensionarii ce mor pe capete de boala si subnutritie, copii anemici, tinerii lasati prada drogurilor si disperarii, pt ca ei, baronii securisti, sa "MUNCEASCA" IN TIHNA JEFUIND, sa delapideze tot, sa vanda tara bucata cu bucata[deja Ardealul nu mai e romanesc, e vandut tot] sa instraineze pe bani grei care intra doar in buzunarele celor cateva familii din gasca BASESCU[multimiliardare] orice, totul, pana nu mai ramane un hectar de tara nevandut [mai ales acuma in epoca PD-L ,EPOCA MARILOR TUNURI]]
doal
Guru
Guru

Re: politichie

Postby ungreiere on Sat Jul 28, 2012 10:48 pm

balan1ioan wrote:de fo luna-doua nu mai gasesti altceva pe rombel decat base - ponta - antonescu..... mai lasati-o draku de treaba, rombel = romani din belgia ! mai de ce ati mai plecat din ro dak va pasioneaza atat de tare?

Ai mare dreptate dar pe jumatate.
De exemplu, eu am plecat din Ro dar nu pentru ca ma pasiona atat de tare, ci pentru ca ma afecta atat de rau !
Si chiar fiind aici, mi-e ciuda de jaful nesimtit din tara.
De-aia ma duc la vot, si nu fac politica, ca multi altii p-aici.
ungreiere
Senior
Senior

Return to Forumul celor interesati de politica