GUBERNIA ROMANIA

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

GUBERNIA ROMANIA

Postby ostracizata on Tue Aug 07, 2012 4:08 am

http://www.ziare.com/basescu/victor-pon ... comentarii

In mare majoritate FORUMISTII,folosesc nickname atunci cind posteaza opinia asupra unui subiect.
In acest mod unii pot fi duplicitari, altii pot sa se abata de la normele de bun simt elementar iar altii buni cunoscatori al capacitatii de ticalosie a celor cu putere de decizie in “democrata Romanie “ isi apara pielea.“
“Meritosii neamului “alias dictatorii proletari deghizati in democrati cit si beneficiarii “bunavointei lor ”isi vor etala ticalosia si vor zice cum pina nu demult pe FORUM-uri,ca in Romania cea plina de ORIGINALA lor DEMOCRATIE, cetatenii au dreptul de a se exprima liber si nimanui nu i se aduce atingeri pentru convingerile politice….... doar ,( referindu-se la mine ii parafrazez ) ”cucoana este racita la scufita, a ramas setup pe alte vremuri, doamna este bine plecata” sau “atunci cind ceri drepturi intr-o tara cum Romania totalitar comunista deghizata-n democrati esti nebun de cutezi a relata faptele lor injuste si oprimatoare”…….…bla,bla,bla………..
Aceasta este doar tactica josnicului si jalnicului impilator pentru a descuraja pe cel care nu doreste a-i fi unealta sau are opinii diferite alor lui si nu se supune recomandarilor lui perverse.
Reiterez, cu obiectivitate doar, dupa cum bine se cunoaste de intreaga suflare, autoritatile romane sub egida ruseasca, mie si familiei mele din anul 1984 si chiar la acest moment ne-au incalcat si incalca TOATE DREPTURILE OMULUI.Ne-au folosit in toti acesti ani pentru interesele lor .Ne-au impilat,nedreptatit si terorizat .Au manipulate si manipuleaza intreaga suflare in juru-ne dupa scenarii bine stabilite ab initio in oficinile rusesti si securiste . Se recunoaste astazi de catre autoritatile europene ca exista SCLAVIE MODERNA in Europa. Da , autoritatile romane sub egida ruseasca din anul 1984 si in present fac cu noi nimic altceva decit PROXENITISM si SCLAVIE UMANA.
Dictatorii proletari sub egida ruseasca -alias autoritatile romane , s-au insinuat in anul 1984 in viata mea si a familiei mele .Dindu-se mereu drept altii,ne-au luat dreptul la o viata normala, ne-au transformat in morti vii sine-au pauperizat, ne-au folosit permanent de unelte in jocul lor pervers, bolnav numit de ei joc politic,pentru interesele lor de gasca politica aplicindu-ne masuri coercitive, tipare de viata ajungind pentru ca am relatat tratamentul lor inuman la care ne-au supus de m-au internat in spital de psihiatrie cu regim tortionar de distrugere psihica unde mi-au cerut in mod repetat si categoric sa sterg site-ul de pe INTERNET,SITE pe care dealt fel l-au sters ei pentru cutezanta mea de a relata tratamentul inuman la care am fost supusi recomandindu-mi mie si copiilor mei RESEMNAREA , sa fac tabula rasa cu cei 29 ani de vieti furate si duistruse si au PROFERAT AMENINTARI de nu ma voi supune si voi mai relata ticalosiile si golaniile pe care de altfel le continua si in present .
Ch. Fourier (1772 -1837 ) a spus :
"Robia cea mai demna de dispret e cea care convinge ,prin supunere oarba ,pe asupritor ca victima sa e nascuta ptr robie".
Cum suntem prizonierii uneea si aceleeasi FORTE din anul 1984 si in present, constientizez ca:

ESTUL ROSU nu a fost nici o clipa plecat din Romania in toti acesti amari de ani 1984-si este si actualmente dar mai omniprezent si omnipotent decit a fost vreodata - direct si prin cozile lor de topor, prin autoritatile romane care au facut din noi problema de stat si mijloc de a li se deschide usile rusesti si ceea ce am inteles bine - bine ar fi sa nu se adevereasca , nici nu va pleca in veci. Probabil poetul Adrian Paunescu si la acest lucru s-a referit cind a facut afirmatia:”Romania este o tara blestemata”
Tragic este faptul ca ESTUL ROSU nu cunoaste DEMOCRATIA despre DREPTURILE OMULUI nu mai poate fi vorba-eu si familia mea exemplu concludent- si nici intentie nu are de a atinge astfel de ( parafrazez) “FANTEZII”.Pe unde trece intineaza, manipuleaza ,instaureaza defetismul, mocirla morala si saracia iar daca ii intelegi iti impune s-o faci pe prostu pentru a prosti de-adevaratelea pe altii. Au ramas ceea ce au fost nicicum nu s-au transformat in vederea transformarii dupa cum a pretins reformatorul lor M.Gorbaciov in speech-urile si cartile sale.
http://vezifilmeonline.do.am/news/the_s ... -01-13-429
psihiatria sub dictatura comunista.o carte alba a represiunii psihiatrice
http://www.scribd.com/doc/2279491/PSIHI ... UNISTAO-CA.
http://www.9am.ro/comunitate/forum/view ... -Psihiatri
http://filme-online-gratis.com/blog/201 ... ne-gratis/

Stiu ca politica nu se face cu usile deschise dar mai stiu ca autoritatile romane sub egida ruseasca au incalcat mie si copiilor ,ei cu ticalosie si bestialitate DREPTUL LA VIATA O NORMALA ,se joaca de-a DEMOCRATIA fiind doar SPERJURI cind sunt investiti pe posturi in fruntea natiunii care jura cu mina pe biblie sa apere CONSTITUTIA si DREPTURILE OMULUI pe care doar nu le respecta.

:worky:
ostracizata
Initiat
Initiat

Return to Forumul celor interesati de politica