Orase...orase

Modalitati de emigrare,acomodare,cazare,gasirea unui job,viata in Belgia pentru noii veniti.Inainte de a pune intrebari in acest forum nu uitati sa consultati "intrebari frecvente ale emigrantului roman" in meniul din stanga.

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: Orase...orase

Postby melany99 on Sun Aug 30, 2009 10:51 am

multumesc pentru info :D dei daca se stie franceza mam scos,adica nu o stiu prea bine,dar imi place si o invat usor,germana o stiu deci flamanda nu mi se pare asa de greu,dar am impresia ca o sa am batai de cap cu ea :P tot ce sper sa nu luam tapa de la agentie
oameni cum sunt in Halle,exista discriminare sau ceva de genul?noi mergem sa lucram in agricultura stiti acolo ceva firma mai amre acre se ocupa cu asa ceva,se zicea ca o sa lucram in sera si o sa plantam flori/copaci,de la agentie ni sa zis ca sefi sunt de treaba,Nu stiti vremea cam cum este in belgia,mai ales in zona Halle,iarna este foarte frig?,totusi are climat temperat oceanic,unde deobicei iarna este blanda,sa stiu cu ce haine sa ma echipez :hey:

txs pt ajutor :D
melany99
Junior
Junior

Postby speedyvera on Wed Sep 09, 2009 8:04 am

Echipeaza-te ca de noiembrie in Romania si ai trecut iarna ....si nu-ti face friji ca daca este foarte frig nu veti munci , legislatia nu permite sa se munceasca pe frig .

Mult succes , iti va fi mult mai bine decit in Ro. cu conditia sa-ti placa munca ...la flamanzi se munceste in adevaratul sens al cuvintului .
Furia si intoleranta sint dusmanii unei bune intelegeri

Gandhi
speedyvera
Guru
Guru

Postby melany99 on Wed Sep 09, 2009 10:31 pm

multumesc,deci se lucra pe rupte ;yyt:
nu am nimic cu lucru cat timp se plateste cinstit,si aici in unele locuri de exploataza dar nu te plateste,acuma pentru bani lucram ce sa facem.multumesc ;)
melany99
Junior
Junior

Postby lacry on Thu Nov 26, 2009 3:49 pm

eu locuiesc in aarschot chiar in centru si sunt foarte multumita ,chiar imi place; cu transportul e mai greu dar in rest liniste si multi oameni cu suflet..rece .. dar daca esti mai tare de fire te acomodezi cu ei.chiriile sunt in functie de venitul fiecaruia de la 500-1000euro ;) :tooth: .
lacry
Junior
Junior

Postby Alexandra00 on Fri Aug 31, 2012 2:40 am

buna, suntem un cuplu tanar si serios , in data de 25 ajungem in antwerpen deoarece am gasit ceva contracte de munca , insa mai rau stam cu gasitul chiriei , am tot cautat pe internet insa nimic, ne poate ajuta cineva cu un sfat...eu stiu un ziar in care se poasteaza anunturi de genul?? sau un numar de telefon macar? de preferat in zona de nord deoarece acolo am gasit de lucru la un hotel numit Nord, multumim
Alexandra00
Nou venit
Nou venit

Postby dallin on Fri Aug 31, 2012 4:39 am

Nu puneti acelasi anunt in mai toate topicurile.
Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului dar si de dusmania prietenului!
dallin
Senior
Senior

Postby speedyvera on Fri Aug 31, 2012 6:50 am

Alexandra00 wrote:buna, suntem un cuplu tanar si serios , in data de 25 ajungem in antwerpen deoarece am gasit ceva contracte de munca

Eu cred ca ati gasit ceva locuri de munca ....contractele de munca nu le gasiti, vi se ofera la semnat de catre angajator. Da de permis de munca ati auzit ? Tot angajatorul il cere . Fara el nu puteti munci , aveti grija sa nu va risipiti degeaba putinii banuti pe care-i aveti .
Furia si intoleranta sint dusmanii unei bune intelegeri

Gandhi
speedyvera
Guru
Guru

Previous

Return to Emigreaza in Belgia