ANTWERPEN

Forum regional, dedicat comunitatilor romanesti din diverse zone ale Belgiei si de ce nu...ale Europei. Aici puteti gasi alti romani care locuiesc in apropiere de dumneavoastra. Titlul topicului trebuie sa reflecte regiunea sau orasul dv.

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

ANTWERPEN

Postby danilamanuela on Mon Jun 08, 2009 12:15 pm

Buna!Eu sunt noua pe aici..........
Daca poate cineva sa-mi dea niste informatii.......
O sa plec in curand in Belgia,in orasul Antwerpen.Si as vrea sa stiu cum e pe acolo,cum e cu chiriile,ce magazine sunt pe acolo,daca sunt scumpe cheltuielile,chestii din astea.Sa stiu cat de cat la ce sa ma astept........ :(( mi-ar fi de mare ajutor....multumesc....... yy:)y
danilamanuela
Nou venit
Nou venit

Re: ANTWERPEN

Postby dallin on Mon Jun 08, 2009 12:19 pm

Gsasesti aceste informatii in topicurile din site.
De ex aici si nu numai.http://www.rombel.com/forums/viewtopic.php?f=15&t=5344
Cu siguranta cand va intra Cornelia pe site,(care e in Anvers) iti va da informatii reale si de actualitate,asa cum face de obicei.
Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului dar si de dusmania prietenului!
dallin
Senior
Senior

Postby danilamanuela on Mon Jun 08, 2009 4:29 pm

multumesc.............. :tooth:
danilamanuela
Nou venit
Nou venit

Postby NicolaeBaboi on Tue Jun 09, 2009 1:04 pm

danilamanuela wrote:Buna!Eu sunt noua pe aici..........
Daca poate cineva sa-mi dea niste informatii.......
O sa plec in curand in Belgia,in orasul Antwerpen.Si as vrea sa stiu cum e pe acolo,cum e cu chiriile,ce magazine sunt pe acolo,daca sunt scumpe cheltuielile,chestii din astea.Sa stiu cat de cat la ce sa ma astept........ :(( mi-ar fi de mare ajutor....multumesc....... yy:)y

Chiria depinde de confortul dorit/suprafata/zona si poate varia intre 350-800€; media ar fi pe undeva la 500€ apart. de 100m² si intr-o zona buna, poate si mai jos.
Cheltuielile: mancarea 100-150€/pers. (fara mese in oras), o bere/un suc 1-2-3€ iar o pizza in oras 10-15€, o paine 1€, internet 40€, TV 10-20€; un bilet la cinema e vreo 7€ (sau 5€ cu abonament).
Transport: 200€/an abonament pe toate mijloacele de transport in comun (asta daca nu preferi bicicleta).
Magazine ... bani sa ai si vei gasi de toate.

Bafta.
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, and wiser people so full of doubts
NicolaeBaboi
Junior
Junior

Postby danilamanuela on Wed Jun 10, 2009 3:32 pm

va multumesc pentru raspunsuri..............sper ca o sa ma descurc pe acolo yy:)y
danilamanuela
Nou venit
Nou venit

Postby Alexandra00 on Fri Aug 31, 2012 2:36 am

buna, suntem un cuplu serios , tanar in data de 25 septembrie ajungem in antwerpen , ne poate cineva ajuta sa ne gasim o chirie de maxim 600 euro pe luna? sau sa ne spuna macar niste ziare cu anunturi de inchiriat? multumim,
tu Daniela esti draguta sa imi spui cum ai gasit chirie?
Alexandra00
Nou venit
Nou venit

Postby cosminutz on Fri Aug 31, 2012 8:36 pm

Alexandra00 wrote:buna, suntem un cuplu serios , tanar in data de 25 septembrie ajungem in antwerpen , ne poate cineva ajuta sa ne gasim o chirie de maxim 600 euro pe luna? sau sa ne spuna macar niste ziare cu anunturi de inchiriat? multumim,

www.immoweb.be
cosminutz
Membru
Membru

Postby caesarb on Sat Sep 01, 2012 10:32 am

Alexandra00 wrote:buna, suntem un cuplu serios , tanar in data de 25 septembrie ajungem in antwerpen , ne poate cineva ajuta sa ne gasim o chirie de maxim 600 euro pe luna? sau sa ne spuna macar niste ziare cu anunturi de inchiriat? multumim,

Un site care te-ar putea ajuta ar fi http://www.immoweb.be/ . Suni la nr; de contact al apartamentului dorit si iti va face o programare sa il vezi. Majoritatea proprietarilor cer adeverinte de venit pe ultimele 3 luni pentru a finaliza contractul de inchiriere,iar pe langa asta mai si cer 2 luni plata chiriei ca si garantie. Pentru voi cred ca asta e o problema...

Cea mai buna posibilitate pt voi ar fi sa locuiti o perioada cu inca cineva pana reusiti sa indepliniti conditiile cerute mai sus, sau sa gasiti cu noroc o chirie a carui proprietar nu cere adeverinte de venit si garantie.
caesarb
Junior
Junior

Postby cosminutz on Sat Sep 01, 2012 1:54 pm

caesarb wrote:

Un site care te-ar putea ajuta ar fi http://www.immoweb.be/ . Suni la nr; de contact al apartamentului dorit si iti va face o programare sa il vezi. Majoritatea proprietarilor cer adeverinte de venit pe ultimele 3 luni pentru a finaliza contractul de inchiriere,iar pe langa asta mai si cer 2 luni plata chiriei ca si garantie. Pentru voi cred ca asta e o problema...

Cea mai buna posibilitate pt voi ar fi sa locuiti o perioada cu inca cineva pana reusiti sa indepliniti conditiile cerute mai sus, sau sa gasiti cu noroc o chirie a carui proprietar nu cere adeverinte de venit si garantie.

Vad ca mai nou se cere sa garanteze cineva pentru tine....inafara de garantia locativa etc....
cosminutz
Membru
Membru

Postby caesarb on Fri Sep 14, 2012 5:57 pm

se poate. Proprietarii vor siguranta, mai ales pt ca chiriasii de aici din Belgia au destule drepturi si greu ii poti evacua
caesarb
Junior
Junior

Postby bluewern on Fri Sep 14, 2012 7:51 pm

Mai poti accesa siteuri ca http://www.kapaza.be http://www.immovlan.be , http://www.hermes.be.
Spor la cautat......
bluewern
Junior
Junior

Postby Geo14 on Tue Feb 05, 2013 11:39 am

Stie cineva un M Post(de unde pot reincarca cartela vodafone)in Antwerpen?
Geo14
Nou venit
Nou venit

Return to Comunitati Romanesti in Belgia