Fotbal amatori sintetic

Pasionati si iubitori de animale, muzica, cultura, activitati, colectionari, etc...

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: Fotbal amatori sintetic

Postby tomcat0 on Tue Apr 24, 2012 11:33 pm

pai hai sa ne organizam cumva... sa stabilim o zi in care sa ne gasim la o miscare... exista si terenuri unde nu trebuie sa platim insa trebuie sa prindem loc din timp
tomcat0
Junior
Junior

Postby Lapte.si.Miere on Wed Apr 25, 2012 7:44 pm

Si noi suntem 2 romani dornici de miscare.Aici am vazut 2 terenuri destul de ok,in sala.

http://www.centresportifdelawoluwe.be/f ... /index.php
Lapte.si.Miere
Nou venit
Nou venit

Postby Protos on Wed Apr 25, 2012 8:14 pm

In Nnove exista un sintetic unde nu trebuie sa platim.Oricum ar fi daca se oraganizeaza ceva ,vin si eu .Conditia este sa stabilim cu cateva zile inainte si sa fie seara sau dupa ora 17
Protos
Initiat
Initiat

Postby Lapte.si.Miere on Wed Apr 25, 2012 10:46 pm

Baniuesc ca terenul moca este in aer liber...ori pe vremea asta din Belgia unde ploua din 2 in 2 ore e putin cam nasol.Daca sti tu Protos o sala de ce nu incercam sa mergem acolo,asta daca o sa ne si strangem anul asta.
Lapte.si.Miere
Nou venit
Nou venit

Postby Protos on Thu Apr 26, 2012 3:36 pm

Lapte.si.Miere wrote:Baniuesc ca terenul moca este in aer liber...ori pe vremea asta din Belgia unde ploua din 2 in 2 ore e putin cam nasol.Daca sti tu Protos o sala de ce nu incercam sa mergem acolo,asta daca o sa ne si strangem anul asta.

Pai eu stiu si sala si am si o echipa de belgieni pe care ii putem bate mar :)) .Asadar tot ce trebuie sa facem este sa vb si sa ne strangem.
Protos
Initiat
Initiat

Postby Lapte.si.Miere on Thu Apr 26, 2012 4:19 pm

Pai sa anunti tu de cate persoane ai nevoie sa facem o echipa sau de ce nu mai multe si cel mai important orele de adunare.

Cu bataia mar ramane de vazut,asta in cazul in care nu cauti 5 de Xavi sau Iniesta.
Lapte.si.Miere
Nou venit
Nou venit

Postby Protos on Thu Apr 26, 2012 8:13 pm

Lapte.si.Miere wrote:Pai sa anunti tu de cate persoane ai nevoie sa facem o echipa sau de ce nu mai multe si cel mai important orele de adunare.

Cu bataia mar ramane de vazut,asta in cazul in care nu cauti 5 de Xavi sau Iniesta.

Asa cum am mai scris intr-un post anterior ,am putea sa ne facem echipa noastra de romani si sa evoluam in acest campionat.Costurile nu sunt mari,aproximativ 70 de euro de persoana pe an(in conditiile in care ne strangem 7 sau 8 baieti) , in aceste costuri intra chiria pt sala si asigurarea in caz de accident.Apoi bineteles ca ne trebuie si un echipament de joc si asta presupune costuri suplimentare.Ideea e ca programul este afisat din timp si se joaca seara incepand cu ora 19 in cursul saptamanii.
Protos
Initiat
Initiat

Postby tiano on Sun Jul 29, 2012 5:59 pm

Salut ma bucur ca exista acest site,e foarte util pentru cei ce sunt sau vor sa vina in Belgia,eu sunt de 2 luni in Bruxelles sunt foarte pasionat de fotbal,mi'ar place tare mult sa merg la miscare saptamanal,daca sunt grupuri de romani eu sunt dispus sa ma alatur,pot fi contactat la adresa de email dragosh_o7ronaldo@yahoo.com,multumesc
tiano
Nou venit
Nou venit

Postby Alixa on Sun Jul 29, 2012 9:12 pm

Nu stiu daca mai e relevant, dar pentru o miscare saptamanala intr-un cadru deja organizat va recomand: http://www.tricolorii.eu/.
Rezervari camere de hotel, rezervari bilete de avion - http://www.bookahotel.ro.
E-mail:
office@bookahotel.ro
Alixa
Membru
Membru

Location: Sa nu vezi in dusmanul tau decat un prieten ratacit...

Postby cornel1 on Fri Aug 10, 2012 4:11 pm

Salut,

Si eu sunt din Bruxelles si amator de un fotbal saptamanal.

Cornel
cornel1
Nou venit
Nou venit

Postby SuperPippo on Sat Sep 08, 2012 11:08 pm

Salut. V-ati intalnit pana acum? Protos, crezi ca ne strangem 10 sa ne inscriem in campionatul ala de fotbal in sala pe care il cunosti?
Sunt si eu disponibil la sala. Pe teren mare nu mai am nici o dorinta sa joc fiindca am luat proportii si nu mai fac fata.
I don't care what you say about me, just spell my name right!
SuperPippo
Membru
Membru

Postby valy13 on Sun Sep 09, 2012 1:28 am

Salut , sunt din Antwerpen si sunt dispus sa facem echipa de fotbal .
valy13
Nou venit
Nou venit

Postby tomcat0 on Sun Sep 09, 2012 9:40 pm

revin si eu cu un nou post dupa o perioada mai lunga de absenta... cred ca ar fi timpul sa ne cam organizam cumva si sa incepem o miscare in Bruxelles... eu cred ca am sa mai pot veni cu vreo 4 prieteni
tomcat0
Junior
Junior

Postby Protos on Wed Oct 03, 2012 8:26 pm

Revin ,caut amatori de fotbal in sala in campionat zona Ninove.Am deja echipa dar mai e loc pt unul sau doi baieti.Astept PM .
Protos
Initiat
Initiat

Postby Dranklaw on Mon Nov 12, 2012 11:59 am

Si eu sunt interesat de fotbal pe sintetic sau chiar si in sala. Sunt din Bruxelles. Mailul meu e dranklaw@yahoo.com. Mersi
Dranklaw
Nou venit
Nou venit

PreviousNext

Return to Pasiuni, Hobbies