Basescu suspendat

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: Basescu suspendat

Postby doal on Sat Jul 21, 2012 8:23 pm

ERATA]

"_Sunt prea incomod pt voi pentruca sunt f bine important[A SE CETI....INFORMAT] si nu cad in cap obosit ca un pauper de SNC dupa ce am citit si lungile tale penibile imbarligaturi si rastalmaciri tipic securiste nu numai ale adevarurilor istorice ci si a celor prezente.
doal
Guru
Guru

Postby MolenbeekPride on Sat Jul 21, 2012 8:39 pm

doal wrote:ERATA]

"_Sunt prea incomod pt voi pentruca sunt f bine important[A SE CETI....INFORMAT] si nu cad in cap obosit ca un pauper de SNC dupa ce am citit si lungile tale penibile imbarligaturi si rastalmaciri tipic securiste nu numai ale adevarurilor istorice ci si a celor prezente.

Nu mi-ai raspuns in doua randuri la ce te-am intrebat.Ai inceput sa divaghezi iar.E clar, esti dus cu pluta. Eu cel putin am incercat.Vaya con dios.
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby doal on Sat Jul 21, 2012 9:39 pm

daca nu ai inteles cu acest minimum de explicatii chiar dovedesti ca esti PAUPER DE SNC [sau habar nu ai ce i aia, mai fariseule, caracter spurcat de securisto-bolsevic_om de nimic, fara caracter, fitiligiu ca orice nemernic de basist.]
_nu ma interseaza nuici un presedinte, dar sustin pe oricine ii da in bot kanaliei tale, jegule, pervers MAKAKUS RHESUS!

_Asta e prima etapa a juganirii voastre, parazitilor, progeniturile PCR-ului, lipitorile tarii.
doal
Guru
Guru

Postby ILIE on Sun Jul 22, 2012 11:51 am

Deci sa revenim....vorbim de Basescu suspendat.... nu cred ca are rost sa vorbim acum de republica sau monarhie.... personal nu am nim ic impotriva monarhiei numai ca eu cred ca nu este bine atunci cind istoria se repeta.Sistemul comunist dupa care pling multi in ziua de azi datorita conditiilor socio economice dezastroase in care se traieste... NU a fost bun.......Sistemul capitalist asa cum este el astazi.....plin de speculatii financiare cu pierderi ce apoi sunt platite cu Bani publici.....Nu este bun.....Dar cred ca daca se vrea se poate construi o societate de tip nou condusa de tehnocrati.....concurs pentru ocuparea functiilor...si referendum electronic de pe telefonin de pe pc... pentru legile tarii. Adica pot vota care este cea mai buna melodie la eurovision si nu pot vota o lege care ma intereseaza?Aia ar f democratie.. puterea poporului.....altfel vorbim de democratie odata la 4 ani.... si apoi trebuie sa astept alti 4ani...asta Nu e democratie.In ceea ce priveste Basescu.... pentru ca despre el discutam.... eu personal ii imput faptul ca nu a facut de mediator intre toate fortele po,itice ale tarii, plus societatea civila, pentru a o uni in directia obtinerii tuturor fondurilor europene care le puteam avea, ii imput faptul ca a promovat persoane care nu merita sa ocupe functia de ministru....gen Udrea....si cred ca a contribuit enorm la dezastrul in care se afla scoala romaneasca.Noi romanii mai avem inca o tara frumoasa si mai avem un potential uman nu de neglijat.Cred ca..... inca mai este speranta. Ideal ar fi sa schimbam sistemul si nu numai pe Basescu..dar asta tine de voi de tineri de implicarea voastra.....de promovarea adevaratelor valori ale umanitatii si de promovare a celor care merita cu adevarat in societate.La multa sanatate si la multi bani din cauza mea....restul se cumpara. !
ILIE
Initiat
Initiat

Postby ungreiere on Sun Jul 22, 2012 12:25 pm

[quote="doal"]daca nu ai inteles cu acest minimum de explicatii chiar dovedesti ca esti PAUPER DE SNC [sau habar nu ai ce i aia, mai fariseule, caracter spurcat de securisto-bolsevic_om de nimic, fara caracter, fitiligiu ca orice nemernic de basist.]

In general, i-mi place divergenta de opinii, dar sa pretinzi ca aperi o cauza mai buna...folosind stilul de mai sus, asta chiar este culmea ...

Saracul rege...!
ungreiere
Senior
Senior

Postby doal on Sun Jul 22, 2012 1:41 pm

mai greere plin de creere...dezvolta ideia cu argumente
nu te repezi si tu ca Molenbeek cu capul in perete!

_dar nu tie aveam de gand sa ii raspund lui Ilie f scurt ca sunt grabit[dar voi reveni cu problema asta mai tarziu pe seara] ; E vorba de sintagma sau conceptul primordial al unei stabilitati politice :"_MODERATORUL FORTELOR POLITICE, arbitrul apolitic, echidistant,si ca atare perfect corect, caci si legea ii restrange rolul doar la asa ceva si chiar de ar vrea nu poate sa fie ARBITRU-JUCATOR ca Basescu.

_Stii unde se afla un asemenea sef de stat?
Traiesti probabil in Belgia, dar ......dar,... nu vezi oare ceea ce pana si OEDIP ar fi vazut, dar niciodata nu vor vedea clonatii,Molenbecilii sinecuristi ai diasporei;tu in nici un caz nu esti asa ceva si cred ca doar a fost o scapare faptul ca nu pui in discutie monarhia CONSTITUTIONALA[nu absoluta cum in ignoranta lor romanii o confunda, nestiind ca Monarhia Constitutionala, e cea mai recenta, cea mai moderna forma de stat aparuta;republica si monarhia absoluta au existat cu mult inaintea acestei forme de stat superioare, in care apare ARBITRUL APOLITIC cu rol major in jocul politic al tarii.
SI CINE POATE FI MAI APOLITIC CA UN REGE CONSTITUTIONAL.....

_Dece din Norvegia pana la ultima regalitate, dintre cele 10 tari regale nici una nu ar renunta la aceasta forma(noi am fi a 11-a iar 11 e nr fortei)....;UK si altele sau toate,nu renunta si datorita istoriei lor, deseori triumfale, regale, iar noi, sa nu uitam ca am reprezentat ceva in lume, doar perioada de la Carol I ctitorul Romaniei Moderne pana la Mihai_de 23 August(ziua cand HITLER a fost in pragul de ca face congestie cerebrala)_Mihai de Carei(cand ARMATA REGALA pe 25 oct. de ziua regelui, in semn de omagiu pt Regele sau, a eliberat de sub ocupatia nazista ultimul oras al tarii)_Mihai de m.Tatra....(Armata Regala e oprita in drumul ei spre Berlin de rusii gelosi pe noi, dar si asa ARMATA REGALA obliga marile puteri sa il onoreze pe comandantul ei suprem cu cele mai mari distinctii de razboi,medalii de o inestimabila valoare politica niciodata exploatate de Romania dat fiind conditia ei de sluga bolsevico-comunista .
_MIHAI e cel mai mare brand politic al tarii, ultimul din cei 6 mari ai lumii medaliat ca si el,si desigur SINGURUL REGE AL LUMII onorat cu asemenea distinctii de EXCEPTIEI....
_Noi nu am avut o motivatie demna de a deveni republicani ca francezii cu o Bastilie. Ce motive avem sa fim mandrii de "flegma"istorica a lui STALIN; sa fim mandrii de jerpeleaua asta de forma de stat a rusinii impusa de dusmanul romanismului STALIN si agentii sai PCR-ul venetic tradator de neam si traditii?.
Dece un Ionesco-Tutea si toti marii oameni politici ai nostrii-[de la Maniu- pana la Coposu si Ratiu, Palologu etc au fost cu totii regalisti pana la moarte dar stupidul people condus de Basescu, o nulitate politica, un incult notoriu poate hipnotiza in asa hal multimile!

Voi reveni caci desi ziceam ca scriu doar doua randuri,pana la acelea cu Belgia, m-a luat valul si am scris iute cate ceva care sper sa ti dea de gand desi viteza cu care am postat o fi facut sa apara multe greseli ortografice sau de exprimare...

Greu se mai face declonare antiregala a tarii.PCR a lucrat tare cu SECERA SI CIOCANUL IN MINTILE ROMANILOR....
Doar romanii de stanca legati prin radacinile de familie sau prin cultura, de PARTIZANII DE NUCSOARA nu au uitat ca ei sunt ROMANI REGALI PE VECIE, si nu vor accepta rusinea sa se identifice cu "felegma"istorica a lui STALIN
doal
Guru
Guru

Postby ILIE on Sun Jul 22, 2012 3:57 pm

ILIE
Initiat
Initiat

Postby doal on Sun Jul 22, 2012 7:16 pm

Ilie amice!
nu mai fi asa de zgarcit cu comentariile, caci despre ce ai spune tu despre ce a zis Socratele Romaniei, legionaro-taranisto-regalistul Petre Tutea.....ar fi instructiv pentru multi dintre noi si am putea sa dezbatem de pe aceasta baza dece un PETRE TUTEA sau un E IONESCO, niste culmi ale spiritualitatii romane.....,(NU MAI AMINTESC DE CEILALTI TITANI AI GENERATIEI DE AUAR sau de Seniorul Coposu ori Ion Ratiu si altii ca ei) si-ar fi dat si viata pentru monarhie daca soarta i-ar fi pus in o asemenea ipostaza.
doal
Guru
Guru

Postby doal on Tue Jul 24, 2012 1:45 pm

Stiati ca ...preşedintele suspendat l-a atacat, într-un interviu acordat Ziare.com, pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu, după ce acesta din urmă l-a acuzat pe Traian Băsescu de laşitate pentru că sprijină boicotarea referendumului?. În replică, preşedintele suspendat l-a facut laş pe jurnalist, spunând că aplauda pe timpul lui Iliescu venirea minerilor în Capitală.

Din cate stiu eu asa fu, pe atunci CTPopescu o cam scalda, si nu se arata deloc dispus sa il sustina pe Seniorul Coposu cu partidul sau de martiri antibolsevici, si se comporta ca mai toata elita-belita republicana deja santajabila de Securitate , neutra pasa-mi-te ,cand atunci era ora H a viitorului nostru!

Ca Basescu e o culme a perversiunii ,....reiese din disimularea faptului ca el a fost, dupa Iliescu[cel ce dadea ordinile la varf], omul nr 1 al facilitarii TRANSPORTULUI MINERILOR LA BUCURESTI[stiti ce si dece a destituit el atunci ca sa ajunga garniturile cu mineri in capitala]
doal
Guru
Guru

Postby mimi80 on Tue Jul 24, 2012 11:56 pm

bai doal, esti nebun de bun sau invers. am dat numai 2 pagini inapoi si zau, imi placi. ai vina. acum te intreb si eu ceva, daca nu te superi si sa ma injuri, ca nu stiu cum la limbatul asta al tau nu te-a dat afara administratorul, dar ma bucur, ca eu cred in libertatea cuvintului. deci intrebarea e: cum dracu daca esti asa de bun nu ai si tu un post in politica? zau si sincer, ma mir cind vad oameni limbuti ca tine, informati, dau din ei de impresioneaza, tari in gramatica, etc, si toti prostii de cind ma stiu sunt la putere. nu inteleg, de ce oamenii destepti ca tine nu sunt la putere? acum daca nu te-ar interesa politica, as tace din gura, dar vad ca le ametesti bine.
parerea mea e ca toti politicienii din Romanika sunt niste hoti si ar trebui sa fie bagati la puscarie. nu am nici un simpatizant si singurul la ora actuala cu un program e Dan Diaconescu. il votam pe nebunul de Vadim, dar lumea e proasta si nu a halit. acum avem pe PPDD si macar astia au o raza de buna schimbare.
Base s-a dovedit a fi un hot sau partas cu hotii si stiti cit s-a furat in timpul lui, Ponta, Antonescu si Co, alti hoti care au revenit si au inceput sa capete simpatie pentru ca prostimea uita repede si il urasc acum pe Base si PDL...si asa mai departe.
m-ar interesa, sincer, parerea ta ca vad ca esti informat si baiat destept.
sa fi sanatos!
mimi80
Initiat
Initiat

Postby RLC on Wed Jul 25, 2012 12:35 am

mimi80 wrote:... eu cred in libertatea cuvintului.

Si noi, in limitele bunului simt si fara jigniri.
RLC
Moderator
Moderator

Postby MolenbeekPride on Wed Jul 25, 2012 10:14 am

RLC wrote:
mimi80 wrote:... eu cred in libertatea cuvintului.

Si noi, in limitele bunului simt si fara jigniri.

Lasa RLC ca mai e putin pana departe (sic) si dupa vot, se linistesc apele.Plus ca vine luna concediilor..
In 2007 neavand ce sa-i aduca ca grava abatere de la Constitutia tarii la fel ca si acum la a doua suspendare, i-au reprosat ceva ca in bancul ala , "bai da tu de ce n-ai basca".
Si atunci Curtea Constitutionala a dat aviz negativ in pronuntarea legalitatii suspendarii.Motivele invocate de cei care voiau sa-l demita nu se incadrau la incalcari ale constitutiei.Parlamentarii au mers insa cu capul in zid si au lansat totusi referendumul prin votul celor "322".
Astazi si ca de obicei, istoria se repeta.Nu s-a incalcat constitutia de catre Traian Basescu, spune Curtea constitutionala, juridic nu sunt motive pentru demitere.
O mâna obscura de parlamentari ca si in 2007, o mâna obscura si foarte puternica, cea care a scris si scrie scenariul a tot ce se întampla azi sub ochii nostrii, ignora iar decizia judecatorilor si declanseaza iar sau din nou, un referendum.
Cum ar fi ca la un proces judecatorii sa declare pe cineva nevinovat, insa cei din sala, care-s mai multi la numar decat judecatorii completului sa spuna: nu domnilor noi suntem mai numerosi ca dvs, noi il dam vinovat, sentinta voastra este una asa..consultativa.
Cam asa stau lucrurile . Ceva gen tribunalul poporului.
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby pucini on Wed Jul 25, 2012 11:08 am

Daca in 2007 nu au reusit sa il suspende acum cu siguranta vor reusi!
USL-ul are o masinarie perfecta de vot si faptul ca au marit programul sectiilor de votare si vor utiliza urnele mobile la greu, cu siguranta vor avea succes B-)
In plus, USL a castigat masiv la alagerile locale si au primari aproape peste tot, acestia vor lucra pentru interesul USL :foollove:

Din pacate cred ca votul din 29 nu va fi unul corect si va spun si de ce: ar trebui sa fie introdus un punct in constitutie care sa spuna foarte clar ca in cazul in care presedintele suspendat de parlament este invalidat de popor atunci parlamentul este dizolvat automat!

abia atunci se va responsabiliza si rahatiilor din parlament le vor tremua chiloteii cand vor vota...
o solutie ar fi si obligativitatea votului si amenzi date celor care nu voteaza, precum aici...cel putin responsabilitatea romanilor va fi stimulata si nimeni nu va mai gasi scuze puerile :yellgrin:
pucini
Guru
Guru

Postby doal on Wed Jul 25, 2012 3:26 pm

ungreiere wrote:
doal wrote:daca nu ai inteles cu acest minimum de explicatii chiar dovedesti ca esti PAUPER DE SNC [sau habar nu ai ce i aia, mai fariseule, caracter spurcat de securisto-bolsevic_om de nimic, fara caracter, fitiligiu ca orice nemernic de basist.]

In general, i-mi place divergenta de opinii, dar sa pretinzi ca aperi o cauza mai buna...folosind stilul de mai sus, asta chiar este culmea ...

Saracul rege...!

GREERAS_GREIERAS
nu te-as pune pe faras
si cu vederea ti-as trece
ce ai zis si despre Rege
dar,... cum poti vorbi de culmi
cand scrii precum EBA .."_i-mi_"?!!!!!!!!!!!!!!
doal
Guru
Guru

Postby doal on Sun Sep 09, 2012 9:34 am

doal wrote:
ungreiere wrote:
doal wrote:daca nu ai inteles cu acest minimum de explicatii chiar dovedesti ca esti PAUPER DE SNC [sau habar nu ai ce i aia, mai fariseule, caracter spurcat de securisto-bolsevic_om de nimic, fara caracter, fitiligiu ca orice nemernic de basist.]

Saracul rege...!

GREERAS_GREIERAS
nu te-as pune pe faras
si cu vederea ti-as trece
ce ai zis si despre Rege
dar,... cum poti vorbi de culmi
cand scrii precum EBA .."_i-mi_"?!!!!!!!!!!!!!!

_Cam ce credeti ca ii spune,ii sugereaza, ii da de gandit basistei DIASPORE [belgiene sau de aiurea] sirul lung de oameni ce marsaluesc in jurul Cotrocenilor, scandand lozinci anti-Basescu si pe tricourile carora scrie sugestiv doar atat:"POPORUL A VOTAT,BASESCU SUSPENDAT!? Oamenii acestia marsaluesc in fiecare zi in jurul Palatului Cotroceni, devenit acum cat timp sta kanalia acolo, din celebrul palat de odinioara al regelui ctitor de tara, ctitorul ROMANIEI MODERNE, CAROL I, un HULIT buncar hitlerist daca luam in consideratie ura antibasista sau o vizuina de jivina blestemata, daca ne amintim de politistii revoltati cu faimosul lor ..."_IESI AFARA JAVRA ORDINARA?!"_
doal
Guru
Guru

PreviousNext

Return to Forumul celor interesati de politica