NOU!! CABINET DENTAR

Atentie,reclamele ce vor fi postate in alte forumuri vor fi sterse fara un anunt prealabil!Nici repetarea aceleiasi reclame nu este permisa daca reclama postata prima data mai este vizibila in pagina intai a forumului Reclame si Anunturi .

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: NOU!! CABINET DENTAR

Postby Guest on Mon Jan 17, 2011 3:55 pm

liviuzimcea wrote:
essa wrote:Mare atentie cu acest individ !!!! de 3 ani are datorii in tara si a uitat sa le plateasca . Inca il mai caut sa recuperez bani de la el si se face ca nu mai stie . Daca ma puteti ajuta cu o adresa unde locuieste .
Multumesc

CABINET DENTAR, dr.Narcis VLAICOV.
ADRESA - Place dr.Schweitzer 12, 1082 BERCHEM-SAINTE-AGATHE
TELEFON - 0498.185.947

Vad ca isi da singur adresa.

Doar sa stiti ce fel de om este : in urma acestui anunt a sunat si a trecut la amenintari , nici gand sa se schite de datorie.

Buna Liviu....sunt una din se pare multele persoane inselate de acest individ....un om vesnic cu probleme....niciodata nu are bani....asa ca oameni buni inainte sa pasiti in cabinetul acestui individ ganditi -va de doua ori , cate tepe a dat in tara ganditi - va cati oameni a inselat si ca poate veti fi si dumneavoastra unul dintre ei...si cel mai presus de totganditi-va la lipsa de caracter a acestui om ..un medic depune un juramant din cate stiu eu sa fac bine unui om nu invers....
Daca pot sa te ajut cu ceva lasa mesaj...
Guest

Postby Guest on Mon Jan 17, 2011 4:39 pm

Subscriu la ceea ce s-a scris despre acest indivd pardon medic .....sunt se pare una din multele persoane inselate de acest domn doctor...asa ca oameni buni inainte sa va lasati pe mana domnului doctor ganditi-va bine...un om lipsit de caracter, un om care are multe datorii in tara si de care fuge,pe care nu si le asuma, un om care traieste de ani de zile in minciuna...un adevarat mitoman....un om sarmant de altfel care stie sa fie dragut...e clar ca e medicul ideal...care va v-a vraji pana va v-a lua baniii..as fi curios daca as face un sondaj cam cate persoane am fi care am luat teapa de la dumnealui...
Fac apel ..femei, barbati din lumea intreaga scrieti daca domnul Vlaicov Giuliano Narcis are datori la dumneavoastra , poate macar asa sa-l facem sa se simta un om de nimic...pacat o fi un bun medic nu zic nu dar caracterul lasa de dorit.
Guest

Postby Guest on Mon Jan 17, 2011 5:37 pm

ionel wrote:Publicitate nu are nevoie are destui clienti ca sa poti tu sa dai cu pietre mai ales de sarbatori !!! E UN OM cu bun simt si personal il cunosc daca ai ceva intradevar cu el ceea ce nu cred vorbiti ca intre barbati dute la el la cabinet la el acasa , daca nu stii vino ca mergem impreuna . E un om de omenie si cam toti il cunoastem deci tu eu cred ca esti un taica nimeni . sazi gramada prietene

De unde sti matale ca e om de omenie...impartiti tepele sau ti-a facut vreo lucrare pe gratis...daca ii ti apararea inseaman ca esti vrun om din anturaju lui...afla ceva stimabilule, noi ca tine am fost..adica in anturaju lui si am ajunsa unde am ajuns...cat despre barbatie...acest medic minunat este cel mai mare las pe care il cunosc...si grija mare e un tip care stie sa se faca foarte placut......grija mare tuturor...iar tu , of doamne cat mi-as dori sa te alaturi celor care au de recuperat bani de la domnul doctor...asa ca "sazi gramada "...
Guest

Postby vic on Mon Jan 17, 2011 9:04 pm

Am sa va rog sa va reglati conturile in privat cu domnul doctor. Aveti adresa, numar de telefon, nu e necesar sa treceti la injurii pe forum .. atentie , in Belgia se ''plateste'' asta..
multumesc de intelegere
Image
Important!: Inainte de a pune intrebari in forum va rugam cititi Ghidul romanului in Belgia sau Intrebari frecvente pe Rombel
vic
Editor Rombel
Editor Rombel

Postby Belgium on Mon Jul 23, 2012 2:58 pm

Hello,

I'm a Belgium Dental Laboratory, I just want to say Dr Valicov Narciss is a real hustler:
He has debt to us around 8000eur, he dont pay and have many problems with other people.
We won in law agaisnt him, but we cant take money, he close his actual cabinet.

I know his personnal adress in Belgium:
VLAICOV Giuliano-Narcis
Geraardsbergsestraat 94
1703 DILDEEK

But
If anyone knows the address of his new dental office, thank you for helping me!
Si quelqu'un connait l'adresse de son nouveau cabinet dentaire, merci de m'aider.
Dacă cineva ştie adresa lui cabinetul stomatologic nou, va multumesc pentru ca ma ajuti
Last edited by Belgium on Fri Jul 27, 2012 9:29 am, edited 1 time in total.
Belgium
Nou venit
Nou venit

Postby ungreiere on Mon Jul 23, 2012 7:23 pm

:sick: eu nu inteleg, cum poa' sa-ti ia doctorul banii inainte...!!!
Cat poti sa fii de ... ? :brick:
ungreiere
Senior
Senior

Postby MolenbeekPride on Mon Jul 23, 2012 8:26 pm

ungreiere wrote::sick: eu nu inteleg, cum poa' sa-ti ia doctorul banii inainte...!!!
Cat poti sa fii de ... ? :brick:

Citeste cu atentie
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby ungreiere on Mon Jul 23, 2012 8:51 pm

... am citit... da' tot nu pricepusi :cah:
Cica sa fim atenti sa nu ''ne lasam pe mana lui" ca ne ia banii...
si mai cica ... "ne vrajeste" ... pana ne ia banii ... :D
Ua fhiiiiii doctor... ua fhiiii vrajitooor ... ?! :vhh:
ungreiere
Senior
Senior

Postby MolenbeekPride on Tue Jul 24, 2012 9:52 am

ungreiere wrote:... am citit... da' tot nu pricepusi :cah:
Cica sa fim atenti sa nu ''ne lasam pe mana lui" ca ne ia banii...
si mai cica ... "ne vrajeste" ... pana ne ia banii ... :D
Ua fhiiiiii doctor... ua fhiiii vrajitooor ... ?! :vhh:

Cine stie ce afacei or fi avut.
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby anca_zuzi on Mon Sep 10, 2012 12:07 pm

essa wrote:Mare atentie cu acest individ !!!! de 3 ani are datorii in tara si a uitat sa le plateasca . Inca il mai caut sa recuperez bani de la el si se face ca nu mai stie . Daca ma puteti ajuta cu o adresa unde locuieste .
Multumesc

CABINET DENTAR, dr.Narcis VLAICOV.
ADRESA - Place dr.Schweitzer 12, 1082 BERCHEM-SAINTE-AGATHE
TELEFON - 0498.185.947

Vad ca isi da singur adresa.

Buna!
Am stat vreo cateva zile sa ma gandesc daca sa scriu parerea mea sau nu si totusi am zis ca nu se poate stau in tacere.Am fost si eu,noi pe la el de cateva ori.Pe plan profesional nu stiu cat de multumiti ati fost voi dar noi in nici un caz nu.Sotului i-a stricat vreo 3 masele iar eu m-am dus pentru o masea de minte si mi-a facut alta masea.... :cry:
Acum din cate am inteles inca "experimenteaza" pe la un cabinet in Schaerbeek pe chaussee d'haecht
anca_zuzi
Initiat
Initiat

Postby slavita on Tue Sep 11, 2012 8:11 am

buna ziua!! nu pot sa ma abtin sa nu comentez desii nu am fost niciodata la acest individ,am si eu o nelamurire de ce cei care administreaza acest rombel fac reclama in continuare acestui imbecil nu inteleg??? poate ca oamenii care merg la el nu vad aceste postari,dar daca se uita la ghid rombel acolo apare si asta,si normal cine nu stie se duce la el si uite ce pateste.si povestea asta e veche deja de cativa ani,au fost tot felul de discutii pe tema asta unii au fost pro unii contra,eu repet nu am fost la el niciodata dar stiu din surse sigure ca asa este,dupa ce ca strica dintii mai face si cum s-a mai scris mai sus ca ia banii pt. dinti si nu mai vezi nici banii nici dintii!!! nu stiu e ceva de necrezut,daca tot nu se poate face nimica impotriva lui macar sa nu i se mai faca reclama aicia pe site,eventual una negativa sau o atentionare ceva pentru romani sa stie macar !!!! poate gresesc,dar asta e parerea mea!!! sa mai zica si altii ce parere au,dar eu cred ca reclama pentru acest individ nu ar trebui sa fie in ghid!!!!
slavita
Membru
Membru

Postby RLC on Tue Sep 11, 2012 9:37 am

Multumim pentru sugestie, vom analiza propunerea.

Cornel
RLC
Moderator
Moderator

Postby slavita on Tue Sep 11, 2012 11:47 am

eu va multumesc,pentru raspuns si pentru bunavointa de a analiza problema! o zi frumoasa va doresc la toata lumea!!
slavita
Membru
Membru

Previous

Return to Reclame si Anunturi