Masaj profesional

Atentie,reclamele ce vor fi postate in alte forumuri vor fi sterse fara un anunt prealabil!Nici repetarea aceleiasi reclame nu este permisa daca reclama postata prima data mai este vizibila in pagina intai a forumului Reclame si Anunturi .

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Masaj profesional

Postby Oana surveyor CAD on Fri Sep 07, 2012 5:53 pm

Pentru toate persoanele ce nu au timp sa ajunga la un salon de masaj.
- masaj general
- masaj combinat
- masaj terapeutic
- masaj de relaxare
- masaj anticelulitic

Eu vă ofer argumentele pentru ca dumneavoastră sa luați decizia.

Va ramâne apoi să vă convingeți, simțind pe pielea dumneavoastră beneficiile serviciilor mele.

*exclus masaj erotic sau alte derivate

Date de contact
tel 0489850072
e-mail andaarm@yahoo.com
Oana surveyor CAD
Nou venit
Nou venit

Re: Masaj profesional

Postby dalis on Fri Sep 07, 2012 9:57 pm

Oana surveyor CAD wrote:Eu vă ofer argumentele pentru ca dumneavoastră sa luați decizia.

Care sint argumentele?Convinge ne sa apelam la serviciile tale.Asa pot sa spun si eu ca organizez excursii pe luna.
CU CIT CUNOSC MAI BINE OAMENII,CU ATIT IUBESC MAI MULT CIINII !!!!
Basescu preluind din invataturile lui Adolf Hitler
dalis
Senior
Senior

Postby Oana surveyor CAD on Fri Sep 14, 2012 11:42 am

Voila !
apar si carcotasii, :worky:
Oana surveyor CAD
Nou venit
Nou venit

Postby aldo on Fri Sep 14, 2012 11:59 am

Voila apar si curiosii..mai vino cu detalii legate de pret,durata,loc.Succes!
aldo
Membru
Membru

Postby dalis on Fri Sep 14, 2012 12:36 pm

Oana surveyor CAD wrote:
Masaj profesional

Mesaj de Oana surveyor CAD pe Vin Sep 07, 2012 4:53 pm
Pentru toate persoanele ce nu au timp sa ajunga la un salon de masaj.
- masaj general
- masaj combinat
- masaj terapeutic
- masaj de relaxare
- masaj anticelulitic
Oana surveyor CAD wrote:apar si carcotasii, :worky:

Ai cazut in plasa Oana.Cea mai mare greseala de marketing pe care o fac multi.Esti in stare sa convingi circotasul cu profesionalismul tau?

Ai insiruit multe tipuri de masaj pe care le poti face.Daca ramaneai cumva la masaj de relaxare era OK.Dar asa tu stii probabil ca celelalte necesita tehnici, bine cunoscute pt a nu i provoca potentialei victime, anumite blocaje de organe ,stari de lesin ,alterarea starii de sanatate ,etc.

Nu cred ca starea de superioritate pe care o afisezi da bine.Incearca sa inveti sa ti vinzi marfa

Daca tu de la bun inceput privesti colegii de suferinta(cei de pe Rombel) ca si dusmani gresesti teribil.

Iti doresc numai bine !
dalis
Senior
Senior

Postby Oana surveyor CAD on Sat Sep 15, 2012 11:28 am

Nu va condamn este normal sa fiti precauti, dar modul dvs de a va exprima/gandi este intransigent, avand in vedere faptul ca va bazati comentariile pe analiza unor "insiruiri" de cuvinte si nu pe experienta unei sedinte de masaj efectuata de catre mine.

Nu stiu ce va indreptateste pe dvs sa imi spuneti la ce sa ma limitez (masaj relaxant), oricine poate intra pe internet si vedea care sunt tipurile de masaj si efectele acestuia asupra organismului, dar asta nu il face cunoscator.

Fraza aceasta "Dar asa tu stii probabil ca celelalte necesita tehnici, bine cunoscute pt a nu i provoca potentialei victime, anumite blocaje de organe ,stari de lesin ,alterarea starii de sanatate ,etc." ar trebui sa se termine cu un semn de intrebare?

Efectele negative ale masajului sunt foarte rare, iar inainte de orice sedinta am grija sa fac o anamneza detaliata si in plus medicul are grija sa ii transmita pacientului daca sufera de o afectiune ce contraindica masajul.

In ceea ce priveste pretul, durata...pentru cei interesati, mi-am lasat datele de contact.
Oana surveyor CAD
Nou venit
Nou venit

Postby dalis on Sun Sep 16, 2012 10:06 am

Oana surveyor CAD wrote:Nu stiu ce va indreptateste pe dvs sa imi spuneti la ce sa ma limitez (masaj relaxant), oricine poate intra pe internet si vedea care sunt tipurile de masaj si efectele acestuia asupra organismului, dar asta nu il face cunoscator.

Oana te incurci in propriile vorbe:Nu este vorba doar de masajul relaxant.

Oana surveyor CAD wrote:Fraza aceasta "Dar asa tu stii probabil ca celelalte necesita tehnici, bine cunoscute pt a nu i provoca potentialei victime, anumite blocaje de organe ,stari de lesin ,alterarea starii de sanatate ,etc." ar trebui sa se termine cu un semn de intrebare?

Nu necesita.Asta ar fi trebuit sa rezulte din prima ta postare

Oana surveyor CAD wrote:Efectele negative ale masajului sunt foarte rare, iar inainte de orice sedinta am grija sa fac o anamneza detaliata si in plus medicul are grija sa ii transmita pacientului daca sufera de o afectiune ce contraindica masajul.

Tu nu excluzi posibilitatea unui accident ,ba chiar o confirmi.

Ai logistica necesara pentru a efectua tipurile de masaj? Si toate celelalte.........................................
dalis
Senior
Senior

Return to Reclame si Anunturi