Basescu suspendat

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: Basescu suspendat

Postby mishulyna on Sun Sep 09, 2012 5:48 pm

doal wrote:
_Cam ce credeti ca ii spune,ii sugereaza, ii da de gandit basistei DIASPORE [belgiene sau de aiurea] sirul lung de oameni ce marsaluesc in jurul Cotrocenilor, scandand lozinci anti-Basescu si pe tricourile carora scrie sugestiv doar atat:"POPORUL A VOTAT,BASESCU SUSPENDAT!? Oamenii acestia marsaluesc in fiecare zi in jurul Palatului Cotroceni, devenit acum cat timp sta kanalia acolo, din celebrul palat de odinioara al regelui ctitor de tara, ctitorul ROMANIEI MODERNE, CAROL I, un HULIT buncar hitlerist daca luam in consideratie ura antibasista sau o vizuina de jivina blestemata, daca ne amintim de politistii revoltati cu faimosul lor ..."_IESI AFARA JAVRA ORDINARA?!"_

Mie personal îmi spune ca USL trebuia sa ceara actualizarea listelor electorale si ca oamenii aia ar trebui sa-si gaseasca ceva mai bun de facut decât sa se lase manipulati.

Cine nu-i cu voi e împotriva voastra? Asta e-un punct de vedere comunist! Daca asa sperati voi sa atrageti simpatizanti si sa câstigati alegerile: va anunt cu respect ca am mari îndoieli!
Mieux vaut aller seul quelque part que nulle part à plusieurs.
mishulyna
Guru
Guru

Postby doal on Mon Sep 10, 2012 12:23 pm

mishulyna wrote:
doal wrote:
_Cam ce credeti ca ii spune,ii sugereaza, ii da de gandit basistei DIASPORE [belgiene sau de aiurea] sirul lung de oameni ce marsaluesc in jurul Cotrocenilor, scandand lozinci anti-Basescu si pe tricourile carora scrie sugestiv doar atat:"POPORUL A VOTAT,BASESCU SUSPENDAT!? Oamenii acestia marsaluesc in fiecare zi in jurul Palatului Cotroceni, devenit acum cat timp sta kanalia acolo, din celebrul palat de odinioara al regelui ctitor de tara, ctitorul ROMANIEI MODERNE, CAROL I, un HULIT buncar hitlerist daca luam in consideratie ura antibasista sau o vizuina de jivina blestemata, daca ne amintim de politistii revoltati cu faimosul lor ..."_IESI AFARA JAVRA ORDINARA?!"_

Mie personal îmi spune ca USL trebuia sa ceara actualizarea listelor electorale si ca oamenii aia ar trebui sa-si gaseasca ceva mai bun de facut decât sa se lase manipulati.

Cine nu-i cu voi e împotriva voastra? Asta e-un punct de vedere comunist! Daca asa sperati voi sa atrageti simpatizanti si sa câstigati alegerile: va anunt cu respect ca am mari îndoieli!

°_ma scuz ca-ti raspund cu intarziere, dar, desi in intervalul dintre doua aterizari mai dau fuga si pe pagina politica de pe Rombel, unica dealtfel care ma intereseaza si pe care o cunosc oarecum,abia acum iti pot insera cateva randuri rapide:
_de acord cu tine cu actualizarea, dar care oameni sunt manipulati si de cine caci eu in afara manipularii JUSTITIEI per ansamblu de catre BASESCU nu vad alti oameni manipulati_"sinecurizati"_mercenarizati ca sa ma exprim abrupt.
_pai cei 7,4 milioane(din care credeam ca faci parte si tu) nu au fost cu BASESCU...ci in mod evident impotriva lui si a mafiei sale pe care ai vazut-o adunata in plen in palatul de la nunta fonfaitei pline de succesuri, unde coarda de Pleshkoy, noua Marie_Antoinette a republicutzey, zambea sfidatoare, din luxoasele ei tzoale, ritos-languros de puturos, poporului saracit, exasperat si cu mana pe ...cutzit!
_care NOI?[apropo de "asa sperati voi"?]...Daca eu fac parte,dupa parerea ta total gresita, din categoria _"VOI"_ tu din ce categorie faci parte? ITI REPET CE AM MAI SPUS: EU MILITEZ PT O FORMA DE STAT CA CEA DIN TARILE SCANDINAVE REGALE[desi nici de Finlanda nu mi-e rusine dar nu are Romania "vana"sa ajunga ca ea],BENELUX,LICHTENSTEIN,UK,,,,si restul pana la 10, caci in toate, inclusiv in Spania cu toata criza asta devastatoare, poporul nu contesta forma de stat care cel putin le asigura STABILITATEA POLITICA ci contesta cu totul altceva...
doal
Guru
Guru

Postby doal on Wed Sep 19, 2012 12:44 am

KANALIA INFERNALA prin JAVRA de PROCUROARE CEAUSISTA,.....in marsavii insista!:
_basistii si basistele forumului isi exprima satisfactia si aprobarea prin o tacere rusinoasa; nu scot o vorbulita, e o tacere de mormant pe ulita....nu e in stare nici macar de un simplu protest "verbal", romanul nou_republikoy-tzukal, nu e in stare nici di'un clinci, de o "plimbare" de seara caci se pare, ca se pregatesc de o basista inmormantare..... Aveti rabdare nu-l mai bociti caci abia prin marte[dupa calculele mele ezoterice]kanalia va fi trasa[tarata] pe linie moarta

"[CSM vrea să schimbe legea magistraţilor
Procurorii "macovişti" fac totul pentru menţinerea lui Kovesi şi Morar
Acasă » Actualitate

.Procurorii din CSM fideli lui Traian Băsescu şi Monica Macovei încearcă să obstrucţioneze propunerile ministrului Mona Pivniceru pentru şefia Parchetelor. La CSM se desfăşoară o şedinţă extrem de tensionată.

Kovesi la DNA şi Morar, procuror general?

Scandal monstru în şedinţa de plen a Consiliului Superior al Magistraturii. În plen urma să se dezbată propunerile ministrului Justiţiei pentru funcţiile de şef al Parchetului General şi şef al DNA. Procurorii din CSM aflaţi sub controlul Monicăi Macovei (şi Traian Băsescu implicit) în frunte cu Cristi Danileţ vor să schimbe regulile în timpul desfăşurării jocului. Concret, cei în cauză vor ca CSM să aibă cuvântul decisiv în numirea şefilor Parchetelor şi drept urmare propun modificarea legii magistraţilor. Cei în cauză susţin - aberant - că organismele europene solicită aşa ceva. Legislaţia în vigoare - operă exclusivă a Monicăi Macovei în 2005 - prevede că ministrul Justiţiei propune candidaţi, CSM îi avizează şi preşedintele ţării îi numeşte. În 2005, când Monica Macovei - pe atunci deţinătoarea porofoliului justiţiei - a introdus ministrul Justiţiei în ecuaţia numirii şefilor Parchetelor, a ieşit un scandal monstru, cei din Alianţa D.A. (PNL-PD) au fost acuzaţi de politizarea justiţiei, dar Macovei a venit cu binecuvântarea Comisiei Europene.

De ce acum procurorii „macovişti” nu mai agreează soluţia propusă de mentorul lor este simplu de explicat: ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, nu vrea să facă jocul suporterilor lui Traian Băsescu şi să-i păstreze în funcţii înalte pe Kovesi şi Morar, ale căror mandate expiră. Cu alte cuvinte, când ministrul era de-al nostru, legea era bună, când ministrul nu e de-al nostru, legea nu mai este bună. Fidelii lui Macovei-Băsescu intenţionează, conform surselor noastre, să o instaleze pe Kovesi la şefia DNA şi pe Morar la şefia Parchetului General.

CSM n-a reuşit să o scoată din joc pe Pivniceru, dar...

După câteva ore de scandal, procurorii „macovişti” din CSM nu au reuşit să obţină ceea ce şi-au propus, adică să o scoată din joc pe Mona Pivniceru, în ceea ce priveşte numirea şefilor Parchetelor. Totuşi, ministrul Justiţiei a acceptat o prelungire a termenului depunerilor candidaturilor şi alte câteva termene propuse de cei din CSM. Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, a declarat după terminarea şedinţei CSM că urmează să se consulte cu experţi în legislaţie şi până joi va anunţa dacă va mai amenda din procedurile destul de greoaie de numire a şefilor parchetelor. Reamintim, pe 10 iulie, în cadrul unei şedinţe a plenului CSM, extrem de discrete, s-a votat o hotărâre prin care s-au schimbat termenii procedurilor de numire a şefilor Parchetelor, ajungându-se şi până la 90 de zile, faţă de 15 zile cum era până atunci. Modificarea fost operată pentru a-i împiedica pe ministrul de atunci al Justiţiei - interimarul Victor Ponta - şi pe preşedintele interimar Crin Antonescu să găsească un înlocuitor pentru şeful DNA, Daniel Morar, al cărui mandat a expirat în prima decadă a lunii august. Decizia CSM a fost inutilă, pentru că, pe 9 iulie, Antonecu declarase ferm că nu va opera nicio numire la şefia DNA. De asemenea, reamintim că, în 2005, numirea lui Daniel Morar, la propunerea Monicăi Macovei a fost aprobată în nici 24 de ore de către CSM
doal
Guru
Guru

Postby mishulyna on Wed Sep 19, 2012 7:57 pm

doal wrote:
mishulyna wrote:
doal wrote:

... pai cei 7,4 milioane(din care credeam ca faci parte si tu) nu au fost cu BASESCU...ci in mod evident impotriva lui si a mafiei sale pe care ai vazut-o adunata in plen in palatul de la nunta fonfaitei pline de succesuri, unde coarda de Pleshkoy, noua Marie_Antoinette a republicutzey, zambea sfidatoare, din luxoasele ei tzoale, ritos-languros de puturos, poporului saracit, exasperat si cu mana pe ...cutzit!

Fac parte si eu din cei 7,4 milioane din respect pentru parintii mei care la vârsta lor s-au dus la vot dar cu mâna pe cutit nu obisnuiesc decât la bucatarie! :yyton:
doal wrote:_care NOI?[apropo de "asa sperati voi"?]...Daca eu fac parte,dupa parerea ta total gresita, din categoria _"VOI"_ tu din ce categorie faci parte? ITI REPET CE AM MAI SPUS: EU MILITEZ PT O FORMA DE STAT CA CEA DIN TARILE SCANDINAVE REGALE[desi nici de Finlanda nu mi-e rusine dar nu are Romania "vana"sa ajunga ca ea],BENELUX,LICHTENSTEIN,UK,,,,si restul pana la 10, caci in toate, inclusiv in Spania cu toata criza asta devastatoare, poporul nu contesta forma de stat care cel putin le asigura STABILITATEA POLITICA ci contesta cu totul altceva...

La asta ma refer:
doal wrote: Fara fond logic e aprecierea ta ca cei doi s-au facut de ras: e o teza basista 100 la suta.Dati-l voi jos, diaspora asta "caldut"basista ce va dati antibasisti, pe Basescu, netinand cont de USL,singura forta din tara care exista azi,caci eu alta nu vad, dar poate vezi tu si alti calduti care nu vad in revenirea kanaliei la Cotroceni o rusine nationala, o blasfemie la adresa democratiei daca pot zice asa, o nelegiuire , o sfidare de nemernic la adresa romanilor, caci a revenit prin O LOVITURA DE STAT [cu concursul SUA_UE[Barosso-Merckel].De asta propaganda basista, orchestrata de procuroarea bolsevica MACOVEI, tot vorbea de lovitura de stat. Ca tu gandesti asa cum gandesti, nu e de mirare.Iti tragi cultura politicao-istorica din ceausism, probabil din lipsa de alte surse de informare.Nu cred ca adormeai cu Europa Libera in cap, cu lectiile de istorie nefalsificata predate de ei.Spune-mi sursele de informare politica si iti spun cine esti!Tu ai criticat ANTENA 3 in stil basist, si probabil ca nu ai inteles dece kanalia va invita sa nu va uitati pe ANTENA 3.Ca ai idiosincrazie la regalitate, si scrii ce scrii despre MICUL PARIS iar dovedesti ca ai suferit in mod clar un proces [sa zicem involuntar]de clonare,dovada si recunoasterea faptului ca ai votat ba cu raul ala ba cu altul din lipsa de optiuni zici tu dar eu spun CLARVIZIUNE, caci ai dat girul unui rau fie el si mic,de fapt asa zis mic, deoarece era o cursa securista in care ai cazut[parca de raul mica ai scris ,candva ,daca nu ma insel si nu am timp sa mai verific caci eu mereu scriu in viteza din lipsa de timp si scriind mult, mult mai mult ca cei ce se cacaie sa stranute o fraza, nu am timp de farafastacurile estetice.Eu te-as intreba doar atata si cu asta poti singura sa te evaluezi: Ce ai votat in duminica orbului?Eu nu am criticat pe nimeni cum scrie, nici pe cei cu evidente greseli gramaticale REPATATE NU INTAMPLATOARE, caci m-au interesat doar IDEILE lor, nu lexicul, caci nu ne aflam la un cenaclu literar ci intr-un ring POLITIC.Tebuie sa-mi reiau vechiul nick de LYKOS MONAHOS caci e evident ca reprezint o voce singulara pe acest forum,unde cvasimajoritatea nu are nimic de a face cu mesajul proregalist al Seniorului Coposu

Apreciez sincer efortul tau de-a scrie mai lizibil, stiu din experienta proprie ca de la o vârsta e cam greu sa-ti schimbi deprinderile! (@aldo, daca te prind pe-aici cu viorile ai încurcat-o! Apropo: de ce-aveti amândoi nicknames care duc cu gândul la L.A.D.O. ?)

În "duminica orbului" l-am votat pe Ilici si n-am sa traiesc destul ca sa regret asta.
N-am nicio repulsie fata de monarhie DUPA 5 ANI ÎN BELGIA dar la bafta noastra... Regele Mihai are-o vârsta, dupa ce nu va mai fi cine va fi dupa el, soatza securistului Radu Duda?

Cum ramâne cu Printul Paul? Stiu ca l-a lasat Bratianu "nelegitim" dar paternitatea nu se poate contesta.
Nu s-ar putea s-o rugam pe Her Gracious Majesty Elisabeta a IIa a Angliei sa ne devina Regina? Daca l-ar mai pune si pe Daniel Craig Prim Ministru... :yylove:
mishulyna
Guru
Guru

Postby aldo on Thu Sep 20, 2012 2:53 am

aldo
Membru
Membru

Postby doal on Sat Sep 22, 2012 3:43 pm

MISHULINA_______..................Apreciez sincer efortul tau de-a scrie mai lizibil, stiu din experienta proprie ca de la o vârsta e cam greu sa-ti schimbi deprinderile! (@aldo, daca te prind pe-aici cu viorile ai încurcat-o! Apropo: de ce-aveti amândoi nicknames care duc cu gândul la L.A.D.O. ?)

În "duminica orbului" l-am votat pe Ilici si n-am sa traiesc destul ca sa regret asta.
N-am nicio repulsie fata de monarhie DUPA 5 ANI ÎN BELGIA dar la bafta noastra... Regele Mihai are-o vârsta, dupa ce nu va mai fi cine va fi dupa el, soatza securistului Radu Duda?

Cum ramâne cu Printul Paul? Stiu ca l-a lasat Bratianu "nelegitim" dar paternitatea nu se poate contesta.
Nu s-ar putea s-o rugam pe Her Gracious Majesty Elisabeta a IIa a Angliei sa ne devina Regina? Daca l-ar mai pune si pe Daniel Craig Prim Ministru... :yylove:[/quote][/quote][/quote]

+_TU CE VARSTA AI,
MIŞULINĂ*FLOARE DIN GRĂDINĂ,
SCLEROZATĂ'N TR'O DOCTRINĂ...
EVIDENT BĂSISTĂ
CĂCI, PUTE A.....LATRINĂ
CA ORICE DOCTRINĂ
SECURISTĂ,
CARE ARGUMENTELOR ISTORICE NU REZISTĂ!...[basismele cu Regele Mihai batran(Adenauer era cumva tanar....Albert II de la voi la ce varsta are...ori Elisabetha etc?]; iar batranii Coposu, Ratiu, Tutea, la varsta lor erau niste nimenia pe langa mintile .....(din lipsa de spatiu ,STIMATA MISHULINA, continuarea contra-argumente lor e pe _CLONATII NOI_NEAM DE BASOI;raspunde-mi te rog acolo cu textul in fata si nu te supara de modul in care iti critic ideile probasiste, caci nici eu nu ma supar de observatiile pe care le faci oricat de taioase sau nu ar fi ele, ci incerc sa reflectez asupra lor si in mod sincer sa acceppt ce cred ca e de acceptat si sa argumentez(totdeauna sa argumentez)alte optiuni...care nu-ti plac...]
doal
Guru
Guru

Postby mishulyna on Sat Sep 22, 2012 5:30 pm

doal wrote:+_TU CE VARSTA AI,

50 "de primaveri" :yyton:

doal wrote:SCLEROZATĂ'N TR'O DOCTRINĂ...
EVIDENT BĂSISTĂ

Sclerozata oi fi (vârsta nu iarta pe nimeni) dar basista în niciun caz!
Acuma vezi de ce spuneam ca pe oricine nu-i de-acord cu tine îl incluzi automat în categoria "împotriva ta"?
mishulyna
Guru
Guru

Postby doal on Sat Sep 22, 2012 6:06 pm

mishulyna wrote:
doal wrote:+_TU CE VARSTA AI,

50 "de primaveri" :yyton:

doal wrote:SCLEROZATĂ'N TR'O DOCTRINĂ...
EVIDENT BĂSISTĂ

Sclerozata oi fi (vârsta nu iarta pe nimeni) dar basista în niciun caz!
Acuma vezi de ce spuneam ca pe oricine nu-i de-acord cu tine îl incluzi automat în categoria "împotriva ta"?

*sclerozata!
nu ma refeream la varsta cronologica desi m-ar interesa si ziua si ora ta de nastere caci anul pare a fi 1962, ca sa ma verific ca ceea ce intuesc despre tine, se confirma si-n ezoteric de astrograma, dar in fine nu la varsta ta faceam referire, caci varsta cuiva e varsta arterelor sale si nicidecum cea cronologica, dovada varsta yoghinilor; nu esti impotriva mea[nimeni nu e impotriva mea ca persoana caci nici eu nu-s impotriva voastra a NIMANUI ca entitati, ci ca idei, doctrine etc' CARE PRIN DIALOG POT SA CAPETE ALT CONTUR CAT MAI APROAPE DE ADEVAR caci asa spunea siu parintele dialecticii; toti suntem romani la urma urmelor, acelasi sange daco-romani la origini sa zicem desi multi au influente de toate soiurile(unii gagauze!!!!), sau de nu romani cu acelasi bagaj cromozomial_genetic vorbind, suntem romani macar ca limba materna, cu aceiasi limba materna , limba vechilor cazanii, care-o plang si care-o canta pe la vatra lor taranii, dupa cum spunea un mare moldovean de al tau']' deci nu esti impotriva mea ci impotriva ta insati(insuti) asa cum ai fost si atunci cand l-ai votat pe Iliescu in duminica orbului..... Tu mi-ai scris ce mi-ai scris la repezeala acum(ca si mine dealtfel dar din alte motive)deoarece nu ai citit inca ceea ce ti-am explicat oarecum pe larg dar inca insuficient pe topikul CLONATII NOI=CLONATII BOI. Scrie-mi ceva acolo ca raspuns la randurile ACELEA si te voi cauta pe acel topik raspunzandu-ti maai putin grabit diseara, la tot ce ti se pare fals in logosul meu politic'; 'iti voi raspunde sigur diseara sau candva mai tarziu cand e noapte pe la voi caci acum sunt pe drumuri...
doal
Guru
Guru

Previous

Return to Forumul celor interesati de politica