doal wrote:mishulyna wrote:doal wrote:
_Cam ce credeti ca ii spune,ii sugereaza, ii da de gandit basistei DIASPORE [belgiene sau de aiurea] sirul lung de oameni ce marsaluesc in jurul Cotrocenilor, scandand lozinci anti-Basescu si pe tricourile carora scrie sugestiv doar atat:"POPORUL A VOTAT,BASESCU SUSPENDAT!? Oamenii acestia marsaluesc in fiecare zi in jurul Palatului Cotroceni, devenit acum cat timp sta kanalia acolo, din celebrul palat de odinioara al regelui ctitor de tara, ctitorul ROMANIEI MODERNE, CAROL I, un HULIT buncar hitlerist daca luam in consideratie ura antibasista sau o vizuina de jivina blestemata, daca ne amintim de politistii revoltati cu faimosul lor ..."_IESI AFARA JAVRA ORDINARA?!"_
Mie personal îmi spune ca USL trebuia sa ceara actualizarea listelor electorale si ca oamenii aia ar trebui sa-si gaseasca ceva mai bun de facut decât sa se lase manipulati.
Cine nu-i cu voi e împotriva voastra? Asta e-un punct de vedere comunist! Daca asa sperati voi sa atrageti simpatizanti si sa câstigati alegerile: va anunt cu respect ca am mari îndoieli!
... pai cei 7,4 milioane(din care credeam ca faci parte si tu) nu au fost cu BASESCU...ci in mod evident impotriva lui si a mafiei sale pe care ai vazut-o adunata in plen in palatul de la nunta fonfaitei pline de succesuri, unde coarda de Pleshkoy, noua Marie_Antoinette a republicutzey, zambea sfidatoare, din luxoasele ei tzoale, ritos-languros de puturos, poporului saracit, exasperat si cu mana pe ...cutzit!
Fac parte si eu din cei 7,4 milioane din respect pentru parintii mei care la vârsta lor s-au dus la vot dar cu mâna pe cutit nu obisnuiesc decât la bucatarie!
doal wrote:_care NOI?[apropo de "asa sperati voi"?]...Daca eu fac parte,dupa parerea ta total gresita, din categoria _"VOI"_ tu din ce categorie faci parte? ITI REPET CE AM MAI SPUS: EU MILITEZ PT O FORMA DE STAT CA CEA DIN TARILE SCANDINAVE REGALE[desi nici de Finlanda nu mi-e rusine dar nu are Romania "vana"sa ajunga ca ea],BENELUX,LICHTENSTEIN,UK,,,,si restul pana la 10, caci in toate, inclusiv in Spania cu toata criza asta devastatoare, poporul nu contesta forma de stat care cel putin le asigura STABILITATEA POLITICA ci contesta cu totul altceva...
La asta ma refer:
doal wrote: Fara fond logic e aprecierea ta ca cei doi s-au facut de ras: e o teza basista 100 la suta.Dati-l voi jos, diaspora asta "caldut"basista ce va dati antibasisti, pe Basescu, netinand cont de USL,singura forta din tara care exista azi,caci eu alta nu vad, dar poate vezi tu si alti calduti care nu vad in revenirea kanaliei la Cotroceni o rusine nationala, o blasfemie la adresa democratiei daca pot zice asa, o nelegiuire , o sfidare de nemernic la adresa romanilor, caci a revenit prin O LOVITURA DE STAT [cu concursul SUA_UE[Barosso-Merckel].De asta propaganda basista, orchestrata de procuroarea bolsevica MACOVEI, tot vorbea de lovitura de stat. Ca tu gandesti asa cum gandesti, nu e de mirare.Iti tragi cultura politicao-istorica din ceausism, probabil din lipsa de alte surse de informare.Nu cred ca adormeai cu Europa Libera in cap, cu lectiile de istorie nefalsificata predate de ei.Spune-mi sursele de informare politica si iti spun cine esti!Tu ai criticat ANTENA 3 in stil basist, si probabil ca nu ai inteles dece kanalia va invita sa nu va uitati pe ANTENA 3.Ca ai idiosincrazie la regalitate, si scrii ce scrii despre MICUL PARIS iar dovedesti ca ai suferit in mod clar un proces [sa zicem involuntar]de clonare,dovada si recunoasterea faptului ca ai votat ba cu raul ala ba cu altul din lipsa de optiuni zici tu dar eu spun CLARVIZIUNE, caci ai dat girul unui rau fie el si mic,de fapt asa zis mic, deoarece era o cursa securista in care ai cazut[parca de raul mica ai scris ,candva ,daca nu ma insel si nu am timp sa mai verific caci eu mereu scriu in viteza din lipsa de timp si scriind mult, mult mai mult ca cei ce se cacaie sa stranute o fraza, nu am timp de farafastacurile estetice.Eu te-as intreba doar atata si cu asta poti singura sa te evaluezi: Ce ai votat in duminica orbului?Eu nu am criticat pe nimeni cum scrie, nici pe cei cu evidente greseli gramaticale REPATATE NU INTAMPLATOARE, caci m-au interesat doar IDEILE lor, nu lexicul, caci nu ne aflam la un cenaclu literar ci intr-un ring POLITIC.Tebuie sa-mi reiau vechiul nick de LYKOS MONAHOS caci e evident ca reprezint o voce singulara pe acest forum,unde cvasimajoritatea nu are nimic de a face cu mesajul proregalist al Seniorului Coposu
Apreciez sincer efortul tau de-a scrie mai lizibil, stiu din experienta proprie ca de la o vârsta e cam greu sa-ti schimbi deprinderile! (@aldo, daca te prind pe-aici cu viorile ai încurcat-o! Apropo: de ce-aveti amândoi nicknames care duc cu gândul la L.A.D.O. ?)
În "duminica orbului" l-am votat pe Ilici si n-am sa traiesc destul ca sa regret asta.
N-am nicio repulsie fata de monarhie DUPA 5 ANI ÎN BELGIA dar la bafta noastra... Regele Mihai are-o vârsta, dupa ce nu va mai fi cine va fi dupa el, soatza securistului Radu Duda?
Cum ramâne cu Printul Paul? Stiu ca l-a lasat Bratianu "nelegitim" dar paternitatea nu se poate contesta.
Nu s-ar putea s-o rugam pe Her Gracious Majesty Elisabeta a IIa a Angliei sa ne devina Regina? Daca l-ar mai pune si pe Daniel Craig Prim Ministru...

Mieux vaut aller seul quelque part que nulle part à plusieurs.