Caut baby sitter

Un forum dedicat copiilor nostri,ne-ar putea ajuta in primul rand sa trecem mai usor peste anumite probleme specifice educarii si cresterii lor,mai ales atunci cand putem schimba din experienta si informatiile pe care le avem

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Caut baby sitter

Postby Manuela*** on Tue Aug 07, 2012 4:43 pm

Buna ziua,caut o doamna pt a avea grija de fetita mea incepand cu luna septembrie , 2ore si jumatate dimineata de la orele 6 la 8:30 cand trebuie dusa fetita la gradinita. Locuiesc in Bruxelles,langa Parc du Forest. Persoanele interesate imi pot scrie pe adresa de e-mail manuelaiftimie@yahoo.com

Va multumesc,
Manuela
Manuela***
Junior
Junior

Re: Caut baby sitter

Postby camy230 on Thu Aug 09, 2012 10:45 am

Sper sa gasiti o persoana care sa fie mai aproape de zona in care locuiti! Eu as fii fost interesata dar dupa o studiere mai atenta a drumului pe care ar trebui sa-l fac ca sa ajung acolo m-am razgandit. Este o distanta de o ora si jumatate ( locuiesc in Machelen) si nu gasesti mereu bus atat de dimineata astfel incat la 6 sa pot ajunge la dumneavoastra.
Va doresc mult succes!
camy230
Nou venit
Nou venit

Postby simonac on Tue Sep 25, 2012 4:49 pm

Buna Manuela,

ai gasit babysitter intre timp? si daca da, daca ai putin timp , da-mi te rog cateva sfaturi..eu acum am inceput sa caut - este destul de urgent - si nu stiu exact de unde sa incep :)

multumesc,
simona
simonac
Nou venit
Nou venit

Postby dana_m76 on Tue Sep 25, 2012 6:09 pm

daca nu ati gasit inca ma puteti contacta la nr de tel 0483550992.Dana
dana_m76
Nou venit
Nou venit

Return to Despre copii si parinti