iubesc fotbalul

Forum regional, dedicat comunitatilor romanesti din diverse zone ale Belgiei si de ce nu...ale Europei. Aici puteti gasi alti romani care locuiesc in apropiere de dumneavoastra. Titlul topicului trebuie sa reflecte regiunea sau orasul dv.

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

iubesc fotbalul

Postby tiano on Thu Sep 20, 2012 1:29 am

Imi lipseste tare mult fotbalul,miscarea p terenul de fotbal,daca e cnva care are nevoie de un coechipier bun in echipa ma poate contacta la maill'ul dragosh_o7ronaldo@yahoo.com. multumesc frumos
tiano
Nou venit
Nou venit

Re: iubesc fotbalul

Postby tomcat0 on Thu Sep 20, 2012 8:05 pm

Salutare... si eu sunt doritor de miscare... pana anul trecut pana sa vin aici am jucat saptamanal in Ro... acum nu prea am cu cine, suntem vreo 3, poate chiar 4 care am dori sa jucam saptamanal... insa nu ne gasim coechipieri
tomcat0
Junior
Junior

Postby ionut29 on Wed Sep 26, 2012 11:02 am

Se pare ca sunt avantaje si dezavantaje ale emigrarii:)
ionut29
Nou venit
Nou venit

Postby ioanadrianmihaita on Wed Sep 26, 2012 2:57 pm

SALUTARE ! intradevar fotbalul ne uneste pe toti ! :tooth: :tooth: SI eu sunt in cautarea unei echipe sau cel putin a unor doritori de miscare dar pe aici e mai greu doar dak esti inscris la o echipa de fotbal ce reprezinta oraselul, comuna din care faci parte! eu stau in Marche-en-Fammene la vreo 50 km de Namur. VOI prieteni pe unde habitati? :tooth: :tooth:
ioanadrianmihaita
Junior
Junior

Postby RLC on Wed Sep 26, 2012 3:10 pm

RLC
Moderator
Moderator

Postby Protos on Sat Sep 29, 2012 12:04 am

Sal,

joc fotbal in sala si as avea nevoie de 2 sau 3 coechipieri.E un campionat si se joaca in zona Ninove.Daca e cineva interesat ,astept PM.
Protos
Initiat
Initiat

Postby pucini on Sat Sep 29, 2012 2:03 pm

tomcat0 wrote:Salutare... si eu sunt doritor de miscare... pana anul trecut pana sa vin aici am jucat saptamanal in Ro... acum nu prea am cu cine, suntem vreo 3, poate chiar 4 care am dori sa jucam saptamanal... insa nu ne gasim coechipieri

in ce zona locuiesti? daca esti prin kraainem pot sa te ajut cu o sugestie, merci
pucini
Guru
Guru

Postby tomcat0 on Mon Oct 01, 2012 8:02 pm

eu locuiesc in Bruxelles, in Saint-Gilles... si ceilalti prieteni ai mei tot in Bruxelles locuiesc dar in alte cartiere
tomcat0
Junior
Junior

Postby lucifer on Mon Oct 01, 2012 8:40 pm

salut ... si eu locuiesc in Bruxelles (etterbeek) si as fi f interesat de meciurile de fotbal care imi lipsesc atat de mult de cand am plecat din Ro :)
lucifer
Nou venit
Nou venit

Postby tomcat0 on Mon Oct 01, 2012 10:24 pm

Eu sper ca pana la urma sa ne strangem 12 sa putem inchiria o sala undeva aici in Bruxelles si sa ne incepem miscarea de care toti avem nevoie :) Noi mai obisnuim sa mergem la tenis si la ping-pong la centrul sportiv din Woluve... e cam departe, dar e bine dotat .
tomcat0
Junior
Junior

Postby ioanadrianmihaita on Mon Oct 01, 2012 11:51 pm

FRATILOR IA DATI MI SI MIE VREO SUGESTIE. SE GASESTE DE MUNK MAI USOR PTR ROMANI LA BRUXEL? vad k multi romani sunt acolo si deasemenea multi iubitori ai sportului rege ! poate dak gasesc de munk acolo imi gasesc si o echipa unde sa joc fotbalul de care duc lipsa ! o sugestie de munk ;;;;!
ioanadrianmihaita
Junior
Junior

Postby tomcat0 on Thu Oct 04, 2012 12:04 am

Avand in vedere ca ne cam adunam de 2 echipe, sper :)... m-am apucat sa sun pe la terenuri de fotbal in sala. Am inceput cu Centrul sportiv din Woluwe, care nu are nimic liber pana in decembrie... in principiu am zis ca ar fi bine daca gasim vineri seara dupa ora 19.30. Daca cumva cunoasteti alte terenuri de fotbal, acoperite... dati-mi niste numere de telefon unde ma pot interesa pentru rezervari. Am inceput sa caut si pe internet, dar poate stiti voi alte centre sportive din Bruxelles care detin terenuri de fotbal. Multumesc!
tomcat0
Junior
Junior

Return to Comunitati Romanesti in Belgia