Violeta.Dana wrote:Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Am revenit acum pe forum si am fost surprinsa de cat de multe comentarii s-au strans.
Intre timp am venit in Belgia :) Fac aproape doua luni de cand sunt aici, si in urma experientei de pana acum pot spune ca as putea da dreptate fiecaruia dintre voi, desi unele raspunsuri sunt contradictorii :)). Totusi, nu am simtit asa multa raceala din partea belgienilor, din contra, par niste oameni educati, politicosi si prietenosi. In schimb sunt oarecum dezamagita de multimea de imigranti, in mare parte de proasta calitate, care dau un aspect neingrijit acestei tari (eu locuiesc in Bruxelles acum, am obs. ca in alte orase nu e chiar asa).
@leukeroemeen - studiez Management eu, deci ma refeream la domeniul economic. Nu mi-am cautat inca un job, pentru ca am fost foarte ocupata cu masterul, nu stiu inca ce oportunitati am in acest sens, ramane sa mai explorez...
Mult SUCCES Violeta , admir la tine curajul si ambitia de care dai dovata. Nu trebuie sa bagi in seama fiecare parere negativa pe care o primesti aici pe forum, ce o sa faci in continuare depinde de tine o sa fii respectata cu siguranta de belgieni dak si tu la randul tau o sa le oferi respecul tau. Am citit mai sus ca belgienii sunt oameni reci; eu cred ca fiecare tara are ,,oameni reci ",si in Romania sunt oameni reci (nu exista padure fara uscaturi) .In viata trebuie sa incerci, sa te zbati, sa faci cv... nu sa stai sa iti cada cv din cer sau sa-ti fie frica ca intalnesti oamnei reci.
Eu iti urez multa bafta ! si sa iti urmezi drumul pe care l-ai ales dak este cel dorit de tine cun adevart. Putin optimism nu strica esti tanara tot viitorul il ai in fata ;exploreaza viata; doar asa se ajunge la succes prin munca si perseverenta !