Firme tepare in Belgia

Disctutii despre si cu informatii utile pentru romanii din Belgia

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: Firme tepare in Belgia

Postby MolenbeekPride on Mon Apr 30, 2012 10:53 pm

violetavioleta wrote:sunt multi romani care sunt distrusi aici in belgia. vine romanul in belgia si este pur si simplu distrus. vrei sa aduni ceva bani daca muncesti in strainatate? dute unde vezi cu ochii. dar nu veni aici in belgia. oriunde , dar nu aici. aici pierzi, aici te faci tarana. si asta baronilor romani care sunt stapani pe piata munci. autoritatile belgiene stiu asta, si rad de noi,cand vad cum ne certam si ne uram intre noi. sa spuna aici un roman care nu a fost furat. toti ati fost furati, dar va este rusine sa spuneti.
doriti inca un nume de tepar? poftiti<popa liviu,, zis avocatul, face bani grei pentru nimic, adica pe gratis sau pe spinarea romanilor care nu stiu unde sa mearga si nu stiu sa vorbeasca macar franceza.ex<400 euro pentru deschis acte ca independent,si 200 pentru inchis. un sarlatan care te fura cu zambetul pe buze. totul este gratuit. cand vb cu el iti spune ca este avocat, apoi la comuna se prezinta drept translator ,nicidecum avocat. un escroc cu doua firme de racolat romani, pe care ii jupoaie de bani, si ii nenoroceste . feritiva de acest vampir din cluj. astept replica din partea lui, dar nu cred ca o sa faca asta pentru ca o sa spun mai multe despre el. am sa revin . multumesc romanilor cinstiti

Asta nu e de la Euroconsult? E vechi in bransa.O fi excrocare daca isi si face treaba pe care o clameaza pe o piata libera la pret si pentru care cere pretul de-l zici? Ma gandesc ca ar putea cere si un rinichi de la client.Dar ...i-l dai?
Mai degraba e vorace decat excroc.
MolenbeekPride
Senior
Senior

Postby AliBaba on Tue May 01, 2012 7:01 pm

Nestiinta are un pret. Daca nu stii boaba din limba tarii unde-ai aterizat, daca nu stii nimic despre demersurile pe care trebuie sa le faci, daca nu stii nimic despre legislatia respectiva, atunci platesti. Mai mult sau mai putin. In timp, in bani, in nervi, uneori cu sange (fara misto). In cazul lui Popaliviu, e vorba de bani, si anume MULTI. Dar stiu domnisoare ravisante care cer si mai mult. Totul e relativ.
Soarele nu rasare de doua ori in aceeasi zi.
AliBaba
Membru
Membru

Postby Gesto on Tue Jun 19, 2012 8:09 pm

Exista un site in Belgia ceva de genul Lista Neagra (Black List Company) ?

Stie cineva ?

Daca nu exista si as face eu unul, ar fi sustinatori ?

Ma intereseaza daca ar fi oameni care sa puna documente si sa posteze despre firmele de genul care nu le-au platit.
Fac un proiect si il propun si statului Belgian, pentru sustinere, juristi, avocati, experti, etc

Si cumnatul meu s-a lovit de unul.

Sa va feriti de RKSK SPRL, un moldovean de peste prut care nu plateste oamenii.

Isi bate efectiv joc de toti.
gheghe
Gesto
Junior
Junior

Postby ETET on Tue Jun 19, 2012 10:30 pm

sa deschida cineva un topic si cu firmele ce sunt corecte - tre' sa fie mult mai multe, ca pana acum din cele"rele" nu ati enumerat 10 (si doua erau conduse de straini, moldovean, flamanzi :D ) - ori la cat de mare e comunitatea de romani ... :foollove:

ce naiba, mai ales treaba cu d'l avocat : parca prea are legatura cu "capra vecinului" ; omul cere ... si atat. :worky:
Dovada existentei civilizatiilor extratereste inteligente exista : nu ne-au contactat inca.
ETET
Membru
Membru

Postby TANASESCUGinu on Wed Jun 20, 2012 1:45 am

De ce o lista cu firmele corecte? O firma corecta trebuie sa fie ceva normal, iar cele neserioase trebuiesc facute cunoscute ca cei ce-si cauta de lucru sa stie sa le evite.
TANASESCUGinu
Initiat
Initiat

Postby Gesto on Wed Jun 20, 2012 5:55 am

E bine sa stii de cine te feresti.

Am intrebat ceva mai sus !

E cineva interesat macar de ce se intampla ? sau in continuare nu ne intereseaza de ce se intampla semenilor nostrii.

Cand am intrebat de cineva care ar fi interesat nu ma refer interesat d.p.d.v. financiar.

Rombel se chinuie de ceva ani sa ne adune, iar noi nu am invatat un lucru. Nu este vb de mine (doar pielea mea sa fie bine).

Daca noi aici suntem de ex 10.000 de romani, iar la 9000 le merge prost, automat si pe restul de 1000 ii afecteaza.

Acum unii ar zice, da ce treaba am eu cu altu ?

Ai treaba, pentru ca esti roman, iar romanii nu sunt prea bine vazuti, datorita celorlalti. Cei care dau teapa genereaza persoane care nu primesc bani, de aici se duce mai departe, taxe neplatite, intarziere plati.

Nu am venit eu sa inventez roata, dar rombel ne ofera sansa sa o folosim.

Tot aud in Belgia de comunitatea romaniilor, care e ? e doar cu numele ?
gheghe
Gesto
Junior
Junior

Postby Topolino on Tue Jun 26, 2012 8:55 pm

In belgia nu are nimeni curajul sa puna pe o lista firmele tepare.
Spui ca X e tepar dar numai dupa ce judecatorul a hotarit...Daca nu, nu te poti lega de nimeni.
Pina una alta, ministerul economiei, a pus pe pagina sa , generalitati in ceea ce priveste tzepele/arnaques cunoscute pe teriroriul national lhttp://economie.fgov.be/fr/consommateurs/
“Dictatura îţi închide gura; Democraţia te lasă să vorbeşti cît te ţin puterile.”
Topolino
Membru
Membru

Postby ion prof on Sun Oct 07, 2012 4:53 pm

Eu ma minunez cand vad pana unde poate merge neprofesionalismul si slaba pregatire a unora. :shout:
Eu lucrez din 2008 cu firma BPO International SPRL si mai am 9 colegi, romani care colaboreaza cu aceasta firma, inca de la infiintarea ei. II puteti contacta pe oricare dintre ei sa cereti referinte, sau siteul Bancii Carrefour des Entreprises belgian (rubrica public search) sa vedeti date economice despre firma la care lucrez.
Bineinteles ca sunt coborasuri si urcusuri in viata unei firme, mai ales intr o societate in criza economica si foarte concurentiala, cum este cea belgiana. Bineinteles ca, din pacate, sunt si confranti care vin in Belgia si asteapta sa i intampine 'cainii cu coaci in coada' desi, acestia nu au nici cea mai mica pregatire sau experienta (vezi cazul tatalui lui Cristi, un batranel simpatic...dar care a venit pt un post de electrician, cand eu lucram deja la Geco si care, avea viteza unui melc si nici macar eficienta unui muncitor necalificat). Nu toata lumea reuseste, din pacate in viata si nu toata lumea poate colabota cu o firma un timp nedeterminat, mai ales cand se prezinta cu o calificare, cu care nu are nici o treaba.
Si asta e drept, din fericire: Dumnezeu da fiecaruia ceea ce merita!
Inca ceva: o firma (vezi Geco) nu intra in faliment pt ca nu vrea sa plateasca muncitorii...este un lung proces care implica curatori si alte alea, despre care oricine poate vorbi, dar putini inteleg cum functioneaza, din pacate.
ion prof
Nou venit
Nou venit

Postby posorica on Sun Oct 07, 2012 5:14 pm

exact! Bpo International nu plateste orele care se stau in santier, ci orele care se muncesc in santier! daca veniti sa munciti sunteti bine platiti, daca veniti sa stati si sa cereti bani, mergeti la o banca...e mai usor si mai aproape decat Belgia!!!

ce pacat.... cand romanii cred ca vin in Belgia fara nici o calificare .... dar cer firmelor ca BPO International sa i plateasca numai pentru ca sunt romani! Daca nu aveti calificari, stati domnilor acasa...nici o firma nu si permite educatia comunista a unora: noi ne facem ca muncim...ei se fac ca ne platesc, dar toti suntem fericiti! Si sotul meu lucreaza cu BPO International din 2008, cei calificati si care au dorit sa munceasca au ramas, pacat pentru cei ce doresc plimbari prin lume gratis si cred ca li se cuvine orice!!! Pacat!
posorica
Nou venit
Nou venit

Postby thanatos718 on Sun Oct 07, 2012 8:35 pm

bre omule,da cat de gogoman poti sa fii incat sa crezi ca cineva crede ca o persoana is de fapt doua persoane diferite??
thanatos718
Junior
Junior

Postby RLC on Mon Oct 08, 2012 12:03 am

....ion prof si posorica ......

Nu e cazul sa creati mai multi useri pe forumul Rombel pentru a va posta o parere.

C.
RLC
Moderator
Moderator

Postby alex1979 on Fri Oct 26, 2012 8:40 am

bpo international......o MARE teapa, va spun din ce-am vazut nu din ce vb unul si altul, una promit si alta i-ti ofera cand ajungi acolo
alex1979
Nou venit
Nou venit

Postby ggtv on Tue Oct 30, 2012 8:58 am

salutare,
ma alatur si eu celor care au avut "norocul" sa lucreze la bpo international.Nea Costica Bocanet (patronul) si cu ginerele sau(o mare javra)se cred Dumnezeu pe pamint.Acesti indivizi nu pot fi numiti oameni ,ci niste scirbe,nici animale nu-i poti numi ,fiindca si animalele au sufletul mai curat ca ei.Au tras multe tepe in perioada 2008-2011 si continua sa fraiereasca romanii si acum.Am vazut ca au iar anunt pe internet de angajare pt instalatori (parca).
Cel sau (cei) care au scris mai sus ca- romanii nu erau meseriasi- cred ca e ginersu lui mos costica.Au uitat sa mentioneze faptul ca un meserias trebuie sa duca in circa neamurile lui nea costica -cumetri,nepoti,gineri.Acum am inteles ca sau batut intre ei(cu cumatru,cu ginerele),nea costica s-a dus iar sa se opereze(poate ne ajuta D.... si scapa pamintul de un nenorocit).
ma BUCUR CA CINEVA A LUAT INITIATIVA PT UN ASFEL DE TOPIC.E foarte folositor si ne mai ferim si noi de teparii astia.

Eu pot sa adaug o firma belgiana ,care are asfel de pacate(le-a invatat de la sefii romanilor cu care lucreaza).Firma se numeste YPRADO N/V din Waregem si a avut o firma deschisa in Romania SC CONINSTAL din Focsani.
Am sa mai adaug numele unei firme tot din Vrancea-Suraia,dar mai intai sa vorbesc cu baietii care mai lucreaza acolo cum se mai numeste firma(anual ii schimba denumirea sau infiinteaza alta)
ggtv
Nou venit
Nou venit

Postby Guest on Tue Oct 30, 2012 12:49 pm

buna ziua la toti,si felicitari pentru topicul acesta celui care la facut!!!ca si in alte tari,gen italia ,spania,anglia,unde sau dus romanii sa munceasca sau dus si escrocii romani sa tepuiasca,ca de, unde-s multi noi veniti o fii si vreo cativa mai prostuti sau mai naivi sau mai disperati sa gaseasca de munca sa nu-si faca dracu datorii sau sa ramana pe strazi!!!am si eu o informatie despre un roman(de-ar fii,ca-i tigan toata ziua) tipul se numeste BURDUJA DUMITRU,e tigan din PLOIESTI sau de prin zona aia...iar firma se numeste DIMITRI CONSTRUCT sprl, ia romani si mai nou asa zisii modoveni-romani,ia lucrari si isi ia oameni cate 2 3 zile asa,fara acte in negru,se lauda ca e serios si cand e vorba sa plateasca se da la fund,sau iti plateste mai putin....sia batut joc de o gramada de oameni....FERITIVA DE TIGANU ALA NENOROCIT!!!! :shout: :shout:
Guest

Postby ion prof on Mon Jan 07, 2013 5:48 pm

Ne minunam cu totii (cei ce lucram din 2008 cu fam. Bocanet, de cele scrise de toti 'pasagerii' prin Belgia, Romania, Europa in general...firma BPO International este inca pe piata belgiana, si asta din 2008, cu +- 10 colaboratori seriosi si stabili care si pastreaza joburile, de atunci si pana acum. Cei care vin sa profite si n au alta ocupatie decat barfa ieftina, atat pe internet cat si pe santiere, sunt liberi sa faca asta, pt ca, de altceva oricum nu sunt capabili ;-)

Si dupa cate ne am gandit noi+ greselile gramaticale, credem ca domnul Marius Tataru posteaza aceste barfe ieftinute.... Ce i Mariuse, draga, s au saturat si noii patroni de furturile tale dupa santiere si ai ajuns iar 'fara ocupatie' ... si capabil doar de barfulite ieftine cu nickuri culese de pe campii, ca si comentariile pe care le scrii? Si mai schimba placa cu Dzeii, daca vrei sa nu se prinda altii, ca doar tu comentezi negativ.... chiar daca ai 100 de nickuri, comentariile tale seamana cam tare intre ele! :-))

Se pare c ai uitat, Marius, ca 'nenorocitii aia fara inima' ai familiei Bocanet &co te au carat in spate la spital cand aveai probleme si nu se uita nimeni la tine... si Dl Bocanet e f bine, medical, dc tot erai ingrijorat?!... iar, in locul tau, as avea grija ... pt ca... Dzeu, chiar da fiecaruia exact dupa cum merita, nu dupa cat de mult ...vobeste aiurea!
Last edited by ion prof on Mon Jan 07, 2013 9:59 pm, edited 1 time in total.
ion prof
Nou venit
Nou venit

PreviousNext

Return to Utile/Societate/Adrese