violetavioleta wrote:sunt multi romani care sunt distrusi aici in belgia. vine romanul in belgia si este pur si simplu distrus. vrei sa aduni ceva bani daca muncesti in strainatate? dute unde vezi cu ochii. dar nu veni aici in belgia. oriunde , dar nu aici. aici pierzi, aici te faci tarana. si asta baronilor romani care sunt stapani pe piata munci. autoritatile belgiene stiu asta, si rad de noi,cand vad cum ne certam si ne uram intre noi. sa spuna aici un roman care nu a fost furat. toti ati fost furati, dar va este rusine sa spuneti.
doriti inca un nume de tepar? poftiti<popa liviu,, zis avocatul, face bani grei pentru nimic, adica pe gratis sau pe spinarea romanilor care nu stiu unde sa mearga si nu stiu sa vorbeasca macar franceza.ex<400 euro pentru deschis acte ca independent,si 200 pentru inchis. un sarlatan care te fura cu zambetul pe buze. totul este gratuit. cand vb cu el iti spune ca este avocat, apoi la comuna se prezinta drept translator ,nicidecum avocat. un escroc cu doua firme de racolat romani, pe care ii jupoaie de bani, si ii nenoroceste . feritiva de acest vampir din cluj. astept replica din partea lui, dar nu cred ca o sa faca asta pentru ca o sa spun mai multe despre el. am sa revin . multumesc romanilor cinstiti
Asta nu e de la Euroconsult? E vechi in bransa.O fi excrocare daca isi si face treaba pe care o clameaza pe o piata libera la pret si pentru care cere pretul de-l zici? Ma gandesc ca ar putea cere si un rinichi de la client.Dar ...i-l dai?
Mai degraba e vorace decat excroc.

) - ori la cat de mare e comunitatea de romani ...