doal

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Re: doal

Postby mishulyna on Wed Sep 19, 2012 9:40 pm

aldo wrote:

Folosindu-ma de minunatele aplicatii ale Iphone5

Ce tzeapa ti-ai luat...
Si zi asa, tre' sa schimbi docking station, ai? :yellgrin:
Mieux vaut aller seul quelque part que nulle part à plusieurs.
mishulyna
Guru
Guru

Postby aldo on Fri Sep 28, 2012 9:06 am

Unde-i doal?
aldo
Membru
Membru

Postby mishulyna on Fri Sep 28, 2012 5:24 pm

Habar n-am, o fi ca de obicei pe drum, între doua avioane.
mishulyna
Guru
Guru

Postby aldo on Sat Oct 06, 2012 12:01 pm

Dorinta asta obsesiva de a se distanta de noi,de a nu se amesteca cu plebea,are reminiscente in perioada comunista cand accesul taranilor la cunoastere s-a accelerat.Bataia obsesiva cu pumnul in piept,”stiti cine sunt eu”este frica de a nu fi confundat cu cei care i-au stat in jur.Noi astia citadinii,smecherasii care stapanim limba si argoul,ii vom crea mereu complexe.Am incercat cu el metoda”unul invata de la celalat”,in idea de a salva dialogul,uneori extrem de interesant,si merge in conditiile in care ignori marlanismele sale.E un taran,vesnic bantuit de blestemul karmei bordeiului.Poate de aici si aspiratiile catre roialitate.Ar fi interesant Doal pentru un psihanalist?Ohohoo si inca cum 
aldo
Membru
Membru

Postby mishulyna on Sat Oct 06, 2012 3:04 pm

Si tu acuma...

O fi patit omul ceva: s-o fi stricat compul, o fi uitat passwordul, câte nu se pot întâmpla?!
Matale pari mai complexat decât el, altfel nu vad de ce te-ar deranja ca-ncearca sa iasa în evidenta. Si daca ar fi taran ce?
N-ai cunoscut niciodata mârlani "citadini"? Daca ar sta cineva sa ne "psihanalizeze" pe toti de pe Rombel ar da în bâlbâiala... :yellgrin:
mishulyna
Guru
Guru

Postby doal on Mon Oct 08, 2012 4:28 pm

La sud de tara lui Ivan
Un raid de noapte-i un bun ban
Pe cerul din Afganistan
Ochind atent vreun taliban!......

1)Mishulina_floare din gradina/timpul e de vina....(Cu bastonul lui d'arama/Zeul Kronos totul sfarma/...si-iata-ne in prag de iarna!)

_Iti sunt dator cu niste raspunsuri mai vechi(cred ca ti-am raspuns doar la doua dintre ele, iar de celelalte de care nu-mi mai amintesc acum si nu am timp sa le revad caci sunt in fuga pe acest Rombel, d.p.d.v. politic cam 'anemic de mititel ", voi raspunde probabil dupa 14 octombrie.Intre timp daca ai alte intrebari, sau alte teme de dicutii politice cu placere le voi ceti, eu neavand timp sa intru decat pe acest rombel politic9esential pt mine in ceea ce priveste votul diasporei ametita de Baconschi si branza)
_Lui Aldo ii spun ca ieri am avut putin timp sliber,suficient ca sa vad doua emisiuni de exceptie pe Antena 3, una despre frontieristi[ efectiv am plans, mi-am plans prietenii disparuti, caci ma leaga amintiri cumplite de acest subiect) si cealalata iarasi extraordinara dat fiind faptul ca bestiile securiste, basistii in prim plan, au indus in mintea clonata a "stupid people" FALSUL MONSTRUOS CA ACEI MARTIRI AI DEMNITATII NOASTRE CA NATIE DE EROI ANTIBOLSEVICI-ANTISECURISTI-ANTIREPUBLIVOY, ar fi fost niste banditi[o minciuna care ii scoate pe romanii adevarati din ...minti!).

Poate ca hiper-narcisista "clona"Aldo, clona categoria "prosti cu carte"(,multa multa carte, dar tamaie d.p.d.v. viziune politica, psihologic vorbind un disarmonic al hiperafectului, iar cultural un gramatici, nu ca Patanjali ci ca acel carici infatuat de Ungureanu_evreiasul de Iasi al basistilor incalificabili de lasi, elevul Gramaticii lui Grau),a retinut spusele lui Octavian Paler_conte de Lisa(premonitoariu oare, si Lisa lui Gadea,Lisa partizanilor muntilor Fagaras?), referitor la tarani:"_Ne place nu ne place noi suntem un popor de tarani". Paler zicea ca temelia vietii noastre e satul.

_Citind la repezeala angoasele lui Aldo, mi-am amintit de Molenbeek care avea totusi ceva de zis desi de pe pozitiile sale de colonel de securitate. Nu spun asta ca o certitudine, ci ca o opinie desigur[ceva de genul expresiei "dupa umila mea parere"]caci eu ca si Paler(macar in asta si in admiratia pt martirii antibolsevici, unici in tot lagarul stalinist ma aseman cu el sau cu altii ca el..) sunt bogat in incertitudini, nu numai existentiale ci de tot soiul..... Il invit pe Aldo sa reciteasca disputele mele cu Molenbeek, un adversar teapan in logosul sau manipulator, dar ...logos, nu balmajeli penibile de ranchiuni ieftine.Combate-ma ca Molenbeek, prietene,chiar si cu falsuri istorice, caci cred ca si tu esti plin de ele, deoarece pari clonat batz!...NU E O CEERTITUDINE, poate ca nu esti ci doar pari,dar dovedeste-mi prin ceva cine esti de fapt, in afara de un pedant ranchinuos!
doal
Guru
Guru

Postby mishulyna on Mon Oct 08, 2012 9:28 pm

Uf!
Bine-ai revenit, începeam sa-mi fac griji (ca mai sunt si alte belele care pot ateriza pe capul unui om decât sa i se strice compul)! Crezi ce vrei dar un personaj atât de pitoresc ca dumneata mai rar pe la noi. Se pare ca-n ziua de azi românii au cu totul alte preocupari decât sa-si cultive imaginatia si intelectul în general...

doal wrote:_Iti sunt dator cu niste raspunsuri mai vechi(cred ca ti-am raspuns doar la doua dintre ele, iar de celelalte de care nu-mi mai amintesc acum si nu am timp sa le revad ...

Nu-mi esti dator cu nimic. Nu esti dator cu nimic nimanui de pe Rombel. Daca-ti face placere postezi, daca nu, nu.
doal wrote:...caci sunt in fuga pe acest Rombel, d.p.d.v. politic cam 'anemic de mititel "

Nici noi nu-ti suntem datori cu nimic. Rombel nu e o organizatie politica, userii în general nu dau doi bani pe politica (exceptând « coloneii » dar îi priveste, ei sunt platiti pentru asta). Userii Rombel sunt preocupati de alte chestii : cum sa gaseasca de munca în Belgia fara sa aiba vreo calificare si/sau fara sa stie limba, cum sa obtina ajutor social, etc.

doal wrote:...voi raspunde probabil dupa 14 octombrie.Intre timp daca ai alte intrebari, sau alte teme de dicutii politice cu placere le voi ceti,

Ca orice bun român : daca mi-ai dat un deget ia sa-ti iau toata mâna ! De ce un monarhist ca dumneata, mare fan al istoricului Neagu Djuvara nu-mi da ca referinta scrierile domniei sale (sau ale altui istoric român) ci site-ul lui lovendal ? N-am nik împotriva lui Lovendal dar nu catadixeste sa explice cine e, de unde-si ia informatiile (în schimb interzice sa fie copiata informatia pe alt site - à propos : matale cum ai procedat, ca e dezactivat copy/paste pe site ?! ). Nu ma pricep la istorie, nu mi-a placut niciodata istoria (dupa cum am mai spus : mi se par « adevaruri » relative si oricând interpretabile în functie de cum mai « apare » din senin vreun document prafuit tinut ascuns timp de sute de ani ). Dar oricât de blonda as fi (si oricât de pasionata de conspiratii) : cum naiba sa diger o informatie de pe-un site care face clasamente privind vârcolacii ? http://www.recorduri.lovendal.net/cei-m ... -omenirii/

doal wrote:eu neavand timp sa intru decat pe acest rombel politic9esential pt mine in ceea ce priveste votul diasporei ametita de Baconschi si branza)

Don't worry, be happy : politica e tot atât de neesentiala pentru noi pe cât e Rombel pentru matale pentru simplul fapt ca POLITICA NU UMPLE BURTA ! Pe Rombel vei întâlni în general români din Belgia (da, si colonei dar am discutat asta mai devreme), vei mai întâlni si români din România dintre care multi nu stiu sa spuna « buna ziua » si « multumesc ».

În ce priveste votul : eu nu voi vota la alegerile din decembrie pentru ca IAR n-as avea pe cine vota, cum n-am avut pe cine vota nici în 2009. Degeaba îmi vei spune ca un drac e mai bun decât altul pentru ca poate sa aduca monarhia la putere, eu de-aici nu vad decât doi draci! Da-mi permit totusi sa observ ca ti-ai declarat calitatea de agent electoral. Nu ca nu te-as fi simtit din start, am asteptat sa recunosti singur. Cu ce esti mai presus de agentii electorali Molenbeek sau pucini ?

doal wrote:
...ieri am avut putin timp sliber,suficient ca sa vad doua emisiuni de exceptie pe Antena 3, una despre frontieristi[ efectiv am plans, mi-am plans prietenii disparuti, caci ma leaga amintiri cumplite de acest subiect)

Cum se face ca sunteti singurul supravietuitor al acelor vremuri care-a gasit forumul nostru ?
mishulyna
Guru
Guru

Postby doal on Fri Oct 19, 2012 12:11 pm

MISHULINA_MISHULINA
Floare dalba din gradina
Cu parfum subtil de smirna
_DULCE BUCOVINA!

"{_N-am nik împotriva lui Lovendal dar nu catadixeste sa explice cine e, de unde-si ia informatiile (în schimb interzice sa fie copiata informatia pe alt site - à propos : matale cum ai procedat, ca e dezactivat copy/paste pe site ?! ). Nu ma pricep la istorie, nu mi-a placut niciodata istoria (dupa cum am mai spus : mi se par « adevaruri » relative si oricând interpretabile în functie de cum mai « apare » din senin vreun document prafuit tinut ascuns timp de sute de ani ). }"

°_spre deosebire de tine eu am ceva contra tipului asta, evident un securist din tagma CORUTZ,antiregalist feroce, republikoyd rolleriano-basist.Are acces la subiecte si surse tabu, rastalmacind in stil bolsevic adevarurile istorice referitoare la regalitatea romana,care ar scoate si romanii clonati beton-armat din amorteala lor de "stupid people" sa iasa ca grecii in strada, numai ca grecii, sunt, as zice fara sa ma laud cu asta, ...ca mine, YON_ZOON POLITIKON, ceea ce nu e cazul cu mamaligosii tarii.Nu uita ca grecii au descoperit DEMOCRATIA ...nu Dna Merkell care s-a dus sa le dea tocmai ea, lectii!

_am folosit totusi acel document din Lovendal dat fiind tusa groasa "fovista" in care e scris, si care e fara indoiala in limitele adevarului istoric.A mai scos una acum despre Cuza, si pare veridica, fanariotii erau bancherii electorali ai vremii.Cuza e si el un subiect istoric manipulat de catre bolsevico-comunismo-securism,cu care s-a lovit in Regele Carol I, asa cum este folosit si maresalul Antonescu,( patriot roman fara indoiala, dar slab ca om politic, dat fiind ca a fost prietenul ,pana la dezastru final, fidel lui Hitler), ca sa loveasca in Regele Mihai, speculandu-se ignoranta si lipsa de interes pt adevarurile istorice ale stupid people.

_Un zoon politikon nu poate fi un agent electoral, ci un om al cetatii, in cazul de fata un antibasist la fel de lucid ca si acel Octavian Paler de care vorbeai si care a fost primul care a avertizat cine e Basescu, lansand sintagma KANALIE PERFECTA, si am fost f. bucuros sa vad ca apare si din presa o voce autorizata care sa spuna ceea ce gandeam si eu cu o manie neputincioasa.Pe Basescu, am mai scris,il detest inca din perioada mineriadelor al caror "impegat de miscare " a fost acest securist infect....infect de antiroman! Cum poate fi banuit un taranisto-regalist de al lui Coposu si Ciorbea-surorile Coposu-Dna Doina Cornea, in contextul acesta al unei lupte generale antibasiste, ca ar fi un agent electoral al vreunui partid politic?!.Intamplarea face ca acest USL (amestec eterogen de doctrine, cu fosti sefi de partid dezagreabili, ca sa nu spun mai multe despre kanalia bolsevica Iliescu si colaborationistul Campeanu)sa fie forta motrice a acestei aliante STRATEGICE.

_nu mai ghicit nici d.p.d.v astral,desi ti-am sugerat ziua mea de nastere din a treia decada a Balantei patronata de Jupiter.Mi-am devoalat Mercurul taios din Scorpoin dar tu nu ai spus nimic despre al tau.Asa cum a aparut o astrograma_prognoza a mea despre Basescu ,postata de mine mai demult in care ii numaram putinile luni ce le mai are,ti-as posta si tie astrograma daca ai chef, ceea ce m-as indoi ca ai accepta!
_Reflecteaza mai serios asupra a ceea ce Aristotel a spus despre om si despre stat...(pt tolomacii care confunda monarhia absoluta cu cea constitutionala, nu e cazul tau, vor vedea ca Aristot nu o mentioneaza catusi de putin, pentru simplul motiv ca monarhia constitutionala e cea mai recenta forma de stat, si ca atare cea mai moderna, iar faptul ca 10 tari apusene de top nu renunta la ea spune totul.Mai adug ca noi nu am avut o Bastilie care sa ne motiveze stupidul republicanism care a cuprins "gratie' clonarii(indobitocirii rolleriene,basite etc) intreaga tara,noi am avut doar blestemul si batjocora razbunarii bolsevice!Asta e originea republicanismului de care sunt mandrii pana si un Ciutacu sau Badea, desi tipii astia nu-s chiar asa de inapoiati politic ca gloata, dar...contaminati si ei!
Cu bine
YON_ZOON_POLITIKON!
doal
Guru
Guru

Postby mishulyna on Fri Oct 19, 2012 9:14 pm

doal wrote:MISHULINA_MISHULINA
Floare dalba din gradina
Cu parfum subtil de smirna
_DULCE BUCOVINA!

Badie (vad ca n-ai citit mesajul privat), te rog frumos nu ma mai lua cu "floare din gradina", daca le ai cu zodiile si numerologia e musai sa le ai si cu onomastica: port numele unui Arhanghel cu sabie, n-as înjunghia pe nimeni "pe la spateee" si din când în când mai folosesc si buzduganul dar suava si inocenta canci... a trecut iarba de coasa! :yellgrin:

doal wrote:°_spre deosebire de tine eu am ceva contra tipului asta, evident un securist din tagma CORUTZ...

Pare mai degraba un iudeo-mason (numai astia au acces la toate informatiile) dar ma doare-n cot.

doal wrote:_Un zoon politikon nu poate fi un agent electoral, ci un om al cetatii, in cazul de fata un antibasist la fel de lucid ca si acel Octavian Paler de care vorbeai...!

Te rog nu-ti lua nasul la purtare! Am citit cartile regretatului Octavian Paler: el scria cu paragraf si alineat.

doal wrote:Pe Basescu, am mai scris,il detest inca din perioada mineriadelor al caror "impegat de miscare " a fost acest securist infect....infect de antiroman!

Daca faza cu "impiegatul de miscare" n-a fost niciodata pe deplin lamurita, cea cu Ilici chemând "oamenii de bine sa vina sa apere democratia" e lamurita cu vârf si-ndesat. Pe Base am început sa-l detest intens din august 2005 când m-am întors în tara din Belgia. Pâna atunci îl detestam moderat de când cu campania de eutanasiere a maidanezilor pe perioada cât fu primar în Bucale.

doal wrote:Cum poate fi banuit un taranisto-regalist de al lui Coposu si Ciorbea-surorile Coposu-Dna Doina Cornea, in contextul acesta al unei lupte generale antibasiste, ca ar fi un agent electoral al vreunui partid politic?!.Intamplarea face ca acest USL (amestec eterogen de doctrine, cu fosti sefi de partid dezagreabili, ca sa nu spun mai multe despre kanalia bolsevica Iliescu si colaborationistul Campeanu)sa fie forta motrice a acestei aliante STRATEGICE.

Cica si Iadul ar fi pavat cu bune intentii...

doal wrote:_nu mai ghicit nici d.p.d.v astral,desi ti-am sugerat ziua mea de nastere din a treia decada a Balantei patronata de Jupiter.Mi-am devoalat Mercurul taios din Scorpoin dar tu nu ai spus nimic despre al tau.

Don't worry, be happy! Mercurul meu e-n domiciliu, mai precis în termometru!
doal wrote:...ti-as posta si tie astrograma daca ai chef, ceea ce m-as indoi ca ai accepta!

Astrograma mea pe Rombel? Ptiu drace! Sa-mi stie toti userii slabiciunile? Te-ar duce mintea sa-mi postezi si bioritmul, ai? o-)
doal wrote:_Reflecteaza mai serios asupra a ceea ce Aristotel a spus despre om si despre stat...(pt tolomacii care confunda monarhia absoluta cu cea constitutionala, nu e cazul tau, vor vedea ca Aristot nu o mentioneaza catusi de putin, pentru simplul motiv ca monarhia constitutionala e cea mai recenta forma de stat, si ca atare cea mai moderna, iar faptul ca 10 tari apusene de top nu renunta la ea spune totul.Mai adug ca noi nu am avut o Bastilie care sa ne motiveze stupidul republicanism care a cuprins "gratie' clonarii(indobitocirii rolleriene,basite etc) intreaga tara,noi am avut doar blestemul si batjocora razbunarii bolsevice!Asta e originea republicanismului de care sunt mandrii pana si un Ciutacu sau Badea, desi tipii astia nu-s chiar asa de inapoiati politic ca gloata, dar...contaminati si ei!
Cu bine
YON_ZOON_POLITIKON!

Badie, traiesc în Belgia: am monarhie, nu duc lipsa! Ce vor românii din România ca forma de guvernare îi priveste, ce vor în rest îti spun eu: manele, tabloide, silicoane si mult moka!
mishulyna
Guru
Guru

Postby doal on Sat Oct 20, 2012 1:34 am

Badie, traiesc în Belgia: am monarhie, nu duc lipsa! Ce vor românii din România ca forma de guvernare îi priveste, ce vor în rest îti spun eu: manele, tabloide, silicoane si mult moka

*Mai fir'ar sa fie,
Ce'mai paranghelie.....!!!
Zici c'ai monarhie
Iar eu mi's badie?

Draga papadie,
Planta de ograda
Pe langa sant, la poarta
Cu buzdugan si spada
Planta,.. ... maciulie?!
Pai sun'a batalie,
Curata nasulie....
S'alergi dupa fete
Sa dai di'un scaete!

Prefer o gradina
Si'o floare divina
Pe'un plai de obcina
Intr-o Bucovina
Langa Vascautzi
Cu flacai descultzi
Horind-o macabru
Sub Luna-candelabru!
In noaptea stelara
Cu miscari de fiara
Flacaii desculti
Coborati din munti
Framanta tarina
Proslavind+++++ +DIVINA!
doal
Guru
Guru

Postby mishulyna on Sat Oct 20, 2012 3:13 pm

Cred c-a luat-o Mercurul razna! Ia-i repede urma ca poate te duce la gradina mult-visata... ;)
mishulyna
Guru
Guru

Postby doal on Sat Oct 20, 2012 3:29 pm

MISHULINA de la PLAESTINA
Da cu buzduganul de crapa'n patru, splina!
Buzduganul negarilor
In favoarea impegatului garilor!
"_Daca faza cu "impiegatul de miscare" n-a fost niciodata pe deplin lamurita, cea cu Ilici chemând "oamenii de bine sa vina sa apere democratia" e lamurita cu vârf si-ndesat. Pe Base am început sa-l detest intens din august 2005 când m-am întors în tara din Belgia. Pâna atunci îl detestam moderat de când cu campania de eutanasiere a maidanezilor pe perioada cât fu primar în Bucale._"

Pt noi, gloanii pietii, faza cu impegatul Basescu era f.clara si nu ne-am mirat deloc, ca Ilici, a salvat vechile naparci securiste(serviciile macabre in frunte cu adevaratul ei sef, Kanalia Perfecta) ca sa aduca minerii, sa lichideze Piata Universitatii, sa impuna teroarea....dar, naparcile gen Baesescu lucrau pe atunci din umbra,NU SE EXPUNEAU ca acuma cand taie si spunzura"legal" in admiratia celor care ii detesta "moderat", de aia tu nici macar acum nu te-ai prins de acest simplu adevar(nu eswti pe deplin lamurita, nici de flota nici de nimic, stii doar cat de rau si hitlerian e Crin ptk nu-l are cu nimic la mana kanalia, deoarece CRIN nu a furat nici macar 1% din cat a furat kanalia.

_Cat timp nu esti zoon ploitilkon,si mai ales cand nu-ti place istoria, ba mai mult, detesti istoria[adevarurile istorice iti scapa din lipsa de repere]nu poti fi ancorat in viata cetatii, esti moderat convins de impostura si manipulat sa ii votezi totusi.....ptk plutesti in negativisme ieftine!
doal
Guru
Guru

Postby doal on Sat Oct 20, 2012 3:43 pm

MISHULINA
Care detesta gradina
Si da cu buzduganul
De crapa gavanul!
"_Cred c-a luat-o Mercurul razna! Ia-i repede urma ca poate te duce la gradina mult-visata... "

cee mai simplu decat sa iei in bascalie cand nu ai habar de subiectul in sine'; simbolic, zeul MERCUR la antici era measgerul zeilor si tinea de comunicare, motiv pt care si in astrologie, defineste mentalul, dar cunostintele tale si in acest domeniu sunt cam la fel ca cele de istorie, despre care ai afirmat cu seninatate ca nu te-a interesat niciodata!.Mai reflecteaza si spune-mi in ce SEMN ZODIACAL DIN ASTROGRAMA TA[DACA STII CE E AIA] e situata planeta mERCUR, caci ai vazut ca eu ti-am spus franc fara nici o ezitare,fara sa ma jenez sau sa ma sperii de ce vor zice forumistii, ca acesst simbol se afla in Scorpion, dovada modul cam taios in care ma exprim'taios dar drept zic eu, caci ma feresc sa fac afirmatii care sa nu se bazeze pe argumente solide, zic eu, sau oricum pe care caut sa le justific, nu le arunc ca pe niste verdicte si gata!
doal
Guru
Guru

Postby mishulyna on Sat Oct 20, 2012 8:19 pm

Ce te-nervezi asa?

Ti-am zis ca Mercur e-n domiciliu! Adica în Gemeni, casa a Xa, vrei si numarul de telefon? :yellgrin:
Nu te stresa ca oricum nu votez pe nimeni.
mishulyna
Guru
Guru

Postby doal on Sat Oct 20, 2012 11:29 pm

mishulyna wrote:Ce te-nervezi asa?

Ti-am zis ca Mercur e-n domiciliu! Adica în Gemeni, casa a Xa, vrei si numarul de telefon? :yellgrin:
Nu te stresa ca oricum nu votez pe nimeni.

°Domiciliu e si in FECIOARA!;
_CREZI TU CA NU VOTEZI PE NIMENI, DEOARECE NEVOTAnD PE NIMENI IL VOTEZI DE FAPT PE BASESCU(lipsa votului tau, inseamna un vot mai putin intru caderea kanaliei hiperinfecte.....;se pare ca nu ai uitat indemnul recent: "boicotati votul"!Nu ma mira atitudinea ta, specifica soiului de diaspora de acuma, diaspora economica, care n'are nimic de a aface cu diasporele politice de pana la aparitia voastra, diaspora care a ingropat o Romanie deja ingenuchiata de Iliescu si decapiitata de bestia asta, inzecit mai perfida si malefica decat kgb-elul, bestie ajutata decisiv de lobotomizatii lavage-ului de cerveau ai diasporei fatalaului_libidinos Baconschi.
doal
Guru
Guru

PreviousNext

Return to Forumul celor interesati de politica