aldo wrote:
Folosindu-ma de minunatele aplicatii ale Iphone5
Ce tzeapa ti-ai luat...
Si zi asa, tre' sa schimbi docking station, ai?

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

doal wrote:_Iti sunt dator cu niste raspunsuri mai vechi(cred ca ti-am raspuns doar la doua dintre ele, iar de celelalte de care nu-mi mai amintesc acum si nu am timp sa le revad ...
doal wrote:...caci sunt in fuga pe acest Rombel, d.p.d.v. politic cam 'anemic de mititel "
doal wrote:...voi raspunde probabil dupa 14 octombrie.Intre timp daca ai alte intrebari, sau alte teme de dicutii politice cu placere le voi ceti,
doal wrote:eu neavand timp sa intru decat pe acest rombel politic9esential pt mine in ceea ce priveste votul diasporei ametita de Baconschi si branza)
doal wrote:
...ieri am avut putin timp sliber,suficient ca sa vad doua emisiuni de exceptie pe Antena 3, una despre frontieristi[ efectiv am plans, mi-am plans prietenii disparuti, caci ma leaga amintiri cumplite de acest subiect)

doal wrote:MISHULINA_MISHULINA
Floare dalba din gradina
Cu parfum subtil de smirna
_DULCE BUCOVINA!
doal wrote:°_spre deosebire de tine eu am ceva contra tipului asta, evident un securist din tagma CORUTZ...
doal wrote:_Un zoon politikon nu poate fi un agent electoral, ci un om al cetatii, in cazul de fata un antibasist la fel de lucid ca si acel Octavian Paler de care vorbeai...!
doal wrote:Pe Basescu, am mai scris,il detest inca din perioada mineriadelor al caror "impegat de miscare " a fost acest securist infect....infect de antiroman!
doal wrote:Cum poate fi banuit un taranisto-regalist de al lui Coposu si Ciorbea-surorile Coposu-Dna Doina Cornea, in contextul acesta al unei lupte generale antibasiste, ca ar fi un agent electoral al vreunui partid politic?!.Intamplarea face ca acest USL (amestec eterogen de doctrine, cu fosti sefi de partid dezagreabili, ca sa nu spun mai multe despre kanalia bolsevica Iliescu si colaborationistul Campeanu)sa fie forta motrice a acestei aliante STRATEGICE.
doal wrote:_nu mai ghicit nici d.p.d.v astral,desi ti-am sugerat ziua mea de nastere din a treia decada a Balantei patronata de Jupiter.Mi-am devoalat Mercurul taios din Scorpoin dar tu nu ai spus nimic despre al tau.
doal wrote:...ti-as posta si tie astrograma daca ai chef, ceea ce m-as indoi ca ai accepta!
doal wrote:_Reflecteaza mai serios asupra a ceea ce Aristotel a spus despre om si despre stat...(pt tolomacii care confunda monarhia absoluta cu cea constitutionala, nu e cazul tau, vor vedea ca Aristot nu o mentioneaza catusi de putin, pentru simplul motiv ca monarhia constitutionala e cea mai recenta forma de stat, si ca atare cea mai moderna, iar faptul ca 10 tari apusene de top nu renunta la ea spune totul.Mai adug ca noi nu am avut o Bastilie care sa ne motiveze stupidul republicanism care a cuprins "gratie' clonarii(indobitocirii rolleriene,basite etc) intreaga tara,noi am avut doar blestemul si batjocora razbunarii bolsevice!Asta e originea republicanismului de care sunt mandrii pana si un Ciutacu sau Badea, desi tipii astia nu-s chiar asa de inapoiati politic ca gloata, dar...contaminati si ei!
Cu bine
YON_ZOON_POLITIKON!

mishulyna wrote:Ce te-nervezi asa?
Ti-am zis ca Mercur e-n domiciliu! Adica în Gemeni, casa a Xa, vrei si numarul de telefon?![]()
Nu te stresa ca oricum nu votez pe nimeni.

Return to Forumul celor interesati de politica
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest