Post card idilic

Discutii a caror teme nu se incadreaza intr-unul din celelalte forumuri

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Post card idilic

Postby MolenbeekPride on Wed Oct 10, 2012 5:46 pm

Dragii mei sparingi partneri doal si misulina.e magulitor faptul ca nu prietenii ma pomenesc ci vrajmasii. E semn ca vine sfarsitul lumii.
Eu sunt bine sanatos, vinul a stat din fiert iar rachiul de prune lacrimeaza la mustiuc. Mai sacrificam cate un carlan din stana asa cand se potrivesc astrele de-un sacriuficiu (in genere,cam la stamana), pen` ca se spune ca merge bine costita la jar combinata cu tulburelul.Maine facem o escapada calare prin padurile ruginite sper fara compania lui mos Martin care e foate prezent.
Treaba-i buna, va urez numai bine, ca sa nu fie rau. Acolo la voi in regat.;--)))
MolenbeekPride
Senior
Senior

Re: Post card idilic

Postby mishulyna on Wed Oct 10, 2012 5:57 pm

MolenbeekPride wrote:Dragii mei sparingi partneri doal si misulina.e magulitor faptul ca nu prietenii ma pomenesc ci vrajmasii. E semn ca vine sfarsitul lumii.

Pâna sa te "delete" cu totul din memorie: asa e de când lumea, "vrajmasii" sinceri sunt de preferat "prietenilor" care umbla cu cioara vopsita.

Sa ai pofta la friptura de cârlan si la ce-o mai ajuta sa alunece pe gât, macar sa te gaseasca "sfârsitul lumii" cu sufletul împacat! yy:)y
Mieux vaut aller seul quelque part que nulle part à plusieurs.
mishulyna
Guru
Guru

Postby Topolino on Thu Oct 11, 2012 8:49 pm

MolenbeekPride wrote:Eu sunt bine sanatos, vinul a stat din fiert iar rachiul de prune lacrimeaza la mustiuc.

Mda... Esti pe calea cea buna. B-)
“Dictatura îţi închide gura; Democraţia te lasă să vorbeşti cît te ţin puterile.”
Topolino
Membru
Membru

Postby MolenbeekPride on Wed Oct 17, 2012 3:44 pm

Topolino wrote:
MolenbeekPride wrote:Eu sunt bine sanatos, vinul a stat din fiert iar rachiul de prune lacrimeaza la mustiuc.

Mda... Esti pe calea cea buna. B-)

Da, a fost frumos.Se lasa cu reluare ;-)))
Cat despre belgistan, in ploaie l-am lasat, in ploaie-l gasesc. :shout:
MolenbeekPride
Senior
Senior

Return to General