Scoli pentru copii veniti

Un forum dedicat copiilor nostri,ne-ar putea ajuta in primul rand sa trecem mai usor peste anumite probleme specifice educarii si cresterii lor,mai ales atunci cand putem schimba din experienta si informatiile pe care le avem

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Scoli pentru copii veniti

Postby B-u on Sun Oct 14, 2012 3:59 pm

Am dat copilul la scoala in Berlaar si lau inscris in classa intia.Dupa ani trebuia sa se duca in classa a doua(intia a facut-o in tara).Directoarea a zis ca exista scoala speciala pentru copii veniti in Lier.Nu as vrea sa pearda un an de invatamint copilul meu,si daca avea 12 ani si nu cunostea limba, tot in classa intiea il punea?Poate cineva a avut o asa situatie?
B-u
Junior
Junior

Re: Scoli pentru copii veniti

Postby Adrian1st on Mon Oct 15, 2012 10:31 am

Eu am venit cu copilul care a terminat clasa I in Romania si a urmat aici clasa a II-a dar facand cursuri de franceza accelerat - o scoteau de la cursurile normale in fiecare zi si faceau cu ea si cu inca 2 sau 3 copii intrati in scoala ca straini odata cu ea una-doua ore de franceza intensiv. S-a integrat foarte bine, n-a avut nici probleme de adaptare si n-a pierdut nici anul. Asta la Bruxelles la o scoala de cartier in Ixelles.
Adrian1st
Junior
Junior

Return to Despre copii si parinti