Ne facem bagajele ? !

Intrebari si raspunsuri despre Joburi, Cariera, Drept de munca, Independent in Belgia.
Oferte si cereri de servicii/joburi in Belgia.

Moderators: Moderatori Rombel, Editor Rombel

Ne facem bagajele ? !

Postby ciprioniga on Sat Oct 13, 2012 8:45 am

Va salut pe toti, probabil ati citit ce a precizat Mihai Răzvan Ungureanu . . . ´´ Din ce în ce mai multe state membre ale UE, pe seama diminuării credibilităţii României, ameninţă sau iau deja decizii de închidere a pieţei forţe de muncă naţionale pentru muncitorii români şi bulgari. Ceea ce înseamnă că ne putem confrunta, în viitorul foarte apropiat, cu revenirea în ţară a aproape trei milioane de români care-şi pierd locurile de muncă în străinătate, pe seama inactivităţii crase a Guvernului ´´ daca o fi asa va fi valabil si pentru aia care au deja acte si drept de munca ?
ciprioniga
Initiat
Initiat

Re: Ne facem bagajele ? !

Postby speedyvera on Sun Oct 14, 2012 8:06 am

ciprioniga wrote:daca o fi asa va fi valabil si pentru aia care au deja acte si drept de munca ?

Cum poti imagina un formular C4 unde se se stipuleaza ca motiv de concediere faptul ca esti roman ? Doar nu ne intoarcem in timp cind daca erai evreu .... :cry:
Furia si intoleranta sint dusmanii unei bune intelegeri

Gandhi
speedyvera
Guru
Guru

Re: Ne facem bagajele ? !

Postby mishulyna on Sun Oct 14, 2012 5:30 pm

ciprioniga wrote:Va salut pe toti, probabil ati citit ce a precizat Mihai Răzvan Ungureanu . . .

Nu lua în seama ce spune MRU: probabil era alterat caviarul sau vita kobe si-o fi ras un whisky sa-i treaca indigestia înainte sa faca aceasta declaratie! :yellgrin:
Mieux vaut aller seul quelque part que nulle part à plusieurs.
mishulyna
Guru
Guru

Return to Joburi/Cariera/Drept de munca/Independent