by Radu B on Sun Dec 09, 2012 4:25 pm
Salut,
Si mie imi place tenisul de masa. N-am jucat niciodata profesionist, dar jucam des in copilarie de placere. Am propria masa, dar "impachetata" in garaj, pentru ca nu am prieteni in zona interesati. Cel mai apropiat prieten "interesat" locuieste la 50km distanta, si e profesionist, deci mult peste nivelul meu - motiv pentru care, impreuna cu distanta - nu prea il trage sa vina pana aici prea des.
Dar daca sunt interesati, nu departe de zona in care locuiesc eu (VL Brabant - Merchtem/Opwijk), cu putina ordine in garaj pot face loc sa reinstalez masa.
M-ar interesa si la Bruxelles, daca stiti niste sali nu prea scumpe, in cazul in care nu-s departe de serviciul meu. Eu lucrez intre Trone si Place Lux., dar m-as putea deplasa oriunde in apropiere dupa lucru (Gare Centrale, Arts-Loi, Maelbeek, Gare Lux., Porte de Namur).
(off-topic: imi place si foosball-ul foarte mult, dar singurul loc in centru care-l stiu care are una e Crosly Bowling linga Gare Centrale, dar aparatul e de proasta calitate, si prost iluminat > dar daca stiti alte locuri, as fii interesat)