colete BELGIA-RO-BELGIA

Atentie,reclamele ce vor fi postate in alte forumuri vor fi sterse fara un anunt prealabil!Nici repetarea aceleiasi reclame nu este permisa daca reclama postata prima data mai este vizibila in pagina intai a forumului Reclame si Anunturi .

Moderator: Moderatori Rombel

colete BELGIA-RO-BELGIA

Postby fmircov on Sat Jun 13, 2009 12:20 am

Salutare,
am in RO firma de curierat, deservim deja cateva orase din Germania, saptamanal cu livrare la adresa in RO si ridicare tot de la adresa din RO, transportam in acest moment de la un pachetel de cadou pana la toata mobila din casa si cautam:
PERSOANE INTERESATE DE O COLABORARE, care sa colecteze coletele din Belgia in numele nostru urmand ca noi sa le ridicam periodic in vederea livrarii in Ro.

tarife practicate in prezent sunt un pic peste Atlassib dar includ livrarea la domiciliu si putem oferii optional asigurarea suplimentara a coletului, inclusiv sistem ramburs(incasare de sume in numele expeditorului la livrare si expedirea banilor in cont sau printr-un serviciu de transfer)

PUTEM ASIGURA DIN RO PRODUSE ROMANESETI DE LA BERE,APA MINERALA- PANA LA CARNACIORI SPECIFICI UNEI ANUMITE ZONE, MURATURI ETC- OFERTA IN SPECIAL PT MAGAZINELE SI RESTAURANTELE ROMANESTI.

detalii pe mail: flavian.mircov@yahoo.com sau telefon 0040751199771

zi faina
nicu

ps. nu tine pt tine, ofera informatia si la prieteni(te rog) :hey:
fmircov
Initiat
Initiat

Re: colete BELGIA-RO-BELGIA

Postby balan1ioan on Sat Jun 13, 2009 9:23 am

un pret informativ la kg pt ruta Brugge - Fagaras (jud Brasov) ???
DACA REALITATEA-I CRUDA, O S-O PUN PE GRATAR
Image
balan1ioan
Senior
Senior

Postby fmircov on Sun Jun 14, 2009 8:47 am

Salutare,

in momentul de fata nu avem nici un punct de colectare pe Belgia, caut colaboratori.
pot spune ca lucrez pe DE cu 2pana la 5Eur/primul KG+1,5EUR/KG aditional, se fac reduceri pana la 30% pt cantitati peste 50KG/partida,
si preturi speciale peste 150KG/partida(cca 0,80eur/kg)-pret care contine livrarea la adresa in RO, asigurare marfa, incasare gratuita in numele expeditorului si returnarea banilor in tara de expeditie, retur documente etc.
am zis si mai sus nu am preturile altora, dar la preturi foarte scazute nu avem cum sa oferim si un serviciu ok.
O sa avem pretul definit in momentul in care vom avem si colaboratorii definiti si vom reusi sa avem primele puncte de colectare.

Putem oferi produse romanesti atat magazilelor romanesti cat si restaurantelor.

o zi buna
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Postby ionel on Mon Jun 15, 2009 12:27 pm

Si asa faci tu concurenta !!! nu crezi ca preturile tale sunt MARI?
ionel
Membru
Membru

Postby fmircov on Mon Jun 15, 2009 12:54 pm

Dl Ionel,
eu nu fac concurenta,eu imi fac treaba la pretul la care consider eu ca-mi acopera costurile si imi ramane si mie o marja minima de profit, eu fata de Atlassib nu fac transport de persoane si pe langa posta, fac doar curierat cu livrare la adresa si nu ma pun sa-mi adun clientii la colt de strada si nici nu cer in RO suplimentar bani pt livrarea in RO la adresa.
Eu imi fac calculele si stiu exact cat pot sa fac un tarif decent vis a vis de calitatea serviciului etc.
Nu e obligat nimeni sa lucreze cu mine si nu e obligat nimeni sa trimita cu mine, va urez doar sa va ajunga expedierile la adresa fara probleme.
Acesta era un anunt in care eu imi cautam colaboratori, asa cum ati vazut in primul mesaj, urmand ca tarifele sa le mai modificam in functie de intelegerea mea cu colaboratori mei, dupa cum ati vazut postarea cu tarife era doar informativa si am subliniat faptul ca nu activam inca pe piata din Belgia.
o zi buna
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Postby AliBaba on Mon Jun 15, 2009 8:29 pm

Nu-l baga in seama, Nicule, a uitat sa-si ia pastilele (ca de obicei, de altfel).
AliBaba
Membru
Membru

Postby ionel on Mon Jun 15, 2009 11:31 pm

A tu le ai luat de asta te bagi in seama ? , flacau eu i am pus o intrebare, te deranjeaza ?, de ce ? , spune mi te rog .
ionel
Membru
Membru

Postby Costin on Tue Jun 16, 2009 1:35 am

ionel, cu toata simpatia pe care ti o port, cred ca te ai grabit.
Sa consideram un colet de 10 kg.
Cu Atlassib costa, minim, 10 euro, maxim 20 euro
"AUSTRIA, GRECIA, BELGIA ,OLANDA
vor taxa astfel:
-pana la 10 kg ...................10 euro
-peste 10 kg ......................1 euro/kg
Pentru traseele Bacau-Roman, Moldova Sud, Moldova Nord, Oltenia, pana la 10 kg, 20 euro, peste 10 kg, 2 euro/kg"
http://www.postaatlassib.ro/csp/webpost ... ca=servext

Cu fmircov, daca am inteles bine, colet de 10 kg, 5 euro/primul kg + 13.50 euro (9kg x 1,50 euro) = 18,50 euro si, cuvintul magic, la adresa!
Eu zic ca este foarte bine si cind da drumul la treaba ma are de client. Daca... Mai este problema asigurarii coletului si aici trebuie ca fmircov sa ne convinga de seriozitatea firmei...

Pe de alta parte, cu DPD, firma multinationala de curierat, 10 kg costa 32 euro, usa la usa!: "...oriunde in Europa. timpul de livrare general: 24-48 ore in tarile vecine, 72-96 ore pentru oricare alta destinatie din Europa. asigurarea marfii este inclusa pentru o valuare de maxim 520 euro/ colet. permanenta urmarire a expeditiei, inclusiv informatii complete privind livrarea."

Eiii, din aceasta dilema cum putem iesii? :brick:
Costin
Membru
Membru

Postby mendez on Tue Jun 16, 2009 10:17 am

Pentru colete cu valoare, documente , etc. e super.
Nu calcati iarba, fumati-o!
Pastrati Patria - odihniti-va peste hotare!
mendez
Senior
Senior

Postby fmircov on Tue Jun 16, 2009 12:35 pm

Salutare,
dupa cum v-am spus in momentul de fata nu avem ruta de Belgia, imi caut colaboratori, am cateva persoane interesate carora le voi raspunde chiar azi , acum, si vom incerca sa deschidem cateva puncte de colectare, in momentul in care aceste puncte vor fi operationale cu voia dvs. am sa revin aici si am sa postez toate detaliile legate de acest serviciu,inclusiv tarifele pt serviciul standard, si pt serviciile suplimentare.
Marfa este asigurata pe toata perioada transportului intr-o anumita limita, peste acea suma limita, clientul are posibilitatea sa-si asigure suplimentar coletele prin plata unei taxe nu foarte mari.
Legat de seriozitate, eu unul ma consider un om serios si integru, intradevar marfa circula pe distante foarte mari se sorteaza de cateva ori in centrele de sortare si ca la oricare firma de curierat(nu prea recunoste nimeni, dar asa e) sunt diferite probleme, mai mici sau mai mari, singura diferenta intre firmele de curierat este : cum stie fiecare sa rezolve cat mai bine aceste probleme aparute, si de capacitatea de a explica clientului ce s-a intamplat de fapt si cum se poate rezolva si in cat timp, intr-un cuvant o anumita doza de sinceritate este impetuos necesara.
Si ca o lauda in anul 2007 firma DML Express adica noi, am ocupat doar locul 1 in Topul Firmelor de Curierat din judetul Timis, Top facut de Camera de Comert si Industrie, intradevar intr-o subcategorie de firme mici, avand in acel moment doar 4 angajati(cu tot cu colaboratori si cu mine).
Sper ca in cel mai scurt timp sa reusesc sa dau drumul la acesta ruta si sa va ofer sansa sa verificati fiecare calitatea serviciului nostru.
O zi buna
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Postby speedyvera on Tue Jun 16, 2009 5:29 pm

Si ca o lauda in anul 2007 firma DML Express adica noi, am ocupat doar locul 1 in Topul Firmelor de Curierat din judetul Timis

Uite eu te cred , ardelenii sint aproape toti oamenii deosebit de seriosi . :ysmile:

Mult succes
"Suflete goale cei ce nu iubesc animalele!"
speedyvera
Guru
Guru

Postby fmircov on Wed Jun 17, 2009 11:51 am

Locuim in Banat, avem bunici din Hateg si din Banatul Sarbesc.
Multumim de aprecieri si incredere.
O zi buna
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Postby Costin on Wed Jun 17, 2009 11:56 am

Pe cind cursa inaugurala?
Am de trimis si de adus citeva pachete.
Costin
Membru
Membru

Postby fmircov on Wed Jun 17, 2009 12:19 pm

Salut,
nu pot sa spun decat ca va fi cat de curand.
in Ro cu livrarea am deja tot aranjat, mai am de gasit persoanele din Be. si sa iau de la tipografie awb noi pe care se vor expedia aceste colete.
ca o estimare a mea, daca totul decurge ok max 1 luna va fi si cursa inaugurala, oricum pana atunci o sa ajung eu in Be. sa ma cunosc cu colaboratorii sa le explic procedurile si daca vrei inainte de plecare(daca imi lasi un mail sau tel) te sun si rezolvam cumva.
In RO nu e o problema le preiau si acum daca vrei, azi . maine sunt la mine la depozit doar ca nu le pot trimite inca mai departe.
O zi buna
nicu
fmircov
Initiat
Initiat

Postby Costin on Wed Jun 17, 2009 12:23 pm

Multumesc pentru promptitudine nicu.
Am sa aranjez in tara si revin cu amanuntele legate de adresa, telefon, etc
Costin
Membru
Membru