Atentie,reclamele ce vor fi postate in alte forumuri vor fi sterse fara un anunt prealabil!Nici repetarea aceleiasi reclame nu este permisa daca reclama postata prima data mai este vizibila in pagina intai a forumului Reclame si Anunturi .
Posesorii de abonamente DIGI TV care inca nu au aflat, in urma trecerii la sistemul NAGRA 3 ,cartelele trebuie trimise in Romania pentr a fi schimbate. Este vorba de cartelele mai vechi de iunie 2009 cele cu ambele fete albastre.
Nu calcati iarba, fumati-o! Pastrati Patria - odihniti-va peste hotare!
trebuie schimbat si decodorul? Stiam ca fiecare cartela are un anumit decodor la care se potriveste.Eu am abonament de trei ani si cartela o fata albastra si una juma galbena juma albastra.Stii cumva care e data limita de schimbare? Deocamdata inca receptionez programe fara probleme.
Trebuie schimbata, data limita impusa de Budapesta a fost 1.09.2009 dar se pare ca s-a prelungit pana in decembrie, altfel DIGI TV isi dadea singur foc la caciula.
Salut la toata lumea. Am un decodor nou cu cartela pt digi tv dar nu l folosesc pt ca am dreambox hd deci daca este cineva interesat ma poate contacta la tel0485.023976. la revedere
Nagra este prescurtarea de la Nagravision o companie care se ocupa cu encodarea semnalului TV , iar softul lor se numeste la fel . nagra 3 este ultimul tip de encodare si desi pe anumite site-uri rusesti sutin unii ca au descifrat codul lipseste cu desavarsire. Poate pe viitor. Codurile pentru nagra 2 se descarcau de aici http://www.najmsat.com/ http://itassist.blogspot.com/2009/04/co ... telit.html
hei baieti dar de card sharing nu a-ti auzit??? asa ca pot ei sa codeze in ce sistem vor vrea pt ca acest sistem de card sharing va functiona . deja sint ani buni decind merge perfect,dar trebuie sa gasesti persoana potrivita care sa ti faca accesul si poti plati pe luna o suma. eu platesc ceva dar am toate canalele + ,sky urile plus premierul si multe alte pachete; deci ,,, f interesant zic eu.
Sharing-ul cere conexiune internet si nu vad rostul ca nu prea ma uit nici la canalele care sunt. Si nu se plateste , trebuie doar prieteni si sa pui si tu ceva la share.