Doresc sa inchiriez o masina in Romania.

Atentie,reclamele ce vor fi postate in alte forumuri vor fi sterse fara un anunt prealabil!Nici repetarea aceleiasi reclame nu este permisa daca reclama postata prima data mai este vizibila in pagina intai a forumului Reclame si Anunturi .

Moderator: Moderatori Rombel

Doresc sa inchiriez o masina in Romania.

Postby anuska on Tue Jul 27, 2010 10:30 pm

In septembrie voi merge in Romania si vreau sa inchiriez o masina. Cunoaste cineva o firma serioasa si mai ieftina??? Doi ani la rand am rezervat cu vreo cateva zile inainte o masina si de fiecare data mi s-a adus alta la aeroport. Nu sunt seriosi deloc. :soo: Ma poate ajuata cineva???
anuska
Initiat
Initiat

Re: Doresc sa inchiriez o masina in Romania.

Postby Dragos on Tue Jul 27, 2010 10:57 pm

anuska wrote:In septembrie voi merge in Romania si vreau sa inchiriez o masina. Cunoaste cineva o firma serioasa si mai ieftina??? Doi ani la rand am rezervat cu vreo cateva zile inainte o masina si de fiecare data mi s-a adus alta la aeroport. Nu sunt seriosi deloc. :soo: Ma poate ajuata cineva???

Acuma nu stiu cum e in RO insa aci, inchiriezi o masina in categoria X. Si cand e sa iei masina, ori iti da masina aia, ori alta din aceeasi categorie. Nu m-ar mira ca si in RO sa fie la fel.
Razvan Exarhu: "E normal sa fie mai multi idioti pe lume, pentru ca Mama Tampitilor e tot timpul gravida".
Dragos
Guru
Guru

Postby anuska on Wed Jul 28, 2010 6:45 pm

Pe hartie e la fel Dragos dar in practica e alta vrajeala. Primi ani am luat din aeroport si intradevar ei sunt seriosi dar si preturile lor sunt duble. Ultima data rezervazem o masina cu 6 locuri si mi-a venit cu una de 4 locuri si fara scaunel pentru copil.
anuska
Initiat
Initiat

Postby vvl on Thu Jul 29, 2010 10:47 am

Incearca www.autonom.ro

Eu am inchiriat de cateva ori de la ei si a fost OK. Rezervare prin e-mail.
Masina iti este adusa la aeroport, preluarea la fel => 2 x 10 EUR pentru taxa de aeroport. Daca ai nevoie poti sa o iei si sa o lasi in afara programului (inca 10 euro fiecare). Garantia (= franchise de fapt) e mica: 200 EUR. Au un fel de asigurare de 10 EUR/zi care iti acopera tot si (important !) nu mai lasi nici o garantie. Eu am luat-o o data si a fost bine pt. ca am luat o pietricica in parbriz si n-a trebuit sa platesc nimic.
Eu am luat masini de gama Logan/Sandero/Clio si a fost intotdeauna OK. O data mi-au dat o Skoda Octavia dar la acelasi pret.
vvl
Nou venit
Nou venit

Postby anuska on Wed Aug 04, 2010 8:06 pm

nimeni???
anuska
Initiat
Initiat

Postby tomaflorin on Thu Aug 05, 2010 3:51 pm

Buna,
Pot sa te ajut cu o Skoda O1- 1,9 TDI 2004 , pret f.bun, relatii suplimentare la telefon 0742/069877 sau 0723546018.
Rog seriozitate!
tomaflorin
Nou venit
Nou venit

Return to Reclame si Anunturi