Balkan Trafik ! Festival is back ! - Le Courrier des BalkansCOMUNICAT DE PRESA- BALKAN TRAFIK!FESTIVAL SE INTOARCE in perioada 22-25 aprilie 2021 pe o noua aplicatie mobila si pe site-ul web. 

Dupa ce a trebuit sa-si ajusteze editia din 2020 din cauza pandemiei si dupa ce a aspirat sa mentina un festival live in 2021, Festivalul Balkan Trafik! a decis in cele din urma un program COMPLET DIGITAL care urmeaza sa fie descoperit in perioada 22-25 aprilie 2021 pe o noua aplicatie mobila si pe site-ul festivalului. Fidel reputatiei sale, Balkan Trafik! va evidentia diversitatea culturii balcanice orintr-o gama larga de discipline artistice, de data aceasta pe o aplicatie pentru smartphone si tableta, oferind CONCERTE DE STREAMING LIVE, precum si continut gratuit si exclusiv, precum seria documentara "Balkan What?", care propune dezbateri pe teme de interes comun (cu expertiza DG REGIO), fluxuri de stiri de la "Courrier des Balkans" (in franceza), Euronews/Balkan si Osservatorio Balcani (in engleza). Muzica reprezinta o parte importanta a festivalului. Toate concertele vor fi transmise in direct, iar spectatorii se vor bucura si de un acces la culise, cu interviuri si sesiuni de intrebari/ raspunsuri cu artistii. 

Printre artistii confirmati se numara Shantel & Bucovina Club Orkestar, Zdob și Zdub, Dubioza Kolektiv, Naked, Gipsy Groove, Stereo Banana, Mec Yek. Festivalul va include, de asemeena, doua creatii unice de jazz si rock: Balkan Jazzović Quintet impreuna cu Theodosii Spassov si care va fi condus de Nathan Daems & Vasil Hadzimanov si Rocking Beez. Aceste concerte vor reuni cei mai buni artisti din Belgia, din Balcani si artisti internationali precum celebrul Amparo Sanchez de la Amparanoia sau legendarul Nele Karajlić de la "The No Smoking Orchestra" Participantii la festival vor putea sa descopere o noua arta stradala in luna aprilie, creata in colaborare cu orasul Bruxelles si "PARCOURS STREET ART", precum si o expozitie a fotografului Klaus Reimer la "Point Culture" la Delta Namur. Va fi lansata si o campanie KissKissBankBank pentru a sustine festivalul prin pachete de oferte interesante. 

Informatii practice

DATE: 22-25 aprlie 2021

Locatii: 

- pe aplicatia BALKAN TRAFIK (descarcare gratuita din aprilie)

- pe site-ul balkantrafik.com

Preturi: 9,99€ pentru 3 zile

Persoanele care au achizitionat deja bilete pentru concertul Goran Bregovic pot sa-si doneze biletul la festival sau sa fie rambursate prin "La Madeleine": email:  sau la telefon 026584199.