Acum, in iunie 2014, trebuie platită o nouă rată...... Este momentul să ajutati!

Mai lipsesc 3000 Euro din suma ce trebuie platita acum.....


ASBL « C.O.P.M.D » Communauté ortodoxe «Protection de la Mère de Dieu »

IBAN: BE91 363-0864888-76

SWIFT(BIC): BBRU BEBBMănăstirea « Acoperământul Maicii Domnului » a devenit deja un spațiu familiar nu numai pentru românii din Belgia dar și pentru cei din Luxemburg, Olanda, Germania, chiar și Anglia, corespunzând nevoilor existențiale, liturgice, duhovnicești, sociale și culturale pentru toți cei care viețuiesc în această zonă a Europei.


Și în anul în care a trecut am organizat stagii de pictură, muzică bizantină - pentru români și francofoni, tabere pentru copii, întalniri duhovnicești, încercând,  împreună cu întreaga comunitate care ne este alături, să mărturisim credința ortodoxă pe aceste pământuri.

În luna iunie va trebui să achităm din nou aprox. 53.000 Euro din prețul pentru achiziționarea mănăstirii. Facem apel la bunăvoința dumneavoastră de a ne sprijini, fiecare după putința sa, cu dragoste și inimă bună. Un ajutor cât de mic contează foarte mult pentru noi.

Mulțumim celor care ne-au ajutat și ne vor ajuta ! Rugăm pe bunul Dumnezeu să reverse înmiit darurile Sale cele bogate asupra tuturor jertfitorilor mănăstirii noastre, ale căror nume vor rămâne veșnic inscripționate în cartea ctitorilor.

Ne-am bucura să fiți părtași la această lucrare venind și văzând-o, rugându-vă împreună cu noi și facând donații în contul :

IBAN BE91 363-0864888-76
SWIFT(BIC) : BBRU BEBB, ASBL « C.O.P.M.D » (Communauté ortodoxe «Protection de la Mère de Dieu »

Vă rugăm ca în « Communication » să scrieți pomelnicul dumneavoastră, pentru a fi pomeniți la slujbele mănăstirii.

Va multumim pentru intelegere. Domnul sa va rasplateasca insutit bunavointa.