Vrei să studiezi limba flamandă, contabilitate, tehnologia informaţiei şi comunicării şi management într-un singur program educaţional ?

Centrele de educaţie pentru adulţi în colaborare cu instituţia de învăţământ superior  KULeuven şi-au unit forţele pentru lansarea unui nou program educaţional pentru imigranţii care doresc să studieze limba flamandă, contabilitate, management şi tehnologia informaţei şi comunicării. Aceste cursuri vor avea loc în centrele pentru învăţare avansată din Flandra şi vor începe luna viitoare. Programul durează un an de zile, timp în care studenţii se vor pregătii în domeniile enunţate.

În Flandra există o nevoie stringentă de contabili şi absolvenţi TIC.
Iniţiativa ar trebui să vină în sprijinul imigranţilor fără un loc de muncă si a celor care doresc să se reorienteze profesional pentru a-şi găsi un nou loc de muncă sau să-şi îmbunătăţească cunoştinţele în aceste domenii.

Programul cuprinte lecţii intensive de limba flamandă, unde se pune accentul pe jargonul folosit in domeniile studiate. Acesta conţine atat materii de ordin general precum matematică şi limba franceză cât si materii de specialitate. Pachetul a fost conceput special pentru a oferi celor care nu cunosc limba flamandă şansa de a reuşi în domeniile contabilitate, tehnologia informaţiei si comunicării si management.

Programul educaţional este singurul de acest gen din Flandra şi începe pe data de 23 septembrie.

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.via-educatie.be/cursisten/eager-study